2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Süt kokusu gelirken niye emzik tutsun ? :)

Ahahah canım aynı durum bizde de mevcut. O fotoğraf koyduğumdan başka tutmadı emziği malesef. Elinle destekle biraz iyice emene kadar. Geçen ben öyle tutturdum ama sonra bi daha yapamadım tabi :)))
Desene tutturamicaz biz bu emziqi gerci bi yonden iyi oluyo hani emzik niyetine bizi kullaaniyolar sut artisina faydasi oluyoda yinede azcik tutsunlar bari

Ben de zaman zaman kullanıyorum ama böyle daha hareket özgürlüğüm oldu. Biberon veriyorum zaten ek gıdaya geçtiğimzde de yabancı olmasın biberona. Çok şükür sıkıntı yaşamadım

Kizlar bu biogai damlanin belirli bi kullanim suresi var mi ? Buzdolabinda sakliyorumda ne kadar kullanabiliyoruz acaba ?

İpeğimin tırnağı battı yaa
Yarın doktora götürcem ama çok üzülüyorum sanki benim kalbime kalbime batıyor vardı burda bi arkadaş kimdi o?
Antibiyotikli krem vermişlerdi sanırım.
Kesmemek gerekiyormuş, yürümeye başlamayan çocuklarda çok gereksizmiş

Eklentiler

• sketch-1507825918318.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 86

Cook gecmis olsun canım kıyamam ben ona yaaa insallah bi an once gecer kuzum benimmm. Kesmemek mi lazımmış ben bugün cok uzun gelmisti kestim offf yaaaa

Hakkaten işte toplumun hamilelikteki gereksiz ve çok bilmiş yorumları doğumdan sonra da devam ediyor. Mümkün olduğunca negatif insanlarla görüşmüyorum bu aralar yada konuşsalar da hımmm evet evet diyorum gecistiriyorum. Oyun halisi var ama bizimkiler şu anda üç dakka falan duruyorlar bende ümitliyim artacak diyorum. Bana ev tipi ana kuşakları çok iyi geldi. Bebeği sallamayı pek istemezdim ama onda hafif hafif sallamak bize iyi geldi bari öyle uyukluyorlar. Ikisini henüz beraber emziremiyorum maalesef ya bu meme savaşları durumu engelledi maalesef. Ama yapabilsem buyuk oranda yüküm azalicak.

emir de 1500 gr dogdu ya,biz de gecmis fotolara bakinca inanamiyoruz. o kadar minik ki:)
kiyafetler ustunden dusuyordu,hele sapkalar:)))
neyseki kilo aliyorlar canim.cok sukur.
allah sana 2 kat kolaylik versin.

Satılan standart hastane çıkışlarına bile daha yeni giriyoruz seni nasıl anlıyorum bir bilsen işte bu yüzden kendini kötü hissetme bi o fotolara bak bi emirin şimdiki haline ve nasıl bir şey başardığını gor. Bu bile iyi hissetmene yetecek çünkü senn çok güçlüsün bunu unutma. Neler geçirdiğini kafandan geçirdikçe neleri atlattığını düşündükçe iyi hissedeceksin.

Aaa
Nasıl yaa
Çok geçmiş olsun canım
Kıyamam
Ağlarım hatta ben de
Hemen götür doktora acır da o. Aloe Vera varsa evde sür. Ağrısını alır.

Uyuklarken vermeni tavsiye ederim. Benimkiler de emzik seçtiler çeşitli emzikleri çöp ettik ama sonuca ulaştık şükür. Kız ilk zamanlar ağzına verince oğürūp kusuyordu ama sukur tuttuk.

Ahahah canım aynı durum bizde de mevcut. O fotoğraf koyduğumdan başka tutmadı emziği malesef. Elinle destekle biraz iyice emene kadar. Geçen ben öyle tutturdum ama sonra bi daha yapamadım tabi :)))

41 kere Maşallah damla kıza annesi çok güzel duruyor. Elinle destekle evet benim de yaptıklarımdan biri de oydu , uyuklarken vermek, bide değişik emzik belki onu sevmemistir

Gerçek canım çok şükür darısı sana ve arkadaşlarıma .evet c şeklinde oman yastığın c kısmının içine yatırıyorum başo yastığın üzerinde ama c nin için de vücut yastığıda yanlardan iyice sıkıştırıyorum üzerine uyku tulumu giydiriyorum ve yarım kundak yapıyorum kafası yukarıda olunca kusmuyorda emzirme ssonrası.

Çok geçmiş olsun cNım şifa versin allah

Isıtmayı Nasıl yapıuorsun canım

Canım sıcak suda biberona koyuyorum benmari usulü ısıtıyorum bende

Cook gecmis olsun canım kıyamam ben ona yaaa insallah bi an once gecer kuzum benimmm. Kesmemek mi lazımmış ben bugün cok uzun gelmisti kestim offf yaaaa
Yaa, kısa kesmemek lazımmış hatta yürümeyen çocuğun kesmeye gerek yokmuş. Batan yer bi çıksın en azından orayı kesmem artık ama olan oldu işte

Aaa
Nasıl yaa
Çok geçmiş olsun canım
Kıyamam
Ağlarım hatta ben de
Hemen götür doktora acır da o. Aloe Vera varsa evde sür. Ağrısını alır.

Uff teşekkür ederiz canım, yarın sabahtan götürcem. Ya sanırım acımıyor hiç tepki vermiyor çünkü. Dokunuyorum hatta etle tırnağın arasını açıp zeytinyağı sürdüm baktı öyle acıdığını dair bi sinyal almadım.

Hiç üzülme, benim doğuştan el parmaklarının ikisi öyleydi antibiyotikli kremi sadece iki gün sürdüm geçti.

Amaann iyi bari acımıyorsa.acısa zaten durmaz o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…