Tabi ekleme yapayım 7.30 da yatıp sabaha kadar uyumuyor yanlış anlaşılmasın
3 saatte bir kalkıyoruz ortalama. Ama sabah karşı saatte bire düşüyor sıklığı.
Ahh ahh ben sutumun olduguna inaniyorumda bu etraftaki insanlar canimi skyo canim duyma kübra boswer diyorum benim sutum olmasa gogsum tikanirmi ya sacma sapan konusuyolar esim bile direnme sutun yok mama ver diyo bu cocuk ac olsa dururmu ? 2 cekmede bi yutkunur mu amannnn duymayacam banane
Benim annem aynı o modda Can'ım ya deli ediyor beni neyseki şehir dışında da sürekli görmüyorum, iki hafta sonra gelecek şimdiden stres oluyorum, kadının ağzında sürekli zaten bir iki ay sonra sütün yetmeyecek mama vereceksin sırf bana inadına vermiyorsun bilmem ne, ayy deli ediyor beni kadın, 6aya kadat sadece anne sütü alınabiliyor yetiyor yani insanlarda diyprum, inanmaz ses tonuyla hadi bakalım görücez diyo, psikolojik baskı yapıyor kadın resmen sütüm bitain diye
Benim annem aynı o modda Can'ım ya deli ediyor beni neyseki şehir dışında da sürekli görmüyorum, iki hafta sonra gelecek şimdiden stres oluyorum, kadının ağzında sürekli zaten bir iki ay sonra sütün yetmeyecek mama vereceksin sırf bana inadına vermiyorsun bilmem ne, ayy deli ediyor beni kadın, 6aya kadat sadece anne sütü alınabiliyor yetiyor yani insanlarda diyprum, inanmaz ses tonuyla hadi bakalım görücez diyo, psikolojik baskı yapıyor kadın resmen sütüm bitain diye
Oğluma yine bişey oldu bugün hiç uyumadı zaten dün meme reddi yaşayan çocuk memeden ayrılmak istemiyor çok emince kusuyor memeden çekip omzuma alınca beni emiyor yada elini ne denk gelirse huysuz a zaten sürekli ağlama modunda neden ki diş mi geliyor aklıma bi o geldi
Biz şuan Memorial de Soner Demirel e götürüyoruz. İlgili bir doktor . Memnunuz gayet. doktor tanıdıklarımız da onu önermişti bize. Bizim bir alerji sorunumuz çıktı o konuda da bilgili. Ama eşimle Erkilette çocuk hastanesi var orayı da denemeyi düşünüyoruz. orda da iyi doktorlar olduğunu duydum. Deneyip de beğendiğim olursa sana yazarım mutlaka.
Oğluma yine bişey oldu bugün hiç uyumadı zaten dün meme reddi yaşayan çocuk memeden ayrılmak istemiyor çok emince kusuyor memeden çekip omzuma alınca beni emiyor yada elini ne denk gelirse huysuz a zaten sürekli ağlama modunda neden ki diş mi geliyor aklıma bi o geldi
Ya biz seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz aynen 2 3 gündür memeye bakmayan Bebe bugün emmek istedi emmeden uyumadi gündüz beni çok ama çok zorladı hala boğuşuyor uz hatta sana gündüz uykularini soracaktım nasıl diye
Ben de geçen ay almıştım Can'ım daha onlar bitmedi alsında bay var da yine de haftaya gidicez tekrar isteteyim diyorum bir yandan sa utanıyorum her ay istemeye
Evet cnm,, o yüzden bize de amip testi yapmıştı, amip olmadığına göre laktaz alerjisi olabilir dedi. Ayrıca bir test yapmadı. Var olduğunu varsayarak besleniceksin dedi. Yalnız Duru'da kanlı kaka ve kusma yok. O yüzden başka ihtimaller üzerinde durmadı hiç.
Teşekkür ederiz canım
Doktora götürdük. Öksürük için bitkisel bit şurup verdi. Öksürmekten uyuyamadı gece zavallım. Hapşırıyor ve çok halsiz. umarım en kısa zamanda düzelir çok canım sıkılıyor o öksürdükçe. Büyük insan gibi öksürüyor yavrum balgamlı
Geçmiş olsun tekrar,, meme emdiği için hemen iyileşir üzülme. Çok zorda kalınca prospan veriyordu doktor benim büyüğe,, o da bitkisel ama çok çabuk kesiyordu. Sizin de öyle olur inşallah.
Merhaba agustos anneleri ben de bu ay anne olacağim allahin izniyle son eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum. Dr. Brows in biberonunu almak istiyorum sut sagdigim zaman vermek icin ama ebebekte birden fazla cesidi var . Hangi isimde olani almam gerekiyor? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Ben de koltuk altından örtüyorum. Başka türlü üşür ya sanki. Zaten aşağıdan sikistiriyirum ki yukarı çekemesin.
Maşallah Duruya :) Darısı başımıza inşallah
Saol :) haftasonu çıldırmaları dışında rutine soktu kendini. On buçuk gibi uyuyor gece, uyanma saati de dört buçuğa kadar uzadı. Sonra yediye kadar emiyor yalnız hala. Sonra bakıcı alıyor altını temizleyip uyutuyor ve gün içinde de 3'er saat arayla beslenip tekrar uyuyor. Yalnız biz de daha çok purpleworld
yazmıştı galiba dr sears'ın dediği gibi yapıyoruz.. iyice dalmasını beklemeden yatış yeri yahut pozisyonunu değiştirmiyoruz. Çocuğu önce uykuya alıştıralım da nasıl uyuduğu önemli değil diye düşündük :)
Ya biz seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz aynen 2 3 gündür memeye bakmayan Bebe bugün emmek istedi emmeden uyumadi gündüz beni çok ama çok zorladı hala boğuşuyor uz hatta sana gündüz uykularini soracaktım nasıl diye