canim benimki inadina o duvari tertemiz birakip diger her yeri boyar cizer... ben evde kalem boya hic bisey birakmadim attim...resim defteri aliyorum inadina haliya ciziyor koltuga ciziyor...cok inatci... oyuncak dolu ev ama mutfakta kap kacak yurutur ben gormeden...her gun ya dudagi patlar ..yada kasi yarilir...ön dişi de kirildi cok komik oldu gulerken simdi...ev temizlenir eşya yenilenir de bu kizin inadi değişmez... babasına çekmiş...allah canlarini sag etsin hepsinin..canimin parçasıDuvarları bizimki de boyuyordu. Sonra odasının bir duvarını craft kağıdıyla kapladım bantlarla yapıştırıp. Burası özgür bölgen istediğin gibi boyayabilirsin dedim. Çok işe yaradı.. deneyin bence :)
20 bardak nasil icelim günlük 2 su icemiyoruz baya cok 2 bardak diyecekti sanirim belim cok ağrıyor kopacak sanirimEvet hamileliği öğrendiğim doktor öyle demişti :) dalga geçtiğini düşündüm ama üstelemedim çünkü normalde de içiyorum o kadar zaten. Sonradan da kendi doktoruma sormadım hiç :)
kıyamam ona yaa,ana kuzularıı işteeBana da ilk olarak emzirmeyi bıraktınız değil mi diye sormuştu doktor. Hepsi farklı düşünüyor demek ki; ama en önemlisi kendi hekimine güvenmek bence de... benimki de aşırı düşkündü bu arada; sabır taşıyla bir gecede bıraktı. Aklınız olsun. Hatta emziği de bi kere de aynı şekilde bıraktı. Sabır taşı hem acı değil, hem de zararlı değil... bir de tiksinrme yöntemleri iyi değil demişlerdi ama ben mecbur kaldım; ama hiç tahmin ettiğim gibi olmadı. Hatta emmediği halde hala göğsümde yatmak istiyor zaman zaman. Anne süt bozulmuş artık ama meme güzel cici falan diye seviyor :)))
çook iyi bu bile canım, inşallah kahvaltılık yeme döneminden artık yemeklere geçersin o kötü tat gider, gidicek yani yawas yawas istekler basladığına göreKızlar birkaç gündür Ben tuhaf bir şekilde biri yemek yapsada getirse yesem fikri oluştu. Yemek sitelerine vbakinca resmen ağzım sulaniyor. Ama yapasim yok
Allah yardımcın olsun canım, yorucu olur senin için bayağı,maşallah hareketli bir kızın varcanim benimki inadina o duvari tertemiz birakip diger her yeri boyar cizer... ben evde kalem boya hic bisey birakmadim attim...resim defteri aliyorum inadina haliya ciziyor koltuga ciziyor...cok inatci... oyuncak dolu ev ama mutfakta kap kacak yurutur ben gormeden...her gun ya dudagi patlar ..yada kasi yarilir...ön dişi de kirildi cok komik oldu gulerken simdi...ev temizlenir eşya yenilenir de bu kizin inadi değişmez... babasına çekmiş...allah canlarini sag etsin hepsinin..canimin parçası
İnsallah canm inşallah yaaçook iyi bu bile canım, inşallah kahvaltılık yeme döneminden artık yemeklere geçersin o kötü tat gider, gidicek yani yawas yawas istekler basladığına göre
20 bardak nasil icelim günlük 2 su icemiyoruz baya cok 2 bardak diyecekti sanirim belim cok ağrıyor kopacak sanirim
kıyamam ona yaa,ana kuzularıı iştee
ewet doktorların görüşleri farklı olunca insan tereddüt ediyor, en iyisi dediğin gibi hem kendi doktorunu hemde içinden gelen sesi dinlemek sanırım, sütten kesme yöntemlerini pek araştırmadığım için sabır taşını bilmiyorum ama aklımın bir köşesine yazdım, tiksindirmenin iyi bir yöntem olmadığını okumuştum ewet ama insan mecbur kalınca bütün yöntemleri deniyor
koç burcu...uyurken bile ayni dört döner ...dogdugundan beri üzerini ortemedik...hep ustu acik yatar...hastada olmuyor şükür...Allah yardımcın olsun canım, yorucu olur senin için bayağı,maşallah hareketli bir kızın varkızının burcunu merak ettim nedir acaba canım
bende oturarak çalışıyorum ve bu aralar otobuste metroda ayakta gitmek belimi cok agritiyor...bellide olmuyor daha hamile diyecek kadar... gerci 9 aylikkende kimse yer vermezdiAslına bir bardak 150 cc olsa 3 litreye denk geliyor. Zaten en az 2 lt kesin içmek gerekiyor. Hamilelikte de inanılmaz faydaları var. Erken doiumu engellemekten kasılmalara kadar.. içmeye çalışın siz yine de bol bol :) bel ağrısı bende de var. Ağrı anlamında tek sıkıntım o zaten , çözüm bulamadım henüzişyerinde biçimsiz oturuyorum ister istemez, onunla da alakası var sanırım...
