2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bana gecen gun bir dosyada gorev aldigim bir ic mimar arkadaş anne sutu kesilince patir patir hastaliklar basliyor demisti... gelirse 2 yastan sonra da gunde 1 defa (3 yasa kadar) tadimlik vereyim diyorum.
Aynen öyle oluyor,, hemen başlıyor hastalıklar (özellikle bulaşıcı olanlar) aslında ben de öyle istemiştim ama gece çok emiyordu,, uykular çok düzensizdi ve dışarıda meme diye tutturuyordu; mecbur kaldım bir kerede kesmeye

En buyuk cekincem o cnm... disarda tutturmasi

Bence de en iyisi.. yalnız 3'e geçebilirsin, kilosuna bakma sen. Ben sızdırmaya ve bacaklarında iz bırakmaya başladığı an büyütüyorum.

Çok geçmiş olsun
Çok iyi anlıyorum seni aynısını yaşamış biri olarak
Yardım edecek birileri olsa iyi olur. Eşin işten izin alsa falan sana yardımı dokunurdu.

sagol canim. annem oglen gidiyordu okula,iyi oluyordu ama bu ve onumuzdeki hafta sabahtan gidip aksam 7ye kadar okulda. esim de sertifika alacak,onun icin izinaldi,parayi da yatirdi iptal edemez. anlayacagin yalniz,yorgun ve bitigim gunduzleri.

Hanımlar bu arada bugün pedagog randevumuz vardı büyüğümüz için. Hem bizimle hem de Ayşe'yle yalnız konuştu. Biraz fazla hırçınlaştı son bir iki haftadır,, onun üZerinde durmak için mutlu olup olmadığı, bize kızgın olup olmadığı vs hakkında sorular sormuş. Hem mutlu oldum, çünkü çok olumlu şeyler söyledi., hem de bazı konulardaki hatalarımız çok bariz olduğu için üzüldüm. İşin özeti bize "çocuğunuza sınır koyma-robert mackenzie" diye bir kitap önerdi. Bizim yerlilerden şu aralar kitabı epey ünlü olan bir yazar var, isim vermeyeyim ama ödül/ceza konularıyla ilgili, onu sordum.. kitap çok güzel ama pratikte uygulanması mümkün değil dedi.. sizin de aklınızda olsun. Önerdiği diğer kitap Pdf olarak da varmış internette.

kizlar kabullenmek istemiyorum ama sanirim ben lohusa depresyonuna girdim. evlendigimde de boyle olmustum. hayatimdaki buyuk degisimler bana biraz agir geliyor sanirim. hemen ayak uyduramiyorum. evliligin ilk gunlerinde de yalniz kalmak istemiyordum,simdi de ayni sekilde.
ilac kullanmak istemiyorum,sut veremem. psikologun bi faydasi olacagina da inanmiyorum. gecer diye bekledim ama gecmedi,60 gun olacak dogum yapali.

Kabızlık sorunu hiç yaşamıyorum canım gyno ferro sanol kullanıyorum

kulaga ne guzel geliyor : 6 saat uyudu :))
gece guzel uyuduktan sonra gunduzleri bi sekilde gecer canim,ben gece uykusuzluguna dayanamadigim icin gunduzleri dert etmiyorum.
Canım bizde bugün 45 günlüğüz akşam karnını meme+biberonla doyurunca 5-6 saat uyuyor sınra 3-4 saate bire dönüyor ama ben akşam uykusuna yatırırken kendi kendine uyumasını sğalıyorum memede değil kundak yapıyorum emziği veriyorum ağzına ve beyaz gürültü açıyorum kendisi uykuya geçiyor. Tabi karnı tok gazı çıkmış altı temiz olmak kaydi ile

Ne gibi seyler hissediyorsun cnm? Bu arada omega 3 takviyesi aliyormusun redkrill oil? Zira lohusa depresyonunun onune gectigi bilimsel olarak kanitlanmis ben hem hamileligim boyunca hem de simdi kullaniyorum

En dogru yontemi uyguluyorsun cnm... tabi cocugun karakterine de uygunsa misss... kundak fln yapmiyorum ama benzer sekilde uyutmaya calismadan uykuya gecmesini sagliyorum

Canım lohusa depresyonu hafife alınmayacak bir konu bence mutlaka psikoljik destek almalısın. Bence kendini suçlama çünkü sen bu bebeğe kolay sahip olmadın çok meşakkatli yollardan geçtin hamileliğin son dönemlerinde zorluklar riskler yaşadın,zor bir doğum yaşadın ve birde maşesef ki bebeğinin sağlık promlemleri ile mücadele ediyorsun. Bence sen çok güçlüsün arkadaşım kim olsa senin yerinde aynı duygıları yaşardı lütfen ama lütfen bu durumu önemse mutlu anne mutlu çocuk unutma

Canım arch haklı bende hem hamilelikte hemde şuan ocean krill oil kulmanıyorum belki oda önlüyordur depresyknu

Kizlar hekes 2 no sizdiriyor demis ben ole birsey yasamadim ya... ama en fazla 3 saate 1 bez degistiriyorum... yalniz geceleri uyudugu muddetlerde uzun uzerinde kaliyor ama bir kaza yasamadik suana kadar.
Katılıyorum benim bebeto da 5.590 gr olmuş bizde 2 numara kumlanıyoruz hiç sızdırma sorunu yaşamıyoruz bende gündiz 2-3 saate bçr vece her uyandığında altını değiştiriyorum

Benim 5500 olunca 2 no sizdirmaya baslamisti. Gerci ishal gibi bisey olmustu. O yuzden 3e gectim ben bikac haftadir. Bide primanin aktifi mi premium care mi daha ii ya?
Canım ben aktifini kullanıyorum daha memnunum birde dün huggies 2 numara denedim çok memnun kaldım bundan slnraki pakette bir paket Lıp huggies denemeyi planlıyorum

Yok canım bana iyi geldi çaylar iyiyim.

Canım ilk oğlumdada 3ve 5. Aylarda yaptırmıştım şimdi 2 numara dada yaptıracapım çok öenmlş bir aşı ben yaptırmak taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…