2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Kıyamaaammm kuzuya ya Gecmis olsun cok
Neyse sen öcünü misliyle alırsın nasılsa:)

Hahaha maşallah hevesli bebe:)
Hangi tür emzik kullanıyorsun?

Emzik reddi de iyiymiş:)) belki aradığı farklı bir emziktir?

Hahaha maşallah hevesli bebe:)
Hangi tür emzik kullanıyorsun?

Emzik reddi de iyiymiş:)) belki aradığı farklı bir emziktir?
Aventin gece emziğini ilk ay kullanmaya başladık. Doktorumuz sorun yok dedi.Şu an ilk verdiğimiz dönem kadar istekli emmiyor. Çoğu zaman atıyor.Ya değiştirme zamanı geldi yada artık pek sevmiyor.

Aventin gece emziğini ilk ay kullanmaya başladık. Doktorumuz sorun yok dedi.Şu an ilk verdiğimiz dönem kadar istekli emmiyor. Çoğu zaman atıyor.Ya değiştirme zamanı geldi yada artık pek sevmiyor.
Sağ olun cevaplar için kızlar

klasik damaklı emzik emiyor bir haftalıkken verdim sanırım aslında biraz beklemekti amacım ama doğa ilk on hün çok huysuz ve her gece ağlayınca verdim ama tutmadı bikaç saniye tutup atıyordu sonra eşim kiraz uçlu aldı onu da emmedi 10 gün sonra tekrar damaklı emziğe alıştı doğa isterse emiyor emzik bazen tüm gün ihtiyaç olmuyor bazen emzikle bazen emziksiz uyuyor huysuzlandığnda çok işe yarıyor

Umarım cnm çok geçmiş olsun bu arada,, nasıl oldu boncuk?
Teşekkür ederiz canım
Doktora götürdük. Öksürük için bitkisel bit şurup verdi. Öksürmekten uyuyamadı gece zavallım. Hapşırıyor ve çok halsiz. umarım en kısa zamanda düzelir çok canım sıkılıyor o öksürdükçe. Büyük insan gibi öksürüyor yavrum balgamlı

Ahahah aynı benimki evet
Çocuk dudak tiryakisi. Bayılıp uyuyor ağzından çıkıyor meme ama yine dudağı dokunacak
Bıraksam 24 saat yapışık kalırız heralde.

Ahahah aynı benimki evet
Çocuk dudak tiryakisi. Bayılıp uyuyor ağzından çıkıyor meme ama yine dudağı dokunacak
Bıraksam 24 saat yapışık kalırız heralde.

Kıyamam yaa
Buldu tabi tazecik yanaklarım
Piiiisliiiik

Aynen öyle
Bilmiyorsan bilmiyorum De
Faruk eczanesi

Aynen öyle
Bilmiyorsan bilmiyorum De
Faruk eczanesi durumu

Ben de üç aydan önce laktoz alerjisinin öğrenilemeyeceğini duydum. Şüphelenip sormuştum. Doktorum söylemişti. Nedeni demek pozitif çıkmasıymış.

Benim kullandığımın ucu Ne kiraz Ne damaklı gibi. Aventin gece emziği.
Bir tek uyuturken veriyorum, memeyle kavga ettiği gibi onunla da kavga ediyor benimki
Ama bir süre vermemiştim emzik hemen unuttu ve tekrar istemedi, son 1 haftadır tekrar alışsın diye zorla veriyorum :)
Uyku arkadaşı emzik olsun diyorum benimkisi tam bir emme bağımlısı çünkü. Memede yaşayabilir.

Yalnız kızlar bizim bebe akşam 7.30 gibi gece uykusuna yatıyor, şuan mememde mesela :)
Sonra hiç bir derdi tasası yoksa bile en geç 5.30-6 arası kalkıyor. Bir derdi varsa tabi 3 te kalktığı da oluyor. Ama 6 falan bana çok erken, ayılamıyorum. Alıyorum yatağıma yan yatıp yatarken emziriyorum biraz. Sonra eşim işe gitmek için kalkıyor biraz 15 dk oyalıyor, oyun oynuyorlar. Sonra tekrar yatarak emzirirken uyuyoruz 8 e kadar.
Bunun sebebi de gece 1 de 3 te 5 te falan kısa aralıklarla uyanması sanırım, sapıtıyorum sabahları ben de.
Uyku eğitimi de yalan oluyor haliyle.
Aslında gündüz emzik verip, kucağımda gezdirip unutabiliyorum. Ama sabah bu şekilde uyuyunca çocuğun kafa da karışıyor ve meme istiyor haliyle.

Eğitime geçerken önce Benim bu uyku sorunumu çözmem lazım.
Napsam kalkıp kahve mi içsem, soğuk duş mu alsam
Puf

Tabi ekleme yapayım 7.30 da yatıp sabaha kadar uyumuyor yanlış anlaşılmasın
3 saatte bir kalkıyoruz ortalama. Ama sabah karşı saatte bire düşüyor sıklığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…