Bizde tüm camlarda sineklik olduğu için hiç ihtiyaç duymadım hatta yaz boyu evde bir kez belki sinek ısırmıştır onu da hatırlamıyorum da yalan olmasın diye dedim. Bu da nereden geldiyse sızmış eve saygısız, yaz bitti yaşayacak sıcak bir yer arıyor sanırım, göstereceğim ona sıcağı, leşini balkondan sallandıracağım ibret-i alem için, benim akça pakça bebemi ısırmak neymiş tüm sivrisinekler görecek.
Hahaha maşallah hevesli bebe:)
Hangi tür emzik kullanıyorsun?
Emzik reddi de iyiymiş:)) belki aradığı farklı bir emziktir?
Aventin gece emziğini ilk ay kullanmaya başladık. Doktorumuz sorun yok dedi.Şu an ilk verdiğimiz dönem kadar istekli emmiyor. Çoğu zaman atıyor.Ya değiştirme zamanı geldi yada artık pek sevmiyor.Hahaha maşallah hevesli bebe:)
Hangi tür emzik kullanıyorsun?
Emzik reddi de iyiymiş:)) belki aradığı farklı bir emziktir?
Bizim dr 1 aydan sonra verebilirsiniz dedi,verdim bende avent in su cok meshur emziğini vermistim ama almadı onu sonra nuk un damaklısını verdim herhangi bir sıkıntı olmadı,uyurken cok rahat ediyorum kolay dalıyor uykuya.zaten uykunun dısınında normalde verdigimde almıyor bizim kız,ordan uykusunun olup olmadıgını da anlıyorum böylelikle
Meme almama durumu olmadı emzikten sonra,bi ara memeyi cok zor alıyordu ben emzikten mi acaba die düsündüm ama dr ondan deildir dedi,kii deilmişte sonra aldı düzene girdi...
Aventin gece emziğini ilk ay kullanmaya başladık. Doktorumuz sorun yok dedi.Şu an ilk verdiğimiz dönem kadar istekli emmiyor. Çoğu zaman atıyor.Ya değiştirme zamanı geldi yada artık pek sevmiyor.
Eğitime miBaşlıyoruz
klasik damaklı emzik emiyor bir haftalıkken verdim sanırım aslında biraz beklemekti amacım ama doğa ilk on hün çok huysuz ve her gece ağlayınca verdim ama tutmadı bikaç saniye tutup atıyordu sonra eşim kiraz uçlu aldı onu da emmedi 10 gün sonra tekrar damaklı emziğe alıştı doğa isterse emiyor emzik bazen tüm gün ihtiyaç olmuyor bazen emzikle bazen emziksiz uyuyor huysuzlandığnda çok işe yarıyorYine slingle koşuyoruz
Kızlar sorularım var yine:)
1-) Öncelikle marka değil de hangi tür emzik almalıyım? Siz ne kullanıyorsunuz?
2-) 45 günlük olduk yavaştan emzik versem mi erken mi?
3-) Bizim kız çok emiyor ama dövüşleri de var yani memeyle. Meme reddi olur mu acaba pef
4-) Nasıl kullanmalıyım emziği? Ne sıklıkla? Hangi zamanlarda?
5-) Emzik kullananlar beğen tuşuna basabilir mi? Istatiki acıdan bi bakayım
Eğitime miBaşlıyoruz
Teşekkür ederiz canımUmarım cnmçok geçmiş olsun bu arada,, nasıl oldu boncuk?
Ahahah aynı benimki evetİkisi arasında biraz zaman bırak ki birden iki şok birden yaşamasın çocuk, eğitimden bir süre önce odasında yatır, oraya alıştıktan sonra eğitime başla bence, benim niyetim bu şekilde en azından. 2 değişiklik bir arada olmasın deniyor hep.
Ay bir benim kız emip de bırakmıyor herhalde, emiyor, bıraksam kurutana kadar emecek, sonra gaz veya meme ucunun yumuşamasından sonra kendini memeden uzaklaştırıp tekrar emmeye çalışıyor, ağlayıp uzaklaşıp tekrar yanaşıyor, bayılıyor memede olmaya, bıraksam hep orada yaşayacak kavga gürültü. 10 dakikada bir de emzirsem 4 saatte bir de emzirsem aynı, hiç değişmiyor. Hatta uykuluyken emmeye çalıştığında tam emmeye dermanı kalmıyor yine de bir dudak hep memedeDudak tiryakisi çıktı velet
Ahahah aynı benimki evetİkisi arasında biraz zaman bırak ki birden iki şok birden yaşamasın çocuk, eğitimden bir süre önce odasında yatır, oraya alıştıktan sonra eğitime başla bence, benim niyetim bu şekilde en azından. 2 değişiklik bir arada olmasın deniyor hep.
