2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
giderek mi artacak canim bu sure,senin ikinci cocugun deneyimlisin:)
bir de emdikten sonra kac saat uyuyor,biberonla da veriyor musun?
Valla ikinci çocugum ama ilki sekiz yaşında olunca okadad detay hatırlamıyorum yanlız benim bildiğim giderek azalır emme süresi ilk gün yarım saat kırk besdakka filan emiyordu daha doğrusu emmeye çalışıyordu birkaç gün böyle devam etti artık iyice öğrendi emmeyi güçlü çekiyor 20 dakika sürüyor fazla sürsede uyuduğu için emzik gibi emiyor yada kendi bırakıyor biberon vermedim hiç de sağmadım az çıkarsa morelimi bozmak istemedim açıkçası

Ben çok kesin şekilde öpmeyin diye tavır koydum hatta ben bile öpmüyorum bir zahmet siz de öpmeyeceksiniz dedim, doktoru da aldım arkama. O yüzden öpmedi bir iki kez yeltendiğinde de kızdım ama burnunun dibine kadar girip konuşuyor kızla benim kucağımdaysa uzaklaştırıyorum ama kendi kucağındaysa uyarıyorum o zaman da kötü kötü bakıyor. Valla kirılırsa kırılır savunmasız bebek Allah korusun bir şey olsa çok üzülür herkes ama iş işten geçmiş olur.

O zaman benim kizin hiç gazı olmaması gerek çünkü onlara hep dikkat ediyorum :)
Bilmiyorlar da uyduruyorlar mı acaba bu uzmanlar falan

cogu seyin hazir canim:)
valla super olur paylasirsan,bize de fikir olur.
ozellikle kiyafet kismi zor bence de,gecelik giymek zorunda miyiz?
Ben kesinlikle giymem. 40 güne ne yara kalır ne acı, neyin geceliği pijaması insan içinde :)

Banada simdi alttan ilac verecekler aqri yapiyomu canim bu

bana ilk gun ve ikinci gun verdikleri ilaclar etki etmedi. hafif dozla basliyorlar. 3.gun yani dogumun oldugu gun verdikleri ilac sancilari baslatti. belimden hafif hafif agrilar girmeye basladi,bir yandan da kasilmalarim artti. bir sure sonra sancilar artmaya basladi. insallah seninki de benimki gibi kisa surede olur,uzun saatler cekmezsin.

Sen artık rahat oturabiliyor musun? Geçti mi acin?

e zaten 15 dk.suruyor,azalmasi demek emmemesi demek
ben sagiyorum,sagmazsam sutler akiyor ve acayip sisip rahatsiz ediyor.

ben de giymek istemiyorum da sizler benden once yaparsiniz mevludu,giydikleriniz bize fikir olur.

ben evin icinde hayvan sevmiyorum,sadece balik olabilir ki o da var zaten. onun disinda kılı tüyü olan hayvanin oldugu yere de gitmek istemem. sen de haklisin kesinlikle.
kotu bir sey yapmiyorsunuz ki canim vicdan azabi duyasin. illa ki bakacak isteyecek birileri vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…