Süt kokusu gelirken niye emzik tutsun ? :)@garipkedi emzik tutturma cabalarin nasil qidiyo tuttumubanada bi akil verin nolur ya kiz emziqi qorunce resmen yuruse kacacak yani dun misafir qeldi kadin emziqi verdi bizim kiz aninda tuttu aqzindan dusurmedi resmen yalanci ciktim onlar qittikten sonra verdim yine tutmadi banami garezi bu kizin
Canim aventin emziqide tam adi ne unuttum :):) ama hicbi emziqi tutacak qibi deil bizimki yahangi emzigi deniyorsunuzEvininhatunu
Sorma canim walla resmen emzik niyetine beni kullaniyoSüt kokusu gelirken niye emzik tutsun ? :)
Desene tutturamicaz biz bu emziqiAhahah canım aynı durum bizde de mevcut. O fotoğraf koyduğumdan başka tutmadı emziği malesef. Elinle destekle biraz iyice emene kadar. Geçen ben öyle tutturdum ama sonra bi daha yapamadım tabi :)))
Ben de zaman zaman kullanıyorum ama böyle daha hareket özgürlüğüm oldu. Biberon veriyorum zaten ek gıdaya geçtiğimzde de yabancı olmasın biberona. Çok şükür sıkıntı yaşamadımNeden biberon aldın canım
Emziremeyeceğin bir yer miydi?
Ben üzerine emzirme örtüsünü geçirip pazar gezerken bile emzirmişliğim var walla :)
Kahvemi içerken yemeğimi yerken, sokakta avm de misafirle laflarken yanlarında sürekli örtün yanımda. Hop takıyorum kafamdan emziriyorum bebemi :)
İpeğimin tırnağı battı yaa
Yarın doktora götürcem ama çok üzülüyorum sanki benim kalbime kalbime batıyorvardı burda bi arkadaş kimdi o?
Antibiyotikli krem vermişlerdi sanırım.
Kesmemek gerekiyormuş, yürümeye başlamayan çocuklarda çok gereksizmiş
Zaten ahlaksızlığa yatkın insanlarla dolu bir toplumuz bir de bunu dizilerle şarkılarla normalleştirilmesine karşıyım ben. O yüzden tecavüz, taciz, yengeye sulanma, evli kadın/adama göz süzme falan çok normalleştirilmemesi gereken şeyler diye düşünüyorum özellikle televizyonda her akşam milyonlarca insan tarafından izlenen dizilerde. Bunları görüp 'oha ne güzel hayatlar var' diyen çok hayvan var çünkü
Aşırı tıkalıysa serum fizyolojik ve aspirator, normal bir tıkanıklıksa sadece serum fizyolojik günde birkaç kez. Bir de şimdi kaloriferler falan yanıyor, ortam kuruyor diye 2-3 günde bir tıkalı olmasa bile serum fizyolojik kullanıyorum çünkü Defne'nin burnu belirti vermeden bir anda geniz eti varmış gibi ses çıkarmasına neden olacak şekilde tıkanıyor.
Şu fircadan kullanıyorum daha çok büyüğünü. Sadece Defne'nin biberonlari ve sağma makinesi aparatları için kullanıyorum. Bir de artık temizledikten sonra kaynar su döküp kurumaya bırakıyorum.
Öncesinde müzikle dansla iyice yorup sonra da kundakla yatırıyorum. Kundak benim aynı sorunumu büyük ölçüde azalttı.
Dahazor olacaksa bile bunu sana söylemenin ve moral bozmanın mantığı ne anlamıyorum. Çok keyif alıyorlar 'biteceksin, mahvolacaksın, yorgunluktan öleceksin' demeye!
Oyun halısı almadıysan almanı tavsiye ederim, yavaş yavaş oynamaya ve oyalanmaya başlarlar sen de en azından kahvaltini rahat yaparsın tuvalete gidersin iki nefes alırsın. 5 dakika dursa ilk başta yine kâr, benim ve buradaki çoğu kişinin işine yaradı.
