2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

emir de 1500 gr dogdu ya,biz de gecmis fotolara bakinca inanamiyoruz. o kadar minik ki:)
kiyafetler ustunden dusuyordu,hele sapkalar:)))
neyseki kilo aliyorlar canim.cok sukur.
allah sana 2 kat kolaylik versin.

Sakin kalmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum kızlar bin bir zorlukla uyutuyorum yarım saat demeden uyanıyor bi iki kere kaka yüzünden bazen se boşu boşuna cidden çok sinirliyim ne yapmalıyım
Kundak denedin mi hiç ben iki gündür kundak yapıyorum uyuyor gibi daha iyi eskiye göre dene bi yapmıyorsan

nerden alabilirim canim?

Selam Arkadaşlar,
Çok basit birşey ama ne yapacağımı bilemedim.Bebeğinizin burnundaki sümükleri en pratik nasıl temizliyorsunuz?
Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Önce serum fizyolojik sıkıyorum sonra burun aspiratörü ile çekiyorum :) bu aralar grip olduk günde kaç kez yapıyorum bilmiyorum :)

Uzun zaman sonra kahve içmeye dışarı çıktım. Emzirme işi olmasn diye buzluktaki sütlerden (zaten iki tane vardı:)) aldım biberonla yanıma. Attım bebek arabasına valla çok iyi geldi. Sıkılmaya vaktim olmuyor evet ne zamandır evdeyim onu bile bilmiyorum ama meğer nefese ihtiyacım varmış. Hem bebeğimle gittim hem nefes aldım. Size yazdım ki yapmayanlar da yapsın. Biyere bırakamıyorm yada kimsede durmuyor diyenler de yapabilirmiş meğer. Bana arkadaşlar çıkalım dediğndr nasıl çıkayım bebekle diyodum. Siz demeyn diye yazdım. Nadir de olsa yapılabilir. Mutlu anne mutlu bebek

G gunesli gunler emzik tutturma cabalarin nasil qidiyo tuttumu banada bi akil verin nolur ya kiz emziqi qorunce resmen yuruse kacacak yani dun misafir qeldi kadin emziqi verdi bizim kiz aninda tuttu aqzindan dusurmedi resmen yalanci ciktim onlar qittikten sonra verdim yine tutmadi banami garezi bu kizin

Çoğumuz aynı şeylerden muzdarip. Ben memeye alıştırırken 20 dk lık uykulara talim ettim. Çnkü sadece o kadarck emebiliyodu ve hemen acıkyordu. Şimdi alıştı ama hala en uzun uyku rekoru 2 saat günde bi iki kez. Gaz konumuz efsane biogaia kullanıyorum. Tüyosu hergğn aynı saatte vermek ve buzdolabında tutmak. Uzun vadede etki ediyor ama herkesin fikri iyi bir damla oldğu yönğnde

Ahahah canım aynı durum bizde de mevcut. O fotoğraf koyduğumdan başka tutmadı emziği malesef. Elinle destekle biraz iyice emene kadar. Geçen ben öyle tutturdum ama sonra bi daha yapamadım tabi :)))

Cnm hakkatten süper bi annesin sen
Meme almama durumu bizde de oluyor maalesef, su ara gecti ama ara ara oluyor 2,5 aylığız donem donem oldu bu olay.yalnız değilsin yanii... hele ki sende iki bebe var anlayabiliyorum ne kadar zor oldugunu... Allah yardımcımız olsun valla.

Kesinlikle biZde öyleydik hatta zaman zaman (2,5 aylık olduk) yine bile olabiliyor ama o zamanla kıyaslanamaz tabii.
Bende hiç gecmeyecek sanmıstım ama yavas yavas büyüdükce düzeliyor...moralini bozma yani:)

Bugün cıldırmak üzereydim!! Sabah saat 8den 3e kadar toplasan 1 saat ancak uyumustur, hep bir huzursuzluk, uykuya dalamama hali hep kucak hep aglama...
Sabır sabır dediimmm ,bugün hiç bitmeyecek sandım! Kollarım ,belim koptu valla
Offff gelsin artııkk oturdugu kendi kendine oyun oynadıgı zamanlar Allahııımmm

aminnnnnnnnnn

Ya walla şiir gibi yazmışsın da
Emzirme yastığı dediğin C şeklinde değil mi onun üstünde bebe nasıl yatıyor.
Eğer bu hayal değil de gerçekse tebrik ediyorum
Maşallah diyorum
Benim için bira rüya gibi de :))

Gerçekten çok pozitifsin
Ben tek bebeyle senin kadar pozitif olamıyorum. Çok yoruluyorum. Kocaya çatıyorum falan
Azıcık düzene girseler
En önemli iki şey yemek ve uyumak sanırım
Bizimki yiyor da uyku yüklenmemiş benim versiyona

Gerçekten çok pozitifsin
Ben tek bebeyle senin kadar pozitif olamıyorum. Çok yoruluyorum. Kocaya çatıyorum falan
Azıcık düzene girseler
En önemli iki şey yemek ve uyumak sanırım
Bizimki yiyor da uyku yüklenmemiş benim versiyona

O damla probiyotik canım
Bağırsakları düzene sokuyor ilaç değil takviye
Bence kullan
Ama gaz için farklı damla ve şuruplar var
Uyku konusunda ben hiiiiç yorum yapmayayım, canın sıkılmasın
Büyüdükçe uykusu boş olsun inşallah kuzunun

Olur mu ya kaka yaparken debelenip durur benim kız da üstelik keşke günde bir kez olsa sürekli debeleniyor kaka yüzünden.

nerden alabilirim canim?
Ben sanırım e-bebek'ten almıştım mağazadan ama markasını hatırlamıyorum.

Neden biberon aldın canım
Emziremeyeceğin bir yer miydi?
Ben üzerine emzirme örtüsünü geçirip pazar gezerken bile emzirmişliğim var walla :)
Kahvemi içerken yemeğimi yerken, sokakta avm de misafirle laflarken yanlarında sürekli örtün yanımda. Hop takıyorum kafamdan emziriyorum bebemi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…