2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba kıZlar ben de yeni üye oldum ağustosun sonunda doğum yapıcam inşallah 10haftalık gebeyim şimdi Bebek arabası karyola ana kucağı vs Hakkı'nda fikri verebilir misini Nasıl olursa daha kullanışlı olur

Kızlar sona eklediğiniz Rahmi'mi doğum tarihi falan Nasıl yapılıyor

Nickinin yazgidi yere tiklayinca kisisel bilgiler kismina geliyorsun sayfanin ortalarina dogru hamilelik takvimi var muhtemel dogum tarihi mesela 28-08-2017 seklinde yaziyorsun sonra en alta gelip degisiklikleri kaydet diyorsun tamamdir

acıbademde cikolata oda süslemesi ve şerbet falan da var ama ümitte sadece doğum diye biliyorum için nereye daha çok ısınıyorsa oraya devam et derim.

hamgi dr a gidiyosunuz kızlar?

Benim en çok arastirdigim bebek arabası evde bir tane tam yatmayan baston araba var ama yeni doğduğunda yatamaz kafama göre biseyde bulamadım henuz
Chicco liteway den memnunum ben canm.yatabiliyor. Çok ağır da değil.bir bak istersen

Bursa kapalı carsidan ben çok güzel takımlar almıştım 3 yıl önceydi. Acayip kaliteli ve pazarlıkla ucuza almıştım.

Ben park yatak aldım kizima 70/110 çok memnunum. Bu bebiste onu kullanacak insallah her yere taşıdım katladim koydum çok güzel oldu. Kraft ana kucagi almıştım o zaman babymallde indirim vardı. 125 e falandi. Çok memnun kaldım ondan da. Büyüyünce oto koltuğuna geçtik. Bebek arabası ilk prego çift taraflı bir model aldım. Ama sonra seyahatler artınca chicco liteway baston tipine geçtik. Kesinlikle görmeden denemeden almayın. Her bebek arabası kullanışlı olmuyor. 8 teker olmalı. 6 teker diye yöne dondurunce çok zorlamisti. İnsallah içinize sinen bir alışveriş yaparsiniz

Oncelikle guzel dileklerin icin sagol canim bu testi duymadim rutin ense kalinligi kan var ama doktorum problem olursa amiyosentez ve daha ileri bir gen testi vs var neden bu kadar endise ediyorsun dedi biraz o ruya iste aklima surekli geliyor sanirim bilinc altindaki korkular su yuzune cikti simdilik ikili teste vakit var sonuclari paylasicam ilk ultrasonda 8+5 dedi sat 25 kasimdi uyumlu normal dedi bakicaz artik

Kızlar biz 10+3olduk çatlak kıremı kullanmaya başladım LIERAC kırem biraz pahalı ama çok güzel bir krem tavsiye ederim

Son düzenleme:
Ha bu mesajdan sonra baktim bu teste sanirim bana soylediler eger bebekte sorun olursa amiyosentezden once yaptirabilirsin diye cok guzel baktimda butun gen hastaliklari vs herseyi belirleye bilirmis en basiti down bir kac daha var 550 ve 795 dolar arasi bebek cinsiyetide istersek ogrenmek bedava kahvaltida gundeme gelsin bakalim esim pipiriklisin diye istemez kesin ama iyi olduogrendigim tesekkurler tekrar

Kızlar buda benim bebişim sizce cinsiyeti ne olabilir biraz tahmin alalim

Eklentiler

• IMG_20170124_000642.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar goguslarim sis ve uclari cok aciyor dokunamiyorum annem ileriki aylarda catlar kanar dikkat et diyor benim gibi olan varmi olmamasi icin ne yapmaliyim belimde cok agriyor ayagimi vuruyor biraz ayakta kalinca

Leıcreac kullan hem gögüüs catlamalarina basene göbeğe iyi geliyor asla çatma kaşınma olmuyor tavsiye ederim

Kizlar goguslarim sis ve uclari cok aciyor dokunamiyorum annem ileriki aylarda catlar kanar dikkat et diyor benim gibi olan varmi olmamasi icin ne yapmaliyim belimde cok agriyor ayagimi vuruyor biraz ayakta kalinca

Göğülerim benimde öyleydi canım ama bu hafta biraz rahatladım gibi..
Ayakta durunca bel ve kalçam fena ağrıyor bende hamilelikte kalça tutulması konusunu okuyordum... gerçi ilk doğumda kaldı hamilelikle de ortaya çıktı tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…