Ay bir benim kız emip de bırakmıyor herhalde, emiyor, bıraksam kurutana kadar emecek, sonra gaz veya meme ucunun yumuşamasından sonra kendini memeden uzaklaştırıp tekrar emmeye çalışıyor, ağlayıp uzaklaşıp tekrar yanaşıyor, bayılıyor memede olmaya, bıraksam hep orada yaşayacak kavga gürültü. 10 dakikada bir de emzirsem 4 saatte bir de emzirsem aynı, hiç değişmiyor. Hatta uykuluyken emmeye çalıştığında tam emmeye dermanı kalmıyor yine de bir dudak hep memedeDudak tiryakisi çıktı velet
Kıyamam yaaPiç kurusu bir sivrisinek yemiş bebeğimin yüzünü ve kulaklarını yabir de sineklik var hesapta, bezini atmak için balkon kapısını açtığımda sızdı herhalde. Dün tam Defne'yi uyuturken gördüm, ama zor uyudu elimi yıkamaya giderken dağılır uykusu diye öldüremedim, sömürmüş kızımın bal yanaklarını, minnak kulaklarını. Sabahtan beri her fırsatta sinek arıyorum ama bulamadım. Bir bulsam yedi düvelini evimden uzak tutacak işkencelerle öldüreceğim pisliği
Aynen öyleEvet canım tracy hogg dream feeding diyor hatta o öğüne benim kız zaten 11 den önce gece uykusuna geçmediği için drimfidingini yiyor da uyuyorben de 4. Ayı bekliycem, o doktoru da salla, ne anlar uyku eğitimden. Bilgim yok demiyor da.
Aynen öyleEvet canım tracy hogg dream feeding diyor hatta o öğüne benim kız zaten 11 den önce gece uykusuna geçmediği için drimfidingini yiyor da uyuyorben de 4. Ayı bekliycem, o doktoru da salla, ne anlar uyku eğitimden. Bilgim yok demiyor da.
Okumaya ay ne eğitimi el kadar bebeğeEğitime mi
Okumaya mı?
Ben de üç aydan önce laktoz alerjisinin öğrenilemeyeceğini duydum. Şüphelenip sormuştum. Doktorum söylemişti. Nedeni demek pozitif çıkmasıymış.Bence yanılıyosun cnm. Alerji olup olmadığını nasıl anlayacak ki,, alerji belirlenmiş şeyler için bakılıyor. Genel olarak çocuğun bişeye alerjisi var mı diye bakılmıyor yani. Reflü de yemek borusunda tahribat yapabilir diyorlar. Bu durumda ben olsam doktoru dinlerim. bir de bu laktoz intoleransı için yapılan testte bile bebekte (özellikle 3 ay ve altı) bu sorun yoksa bile var gibi pozitif sonuç çıkabiliyormuş. Yani alerji testi de sorgulamaya açık bi test. Ona dayanarak reflü değil alerjiymiş diyemez doktor yani
Ben de ona şaşırdımOkumaya ay ne eğitimi el kadar bebeğe
İsmi nedir acaba bize de ordan birini söylemişlerdi aynı kişi olabilirTamam canım teşekkür ederim. Bizde tekden e gidiyoruz orda doğum yaptim ordan bi doktor tavsiye etmislerdi
Benim kullandığımın ucu Ne kiraz Ne damaklı gibi. Aventin gece emziği.Yine slingle koşuyoruz
Kızlar sorularım var yine:)
1-) Öncelikle marka değil de hangi tür emzik almalıyım? Siz ne kullanıyorsunuz?
2-) 45 günlük olduk yavaştan emzik versem mi erken mi?
3-) Bizim kız çok emiyor ama dövüşleri de var yani memeyle. Meme reddi olur mu acaba pef
4-) Nasıl kullanmalıyım emziği? Ne sıklıkla? Hangi zamanlarda?
5-) Emzik kullananlar beğen tuşuna basabilir mi? Istatiki acıdan bi bakayım
Yok ya uyudu gündüz yoksa nasıl kitap okuyayımBen de ona şaşırdım
Dedim heralde bugün cinnet geçirme durumu yaşadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?