2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım sen elektrikli olanı mı kullanıyorsun? Ben manuel'ini gördüm yorumlar iyiydi. Elektrikli daha kolay olur diyorsan ona da bir bakayım.
Bebeğe kendiniz bakacaksanız çok sık emen bebekse sağmaya vakit de süt de kalmıyor. Bazı anne hiç sağamıyor zaten.. bazı bebek biberon almıyor vs vs... ben sinirlenip çöpe attım en son elektrikli olanı :))) ama tabi çalışacaksanız ve sütünüz olursa almanız lazım; o zaman da ben kesinlikle elektrikliyi tavsiye ederim. Öbürü tam bir zülumdu benim için belki de ben beceremedim

Sizin tuvalet ihtiyacınız ne durumda? Ben bütün gün ve gece mütemadiyen tuvaletteyim; su içmeye korkar oldum ilkinde son ay çok olmuştu, bu sefer en baştan beri böyle

Araştırayım biraz canım, indirimde olduğunu görünce nasılsa ihtiyaç diye kaçırmayım dedim ama bir düşüneyim.

Sizin tuvalet ihtiyacınız ne durumda? Ben bütün gün ve gece mütemadiyen tuvaletteyim; su içmeye korkar oldum ilkinde son ay çok olmuştu, bu sefer en baştan beri böyle
ben de öyleyim,özellikle geceleri kalkmamak için belli bir saatten sonra sıvı alımını azaltmak ben de biraz işe yaradı canım

Araştırayım biraz canım, indirimde olduğunu görünce nasılsa ihtiyaç diye kaçırmayım dedim ama bir düşüneyim.
şöyle bir durum da olabiliyor canım mesela bebek memeyi reddebiliyor, emmek istemiyor, o zaman sütü olan anneler sağıp biberonla veriyorlar,ve bu durum da makinaya ihtiyaç duyuluyor ya da sütü çok fazla olan anneler oluyor bebekler ilk zamanlar çok çabuk doyduklarından, fazla sütü olanlar da yine makina ile memeyi boşaltıyorlar ve saklama kaplarında buzdolabına 3 ay saklayabiliyorsun sütü, böylece mastit olmuyorsun . Bence evde bulunmasın da fayda var diye düşünüyorum. nacizane fikrim :)

yahut dışarıya çıkman gerektiği bir durum olur ve sütünü sağıp ewe bırakıp dışardaki işlerini rahat rahat halledebilirsin yine makina dewreye girer bu durumda, aklıma gelenler bunlar canım

Evet hepsi bir başka, aynı cinsiyette olanların bile hepsi bambaşka :) o yüzden insan kız da olsa erkek de olsa iyiki kız olmuş veya iyiki erkek olmuş diyor heralde :) yalnız erkek çocuk kesinlikle anneye daha düşkün oluyor büyüdükçe; o konuda hemfikiriz :))) kız çocuğun da babayla ilişkisi daha farklı tabi... demek istediğim hamileyken ne isterseniz isteyin doğup büyüdükçe insan keşke kız olsaydı keşke erkek olsaydı demiyor, hep iyiki diyor... o yüzden etrafın inşallah kızın olur oğlun olur gibi yorumlarını falan da hiiç takmamak lazım. İnsana en kıymetlisi kendi evladı çünkü...

Canım işte en kötüsü de o. Doğum sonrası lohusa lohusa KV'yi misafir ağırlamak çok zor olur ya. Olan yine kendi annemize olur, hem bize bakar hem KV'ye :/ İnşallah fazla kalmazlar. Maksimum 2-3 gün.
Aynen öyle anneme dedim o da biz geliriz seni yalnız bırakmayız dedi. Hani kv iş filan yapsa yine sıkıntı değil de biliyorum başıma gelecekleri bir de laf söz hiç kaldıramam o halde. Allah annelerimize uzun ömürler versin inş.

kesinlikle katılıyorum canım :))

ben de öyleyim,özellikle geceleri kalkmamak için belli bir saatten sonra sıvı alımını azaltmak ben de biraz işe yaradı canım

Ben de denedim ama aşırı susuyorum bu defa da çıldırtıcı birşey :))) bir de evin bi ucu wc; nasıl üşeniyorum anlatamam

Ben de denedim ama aşırı susuyorum bu defa da çıldırtıcı birşey :))) bir de evin bi ucu wc; nasıl üşeniyorum anlatamam
haklısın canım susuyor insan, ben zaten emzirmeye kalktığım için birde wc ye gitmek inanılmaz zor geliyor.çok sıkıştırmadığın da bazen tutuyorum walla yanlış ama uyku tatlı geliyor

Günaydın hanımlar nasılsınız...
Kasılmalarım bol süt içerek geçti bilginiz olsun..

Canım sanki oğlumu tarif ettin... Ay öyle şefkatli öyle sevimli öyle sahplenici ki anlatamam.. Düşün beş yaşında ben iş yapınca anne yardım edeyim der... babası akşam gelir benden bişey istese baba annem akşama kadar yoruldu kalk kendin yap der.. biraz durgun görse anne ne oldu der ruh halimi farkeden bir evladım var aynı bana çekmiş :)

bende öyleyim canım ama su içmek lazım bol bol.. benim kabusum gece vc ye kalkmak çünkü kalktımmı bir daha uyuyamıyorum.. bildiğin yarasa oldum.. birinci gebeliğimdede böyleydim.. benim bildiğim hamileler çok uyur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…