Yok canik suan sadece takip altinda ol dedi belki baslatirlar doqumu oda belli deil .s
Bizde 18 günlüğüz max 20 dakika emiyor öyle bir saat filan hiç emmedi
Banada simdi alttan ilac verecekler aqri yapiyomu canim buhadi hayirlisi:)
Suanki ruh halimi anlatamam walla dua edin kizlar acayip tirsiyorum
Yok canım korkma ağrı yapmaz. Rahim ağzını yumuşatmak için o ilaç. Kürtajda bana da koymuşlardı.Banada simdi alttan ilac verecekler aqri yapiyomu canim bu
Rabbim kolaylıkla kurtarsın inşallah. Aylardır bugünü bekliyorsun. Bebeğine odaklan canımSuanki ruh halimi anlatamam walla dua edin kizlar acayip tirsiyorum
Valla ikinci çocugum ama ilki sekiz yaşında olunca okadad detay hatırlamıyorum yanlız benim bildiğim giderek azalır emme süresi ilk gün yarım saat kırk besdakka filan emiyordu daha doğrusu emmeye çalışıyordu birkaç gün böyle devam etti artık iyice öğrendi emmeyi güçlü çekiyor 20 dakika sürüyor fazla sürsede uyuduğu için emzik gibi emiyor yada kendi bırakıyor biberon vermedim hiç de sağmadım az çıkarsa morelimi bozmak istemedim açıkçasıgiderek mi artacak canim bu sure,senin ikinci cocugun deneyimlisin:)
bir de emdikten sonra kac saat uyuyor,biberonla da veriyor musun?
InsaAllah yaYok canım korkma ağrı yapmaz. Rahim ağzını yumuşatmak için o ilaç. Kürtajda bana da koymuşlardı.
Dua et canım sürekli allah yardımcın olsun bir avazda inşallahSuanki ruh halimi anlatamam walla dua edin kizlar acayip tirsiyorum
Ben çok kesin şekilde öpmeyin diye tavır koydum hatta ben bile öpmüyorum bir zahmet siz de öpmeyeceksiniz dedim, doktoru da aldım arkama. O yüzden öpmedi bir iki kez yeltendiğinde de kızdım ama burnunun dibine kadar girip konuşuyor kızla benim kucağımdaysa uzaklaştırıyorum ama kendi kucağındaysa uyarıyorum o zaman da kötü kötü bakıyor. Valla kirılırsa kırılır savunmasız bebek Allah korusun bir şey olsa çok üzülür herkes ama iş işten geçmiş olur.Sigara konusunda aynı bende senin gibiyim.. Anahtar deliğinden bile o kokuyu alır rahatsız olurum. Babamda sigara içip kucağına alacaktı bende dedim ellerini yıkamadın diye gitti yıkadı ve bebeğin çenesinden falan öptü görmeyim diye diğer odaya gittim çünkü kalp kırmak istemedim. Bugün gittiler neticede aylar sonra anca görecekler diye teselli ettim kendimi. Yakın temasta bulunmayın aşısı yok dememe rağmen çene burun yanak alın öpüldü.. Bazen anlayamıyorlar bizi.. Biz kadar hassas olamıyorlar.. Yapacak birşey yok ki değişmiyorlar
O zaman benim kizin hiç gazı olmaması gerek çünkü onlara hep dikkat ediyorum :)Bebeği emzirirken yatık pozisyonda tutarsan hava yutuyormuş kafası ayaklarına göre biraz daha yukarda durmalıymış ki hepimiz de böyle emziriyoruz zaten. Birde yüzü ve bedeni tamamen anneye dönük olmalıymış, sadece kafası yana bakarsa da olmuyormuş bedeniyle birlikte dönecekmiş.. Şimdilik bildiğim bunlar:)) daha fazla öğrenirsem paylaşırım
Ben kesinlikle giymem. 40 güne ne yara kalır ne acı, neyin geceliği pijaması insan içinde :)cogu seyin hazir canim:)
valla super olur paylasirsan,bize de fikir olur.
ozellikle kiyafet kismi zor bence de,gecelik giymek zorunda miyiz?
