2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ev dışına alışınca hep onu istemez mi? Önümüz kış nasıl olur ki?
Kafamda deli sorular ev dışı derken gezmeye gıttıgımızde yatagını arıyordu ayağımızda bıle sallamaya kalktığımızda asla uyumazdı bende gezme süremi onun uyku duzenıne göre ayarlıyordum veya gıtmıyordum annem çok kızardı çocuk ayakta sallamsylada uyumalı dıe . Biraz daha büyüyünce yatak ayrımı yapmaksızın uyuyordu. Yöntemde asla vszgecmeyin 3 ile 7 gün arasında kesin alışıyor .Ama her çocuğun bireysel farklılıkları var belkı Ahmet asaf heryerde uyur ( inşallah)

bizimki de aynen.
memeyi 15 dk. emip birakiyor,biberonu 60 cc bile ictigi oluyor. dun tek gogsumu sagdim,50 cc cikti. acaba 15 dk.da 50 cc nin hepsini iciyor mudur,iciyorsa o kadar kisa surede cok iyi. bunu nasil anlayacagiz ya
Emmeden önce memenin doluluğuyla emmeden sonrasını karşılaştır. Eğer meme sönmüş gibi yumuşacıksa muhtemelen 50 ccden fazla emmistir

Aynen illa araya birini sokacaksın ozaman işin birazcık daha ilerliyor . İşte Ünv olmuyor .

Kızlar benim koltuk altımda beze çıkmıştı çok acıyordu doktora gittim süt le alakası yok mikrobik dedi iğne verdi kullandım beze küçüldü ama tamamen gitmedi ben süt kanallarıyla alakası olduğunu düşünüyorum çünki o meme bezeden sonra diğer meme kadar dolmuyor genel cerrahiye gidicem yanlız emzirdikten sonra sağsammı acaba diyorum belki ozaman düzelir

Birkaç gün sağ tamamen hem makineyle hem elle, sıcak su altında masaj yap sonra tekrar sağ. Eğer geçmezse git. En azından doktor sana git sağ gel derse sağdım da geldim uzatma da teşhis koy diyebil (ay nasıl kaba ve cins hasta oldum birden, uykusuzluk vurdu başıma herhalde)

Ben uyur kızlar bebek uyudumu annede uyumalı yoksa zombı gıbı dolaşırız , bide misafirim gelicek umarım oğluşum uslu olur :) size iyi sohbetler
İnşallah alırsın uykunu beben de sakin durur. Sonrasında da kolay gelsin

bizimki de uyumuyor gazi varsa. 4-6 arasi kivranmaktan dogru duzgun uyuyamadi cocuk. aglamadi ama kipir kipirdi hep. 6da uyandi artik. emdi. altini degistireyim diye bi actim beline kadar yapmis ve kurumuslar mendille olacak gibi degil suyun altinda yikadim. sonra tam giydirdim fosurt bi daha yapti. temizledim. artik iyice uyandi diye burnunu temizleyeyim dedim. cok huysuzlandi memeye aldim ve
bi daha fosurt suan memeden bildiriyorum uyumak uzere

Memesiz uyuyayamayan burda mı?
drucilla pozisyonu tam anlamadım ya anlasam deniycem de
Yine yalnızım
Yarın da hem benim hem bebenin kontrolü var. Onun ekstra aşısı var ve eşimin de doğum günü. Ne yapsam bebeyle ne yapılabilir ki nasıl yapılabilir üstelik

Yok cnm herzaman diildir tabi de,, gece böyle uzun uzun emiyo memede uyuyup kalıyo benimki, sonra gazını falan çıkarmaya cesaret edemeden yatırıyorum ortalama 4 saat uyuyo o şekilde.

bizimki de aynen.
memeyi 15 dk. emip birakiyor,biberonu 60 cc bile ictigi oluyor. dun tek gogsumu sagdim,50 cc cikti. acaba 15 dk.da 50 cc nin hepsini iciyor mudur,iciyorsa o kadar kisa surede cok iyi. bunu nasil anlayacagiz ya
Aynen içim rahat etmiyor benimde gözümle görmediğim için ne kadar içtiğini biberonu da vermek istemiyorum ama kıyamıyorum da napcaz bilmiyorum

Bugün bizde de aynı durum var. Eşim mesaiye gitti. Kv ve kayınla evdeyiz

Gunaydın kızlar ara ara okuyorum mesajlarınizı ama katılamıyorum iki cocukla vakit bulamdım cok yoğun geciyor günler misafir falan derken gece uykusuzluk bizim yigitte de gaz sorunumuz var bugün ilk defa ogullarımla yanlız bir gün geçirecegm esım izni bitti dogumdan beri evdeydi Allah hepimize kolaylik versin bebislerimiz cabuk büyur düzene girer ins Evininhatunu ins kolau dogumun olur bebegini saglıcakla kucagına alırsın

Yaylanmak ilginc olacak ama bi deneyeyim :)) Teşekkürler

Senin durumun da zormus ya Inşallah dediğin gibi duygusalliktir sadece.
Ben de çok merak ediyorum hayatımız nasıl şekillenecek. Inşallah iyi olur.
Umarım dediğin gibi hayatımız duzene girince belki birbirimize daha çok vakit ayırabiliriz
Cok sağ ol, o kadar güzel yazmışsın ki moralim yerine geldi ama okurken yine duygulandım. Umarım her şey yoluna girince daha güzel olur

Sen zor şeyler de yaşadın ama çok güzel üstesinden geldin. Arkadaşların da dediği gibi lohusa depresyonu değil duygusallık sanırım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…