2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayirli cumalar hanimlar.
Bebeğim grip oldu ne yapmam lazim
Hapşurup duruyor
Calpol vereyim mi napayim
Atesi yok cok şükür

Hapşurup duruyor
Atesi yok cok şükür
Bence daha çok emzir calpol ateşi olmadıkça verme biraz daha sıcak tut burnunu temizle bazenburnunu temizledikten sonra hapşırma si da geçiyor geçmiş olsun

Yok ben de güvenmiyorum sağlık ocağına. Bizim doktorumuz çok bilgisiz yani zaten. Hayatta rahatsız olduğunda bebeği ona götürmem:) Ama hemşiremiz çok tatlı, bebeğe o kadar nazik davrandı ki asi yaparken, ölçüm yaparken. Onun da hakkini yemeyeyim.
Hapşurup duruyor
Atesi yok cok şükür
Calpol ateşi yoksa gereksiz. Bol bol sarımsak ye ve emzir bana kalırsa:) Bir de burnunu açık tut annesi rahat etsin. Bir de soğan koyuyor arkadaşlar başına bebeğin.

Gunaydin cumleten... Suan moralim tavan sekilde qeldim doktordan kizim 20 qunde 800 gr almis 57 cm olmus cok sukur bosuna uzulmusum kafaya takmisim artik kimseye kulak asmadan emzirecem bol bol saqolun hepinize tesekkur ederim teyzeleri beni hep pozitif yonlendirdiniz

Maşallah bak gördün mü çok şükür her şey yolunda.

Evhamlı bu sonucu yaz bir kağıda sütün yetmiyor mu diyenin suratına yapıştır
Maşallah Zümra Naz Hanım'a

Bizim son rekorumuz halı ve örgü battaniye . Sabah 7 de kendimi halı silerken bulmuştum bide artık fışkırtmıyor bu çocuk yaaa diye rahat rahat değiştiriyordum

Hapşurup duruyor
Atesi yok cok şükür
Burnunu açık tutmaya çalış bol bol emzir
Yatarken yatağının baş kısmını yükselt, başının altından değil ama yatağın altından. Baş ucuna soğan koyabilirsin, serum fizyolojik ve aspiratörle burnunu temizle tıkanmasına izin verme. Tıkanır da açılmazsa okaliptuslu buhar banyosu yapabilirsin geçen Cigdemerdemm e yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam.

Hapşurup duruyor
Atesi yok cok şükür
Öncelikle grip olduğuna eminsen zaten virütik bir hastalıktır ilaçla geçmez belirtileri hafifletir sadece. Grip değil üşütme de olabilir. Ateşi yoksa calpol verme bence bebeğini bol bol emzir hapşırmasında bir sakınca yok

Hapşırmadı olabilir normal diyordu dr lar
Bizimki öksürüyor ve iki gündür sıklaştı dun de balgamı var da atamıyor gibiydi
Soğuk buhar makinesi aldık sabah bakanını çıkardı sari bir şekilde keyfi de yok dermansız etmiyor da doğru dürüst kafayı yemek uzereyim dr muz izindeymiş 3 gün
Hoş gitsek de ilâç vermiyor bol bol emzir burnunu ac diyor bu okaliptüs banyosu nesir Mutella

Günaydın kızlar daha önce konusulmustur elbet ama göremedim. Bebişlerin kulak temizliğini neyle ve nasıl yapıyorsunuz? Pis çocuk oldu benimki bugün genel temizlik var

Burnunu açmak için, banyoya girip sıcak suyu sonuna kadar açıp çıkıyorsun banyo bir güzel buhar oluyor. Fıs fıslı bir şişeye suyla karıştırdığın okaliptus yağını koyuyorsun banyoya girip püskürtüyorsun. Bebeğinle birlikte soyunup giriyorsun. 2-3 dk durup çıkıyorsun, biraz hava alıp giriyorsun ve banyoda bol bol emziriyorsun sen de su içiyorsun.

Sen ismini yaznca baktm baya önemli bişeymiş. İnşallah temiz çıkar canm teşekkürler
Cnm senin bebiş kuvozde kalmiş miydi? Rop icin bize gerek yok kuvozde oksijen verilen bebeklere yapiyoruz ozellikle 32 haftadan erken doganlara dendi.

Ya kızlar etrafı inceleyecegim diye uyumayan bir benim Bebe mi az önce ana kucağına yatırdim battaniye si ile görüş acısını kapattım güya sonra bi baktım kollar bacaklar oynuyor gulucukler atıyor battaniyeyi bir kaldırdım oradaki şekillere bakıp gülüyor tabi bende akilliyim şekilli battaniye nedir demi söyleyin analar bu bebeye ne yapayim

Cnm senin bebiş kuvozde kalmiş miydi? Rop icin bize gerek yok kuvozde oksijen verilen bebeklere yapiyoruz ozellikle 32 haftadan erken doganlara dendi.

evet oyleymis ama kardesim mutlaka yaptir dedi bana. ben de icim rahat etsin diye yaptirdim emir küvözde kalmadigi halde.

Ağlamıyorsa elleşme

Çok güldüm buna ya maşallah ama ya o etraflarıyla ilgilenip gülmek ne harika bir şeydir öyle

Mizirdanmaya başladı aksama misafir var uyusa da iş yapsam
Aynı durumdayız. Akşama bizde de misafir var. Ütü bi yanda toz alma bi yanda kahvaltı ve ipek diğer yanda bekliyor tabi akşama bi kek bişey de yapmam gerekiyor bebeden önce zor gelen işler ne kolaymış meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…