- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
Evet girmiyor bayadır,bende merak ediyorum onu,15 tatilden dolayı giremiyor olabilir belkiSelam bı arkadaş vardı öğretmen @Mutella nasıl acaba uzun zamandır göremedim
Allah bagislasin tatli kizini sanaKız çocuk çok başka gerçekten, ben de ilk bebeğimde az da olsa erkek daha iyi olur gibi düşünüyordum ama şimdi on tane erkeğe değişmem kızımı.. onun şefkati, sanki o anneymiş gibi yüzümü sevmesi sarılması, yardımcı olmaya çalışması vs bambaşka; hiçbir erkek bebekte görmedim etrafımda onun o hallerini :))
Vefada degil de elbet onlar da vefali da büyuyünce daha kopuk bir hayatları oluyor. 10 yasindan itibaren biraz biraz aileden uzaklasiyorlar yapi geregi.kızların ailelerine daha vefalı olduğu aşikar canım, erkekler de wardır illa ki yani sanırım
Lansinoshun elektriklisini kullanan iki arkadaşım var çok memnunlar aklınızda bulunsunCanım sen elektrikli olanı mı kullanıyorsun? Ben manuel'ini gördüm yorumlar iyiydi. Elektrikli daha kolay olur diyorsan ona da bir bakayım.
Allah gönlüne göre versin cnm.Herkese selam kizlar muhabbet güzel bende 3 kiz annesi olarak fikir soylim dedim. valla kızları buyut büyüt ama tam babaci oluyorlar . ne yapsam yinede o lar için dünya bir yana baba bir yana bu nasil bir ilişki yarabbi. ben sevim beslim buyutim cadilar yinede babammmmm diyo. hele 1 yasindaki kızım kapi sesini duyunca koşa koşa babababa diyo . eeee beni kim bu kadar sevecek:))))) bakalim bu sefer oğlum olursa belki bana düşkün olur. yoksa vay halime gerci bende babama aşık bir kızdım. Sonuç belli yani eltimin 2 oğlu var annesiz befes almaya korkuyorlar. demekkki yaratilista var baglilik . ayyyy minnaklarim sizi coook seviyorum.
Herkese selam kizlar muhabbet güzel bende 3 kiz annesi olarak fikir soylim dedim. valla kızları buyut büyüt ama tam babaci oluyorlar . ne yapsam yinede o lar için dünya bir yana baba bir yana bu nasil bir ilişki yarabbi. ben sevim beslim buyutim cadilar yinede babammmmm diyo. hele 1 yasindaki kızım kapi sesini duyunca koşa koşa babababa diyo . eeee beni kim bu kadar sevecek:))))) bakalim bu sefer oğlum olursa belki bana düşkün olur. yoksa vay halime gerci bende babama aşık bir kızdım. Sonuç belli yani eltimin 2 oğlu var annesiz befes almaya korkuyorlar. demekkki yaratilista var baglilik . ayyyy minnaklarim sizi coook seviyorum.
Lansinoshun elektriklisini kullanan iki arkadaşım var çok memnunlar aklınızda bulunsun
haklısın canım susuyor insan, ben zaten emzirmeye kalktığım için birde wc ye gitmek inanılmaz zor geliyor.çok sıkıştırmadığın da bazen tutuyorum walla yanlış ama uyku tatlı geliyor
Günaydın hanımlar nasılsınız...
Kasılmalarım bol süt içerek geçti bilginiz olsun..
Canım sanki oğlumu tarif ettin... Ay öyle şefkatli öyle sevimli öyle sahplenici ki anlatamam.. Düşün beş yaşında ben iş yapınca anne yardım edeyim der... babası akşam gelir benden bişey istese baba annem akşama kadar yoruldu kalk kendin yap der.. biraz durgun görse anne ne oldu der ruh halimi farkeden bir evladım var aynı bana çekmiş :)
bende öyleyim canım ama su içmek lazım bol bol.. benim kabusum gece vc ye kalkmak çünkü kalktımmı bir daha uyuyamıyorum.. bildiğin yarasa oldum.. birinci gebeliğimdede böyleydim.. benim bildiğim hamileler çok uyur :)
Allah bagislasin tatli kizini sana
Vefada degil de elbet onlar da vefali da büyuyünce daha kopuk bir hayatları oluyor. 10 yasindan itibaren biraz biraz aileden uzaklasiyorlar yapi geregi.