Bizde de düzen oturmaya başladı ya, en azından alıştım yeni düzene. Hala uykusuz kalıyorum ama Defne bana bir adım geldi ben ona bir adım gittim o yüzden oldukça çözüldü sorun, benim zaten en büyük sorunum uykusuzluğumdu onu çözünce gerisi halledilir geliyor
Sen de biraz daha rahat olacağın günlere bir an önce kavuşursun umarım. İkisini birlikte emzirme işini çözdün mü?
Ben aşının gerekli olduğunu düşünüyorum. Aşının ateşi hastalığın ateşinden daha masum bence. İleride keşke demektense yaptırmayı tercih ediyorum.
Olur mu ya kaka yaparken debelenip durur benim kız da üstelik keşke günde bir kez olsa sürekli debeleniyor kaka yüzünden.
Ben sanırım e-bebek'ten almıştım mağazadan ama markasını hatırlamıyorum.
emir de 1500 gr dogdu ya,biz de gecmis fotolara bakinca inanamiyoruz. o kadar minik ki:)
kiyafetler ustunden dusuyordu,hele sapkalar:)))
neyseki kilo aliyorlar canim.cok sukur.
allah sana 2 kat kolaylik versin.
Düzenli kullanımda zaten 1 ay ya sürüyo ya sürmüyo bitiyor hemenKizlar bu biogai damlanin belirli bi kullanim suresi var mi ? Buzdolabinda sakliyorumda ne kadar kullanabiliyoruz acaba ?
Aaaİpeğimin tırnağı battı yaa
Yarın doktora götürcem ama çok üzülüyorum sanki benim kalbime kalbime batıyorvardı burda bi arkadaş kimdi o?
@garipkedi emzik tutturma cabalarin nasil qidiyo tuttumubanada bi akil verin nolur ya kiz emziqi qorunce resmen yuruse kacacak yani dun misafir qeldi kadin emziqi verdi bizim kiz aninda tuttu aqzindan dusurmedi resmen yalanci ciktim onlar qittikten sonra verdim yine tutmadi banami garezi bu kizin
Ahahah canım aynı durum bizde de mevcut. O fotoğraf koyduğumdan başka tutmadı emziği malesef. Elinle destekle biraz iyice emene kadar. Geçen ben öyle tutturdum ama sonra bi daha yapamadım tabi :)))
Isıtmayı Nasıl yapıuorsun canımBen de öyle yapıyorum cnm,, aynı gün vericeksen buzluğa koymana da gerek yok,, dolaba koy hemen ısıtır verirsin. Özellikle 1-2 saat emmediği zaman hem daha kolay hem daha çok sağabilirsin bu arada.
Ya walla şiir gibi yazmışsın da
Emzirme yastığı dediğin C şeklinde değil mi onun üstünde bebe nasıl yatıyor.
Eğer bu hayal değil de gerçekse tebrik ediyorum
Maşallah diyorum
Benim için bira rüya gibi de :))
İpeğimin tırnağı battı yaa
Isıtmayı Nasıl yapıuorsun canım
Yaa, kısa kesmemek lazımmış hatta yürümeyen çocuğun kesmeye gerek yokmuş. Batan yer bi çıksın en azından orayı kesmem artık ama olan oldu işteCook gecmis olsun canım kıyamam ben ona yaaainsallah bi an once gecer kuzum benimmm. Kesmemek mi lazımmış ben bugün cok uzun gelmisti kestim offf yaaaa
Aaa
Nasıl yaa
Çok geçmiş olsun canım
Kıyamam
Ağlarım hatta ben de
Hemen götür doktora acır da o. Aloe Vera varsa evde sür. Ağrısını alır.
Hiç üzülme, benim doğuştan el parmaklarının ikisi öyleydi antibiyotikli kremi sadece iki gün sürdüm geçti.İpeğimin tırnağı battı yaa
Amaann iyi bari acımıyorsa.acısa zaten durmaz o.Yaa, kısa kesmemek lazımmış hatta yürümeyen çocuğun kesmeye gerek yokmuş. Batan yer bi çıksın en azından orayı kesmem artık ama olan oldu işte
Uffteşekkür ederiz canım, yarın sabahtan götürcem. Ya sanırım acımıyor hiç tepki vermiyor çünkü. Dokunuyorum hatta etle tırnağın arasını açıp zeytinyağı sürdüm baktı öyle acıdığını dair bi sinyal almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?