çok güzel atlatmışsınız bu dönemi,darısı bizlere olsun inşallahhAğlamadı ama hiç, çıkarıp duvara fırlattı emziği :) gece kedi gelmiş yalamış heralde dedik. Öyle kaldı aklında :))) göğsümde de şaşkınlaştı dudağını büktü ama biz kıyamet kopmasını beklediğimiz için inanamadık tepkisine :))
canim benimki inadina o duvari tertemiz birakip diger her yeri boyar cizer... ben evde kalem boya hic bisey birakmadim attim...resim defteri aliyorum inadina haliya ciziyor koltuga ciziyor...cok inatci... oyuncak dolu ev ama mutfakta kap kacak yurutur ben gormeden...her gun ya dudagi patlar ..yada kasi yarilir...ön dişi de kirildi cok komik oldu gulerken simdi...ev temizlenir eşya yenilenir de bu kizin inadi değişmez... babasına çekmiş...allah canlarini sag etsin hepsinin..canimin parçası
vermiyolar canmm, ben özellikle montumun önünü açardım yook kimse oralı olmazdı,nadir çıkardı yer weren,kimsede saygı kalmamış,çoğu kişi görmezden geliyor yaşlıları, hamileleri ve çocuklularıbende oturarak çalışıyorum ve bu aralar otobuste metroda ayakta gitmek belimi cok agritiyor...bellide olmuyor daha hamile diyecek kadar... gerci 9 aylikkende kimse yer vermezdi
9 aylık hamileye Yer vermemek nedir ya? Ben olsam kıyamet koparırım ama ilk hamileliğimde hiç denk gelmedi. Hatta hep birkaç kişi birden kalkmıştır... son aylar araba kullanmadığım için epey bindim ama bir kere bile yaşamadım öyle bir şey...bende oturarak çalışıyorum ve bu aralar otobuste metroda ayakta gitmek belimi cok agritiyor...bellide olmuyor daha hamile diyecek kadar... gerci 9 aylikkende kimse yer vermezdi
Kaldırtın söyleyip oturun zorla, ben olsam öyle yaparım wala :) eşek kadar yazar bi de hamilelere yer verin diye.. şişirin karnınızı bi güzel, gerekirse şöföre söylerin, şikayet ederim sizi vs deyin.. sinirlendim :)vermiyolar canmm, ben özellikle montumun önünü açardım yook kimse oralı olmazdı,nadir çıkardı yer weren,kimsede saygı kalmamış,çoğu kişi görmezden geliyor yaşlıları, hamileleri ve çocukluları
aynı benim oğlumu anlatıyorsun canım 15 nisan doğumlu koç burcuukoç burcu...uyurken bile ayni dört döner ...dogdugundan beri üzerini ortemedik...hep ustu acik yatar...hastada olmuyor şükür...
allah her ana babaya yardimci olsun insallah...
İnşallah, çocuğun da annenin de uykusu düzene giriyor meme olayı bitince.. 2 sene emzirdim zaten, daha gücüm kalmamıştıçok güzel atlatmışsınız bu dönemi,darısı bizlere olsun inşallahh
bu sefer öyle yaparımKaldırtın söyleyip oturun zorla, ben olsam öyle yaparım wala :) eşek kadar yazar bi de hamilelere yer verin diye.. şişirin karnınızı bi güzel, gerekirse şöföre söylerin, şikayet ederim sizi vs deyin.. sinirlendim :)
haklisin...cocuk psikolojisiyle ilgili cok kitap okudum...teorikte cok guzel bilgiler fikirler var ama pratikte uygulanamıyor çoğu... senin tavsiye ettigin yöntemi deniycem...benim en biyuk problemim babaannenin bakma şekli o her şeye evet dedigi için ben otorite kuramadim...birazda bizi cezalandirimiyormus ...onu birakip gittigimiz ıçin..doktor öyle soylemisti...insallah bu bebegim olursa 2 sinede ben bakacagim...o zaman sanirim insallah inadiyla barisacagizBen de öyle düşünüyordum ama işe yaradı. Bence bu tarz yöntemleri deneyin siz de. Kalemleri atarak vs aslında yine onun inadına yenik düşmüş oluyorsunuz. Çocuklarımız çoğu konuda ummadığımız tepkiler verebiliyor. Kap kacak yürütme mevzusu da çok doğal; hepimizinki yapıyor. Tahta kaşık çoğu çocuğa en pahalı oyuncaktan daha ilgi çekici gelir :) Bence çok geç kalmadan inadıyla başa çıkmanın yollarını bulmakta fayda var, ileride hiç değiştiremezsiniz çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?