Bu muhabbet olunca simdi aklima geldi gecen sene 2016 eylul annelerinde bir arkadaş yazmisti. Ilk cocugu erkekmis ikinci ki kiz olunca kizimin zerafetini gordukce anladim ki yillarca evde ayı beslemisiz demistitabi latife olsun diye... evlat evlattir Allah hayirlisini nasip etsin cumlemize.
doktor kesmene gerek yok zaten zamanla azalacak sütün ve kendiliğinden kesilecek dedi, ama çevremde çok baskı war 'kes sütten' diyen onları dinlemiyorum tabi, benim için doktorun dediği önemli, sanırım bir iki ay daha emziririm sonra da keserim diye düşünüyorum,fakat nasıl olucak bilmiyorum çok düşkün memeye, bakalım Allah tan hayırlısı canm inşallah sorunsuz bıraktırabilirim...Düşünüyo musun memeyi kesmeyi? Ne diyor doktor?
ay benim kizim cok kaba ya...ne bi zarafet ne bir kibarlik yok...görenler ne yakisikli oglun var diyor...saclarida pek uzamiyor...dunya kadar toka aldim birini kafasinda 1 dk tutmaz...ev zaten magara duvarlarindaki resimler gibi cizimleriyle dolu cok yaramaz...kv ve kp biktilar zil gibi sesinden...saga sola tirmanmasindan...kimi kinadiysak diyolar...Amin,, Teşekkür ederim :) Bizimki de pek bi zarif,,, şaşırtıyor bazen gerçekten... 3 yaşına yeni girdi ama mütemadiyen teşekkürler özürler annecimler babacımlar havada uçuşuyor... hanım hanımcık oturmalar, kibar kibar yürümeler vs... benim de aklım çıkıyor büyüdükçe değişip abuk subuk konuşan, oturup kalkmasını bilmeyen kızlara dönüşmesinden, haliyle sürekli destekliyoruz bu şekilde davranmasını... ben böyle s leri ş diye okuyan vs yeni nesil bazı kızları dinlerken sinir krizi geçiriyorum çünkü
doktor kesmene gerek yok zaten zamanla azalacak sütün ve kendiliğinden kesilecek dedi, ama çevremde çok baskı war 'kes sütten' diyen onları dinlemiyorum tabi, benim için doktorun dediği önemli, sanırım bir iki ay daha emziririm sonra da keserim diye düşünüyorum,fakat nasıl olucak bilmiyorum çok düşkün memeye, bakalım Allah tan hayırlısı canm inşallah sorunsuz bıraktırabilirim...
20 bardak derken günlük muAslında bu ay kesilip son ay başlar diye tahmin ediyordum da kesilmedimecburen içiyorum ben de , doktor net şekilde 20 bardak demişti çünkü :) zaten normalde de çok içerim..
ay benim kizim cok kaba ya...ne bi zarafet ne bir kibarlik yok...görenler ne yakisikli oglun var diyor...saclarida pek uzamiyor...dunya kadar toka aldim birini kafasinda 1 dk tutmaz...ev zaten magara duvarlarindaki resimler gibi cizimleriyle dolu cok yaramaz...kv ve kp biktilar zil gibi sesinden...saga sola tirmanmasindan...kimi kinadiysak diyolar...
ama cok nadirde olsa canim annem seni cok seviyorum der...icim gider...arkasindan da anne hadi üzül hadi ağla deyip dalga gecer benimle gulerek...3 yasina girmesine az kaldi...sagolsun hep sendromda...
20 bardak derken günlük mu
Peki uykuya nasıl geçiyor canm. Bende bir iki aya biraktircam da insallahBana da ilk olarak emzirmeyi bıraktınız değil mi diye sormuştu doktor. Hepsi farklı düşünüyor demek ki; ama en önemlisi kendi hekimine güvenmek bence de... benimki de aşırı düşkündü bu arada; sabır taşıyla bir gecede bıraktı. Aklınız olsun. Hatta emziği de bi kere de aynı şekilde bıraktı. Sabır taşı hem acı değil, hem de zararlı değil... bir de tiksinrme yöntemleri iyi değil demişlerdi ama ben mecbur kaldım; ama hiç tahmin ettiğim gibi olmadı. Hatta emmediği halde hala göğsümde yatmak istiyor zaman zaman. Anne süt bozulmuş artık ama meme güzel cici falan diye seviyor :)))
Ay ben doğru düzgün su icemiyorum malesef.Evet hamileliği öğrendiğim doktor öyle demişti :) dalga geçtiğini düşündüm ama üstelemedim çünkü normalde de içiyorum o kadar zaten. Sonradan da kendi doktoruma sormadım hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?