Şöyle düşün her zorluğun sonu güzellik uğruna bişeyler feda etmediğin acı cekmediğin hiç bir şeyin kıymeti yokInsaAllah yanolurki suni sanci verilmeden pıt diye doqsa bebe
Banada simdi alttan ilac verecekler aqri yapiyomu canim bu
Sen artık rahat oturabiliyor musun? Geçti mi acin?@cigdemselvi benim oglusum da 19 gunluk ve benimki yeni yeni meme almaya basladigi icin baslarda mecburen biberon verdim. suanda emiyor ama 15 dk. emiyor sadece. biberonla da takviye ediyorum doysun diye. 40 cc falan iciyor. memeden ne kadar ictigini bilemiyoruz tabiki ama biberonu bitirdigine gore doymuyor.
seninki kac dakika emiyor?
Suanki ruh halimi anlatamam walla dua edin kizlar acayip tirsiyorum
Valla ikinci çocugum ama ilki sekiz yaşında olunca okadad detay hatırlamıyorum yanlız benim bildiğim giderek azalır emme süresi ilk gün yarım saat kırk besdakka filan emiyordu daha doğrusu emmeye çalışıyordu birkaç gün böyle devam etti artık iyice öğrendi emmeyi güçlü çekiyor 20 dakika sürüyor fazla sürsede uyuduğu için emzik gibi emiyor yada kendi bırakıyor biberon vermedim hiç de sağmadım az çıkarsa morelimi bozmak istemedim açıkçası
Sen artık rahat oturabiliyor musun? Geçti mi acin?
Ben çok kesin şekilde öpmeyin diye tavır koydum hatta ben bile öpmüyorum bir zahmet siz de öpmeyeceksiniz dedim, doktoru da aldım arkama. O yüzden öpmedi bir iki kez yeltendiğinde de kızdım ama burnunun dibine kadar girip konuşuyor kızla benim kucağımdaysa uzaklaştırıyorum ama kendi kucağındaysa uyarıyorum o zaman da kötü kötü bakıyor. Valla kirılırsa kırılır savunmasız bebek Allah korusun bir şey olsa çok üzülür herkes ama iş işten geçmiş olur.
O zaman benim kizin hiç gazı olmaması gerek çünkü onlara hep dikkat ediyorum :)
Bilmiyorlar da uyduruyorlar mı acaba bu uzmanlar falan
Ben kesinlikle giymem. 40 güne ne yara kalır ne acı, neyin geceliği pijaması insan içinde :)
Hiç gerek yok, biz katlamadan kullanmadık hiç o yüzden gereksiz bir ayrıntı gibi geldi bana
Kesinlikle her fırsatta dile getiriyorum ama kapı duvar. Bir de vicdan yapıyorum kediyi nereye verecekler verseler, zaten tırsak bir hayvan başka yerde yapabilir mi diye düşünüyorum ama bir yandan da annemin babamın yanına gidemeyecek miyim ben, çocuğum anneannesinin evini görmeyecek mi diye düşünüp ayrıca sinirleniyorum.
Bize geldikleri zaman bile kedi tüyü buluyorum evden çocuğun üstü başı dolma mi hiç. Ay çok sinir bozucu ya :/
Sen de haklısın gitmemekle, bir tanecik bebeğimiz var onu da girmesini istemediğim ortama sokamam yani, sonra hasta falan olsa kinlenirim çünkü.
Gözün aydın hayırlı olsun canımKızlar 7 de hastaneye geldim 11:55 te bebeğim dogdu
Suni sancı verdiler..sancılarım dayanılmaz oldu suni sancıdan olsa gerek.. detayları daha sonra paylaşirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?