2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Teşekkürler canim bak nasil moral oldu soyledigin ama bence inan buradaki herkes super anne. Bebeği için araştırıyor ,soruyor, kaygılanıyor, danışıyor, amannn demiyor da nasil daha iyi olur diyor, savasiyor, birbirinin bebegine meraklaniyor uzuluyoruz bütün hepimiz süperiz de biraz mütevazilik yapıyoruz.

Bide meme ile derdimiz olmasa vallahi tadından yenmeyecek. Sen bir önlem aldın mı herhangi bir şey yaptın mı o dönemlerde canım. Sen de biberon kullanıyor musun peki ?
Bide aklıma gelmişken iki ay aşılarında ateş oldu mu kızlar ne yaptınız nasıl geçirdiniz biz de olduk bugün kuzumum gözüne bakıyorum inşallah çıkmaz ateşi çıkarsa calpol ver dedi bir çay kaşığı.

Ya inan polyannaciligi sevmesem de bazen ise yarıyor tam da bu dönemlerde yarıyor işte. Yoksa içinde bulunduğum durumu dümdüz düşününce depresyona girmeye çok müsait. O acıdan bakmamak gerek bu yüzden de biri tamsa diğeri kesin eksik uyku varsa yeme yok yada tam tersi. Benimkiler şükür gene biraz uyuyorlar o da mamanın eseri sanırım. Az veriyoruz ama nihayetinde veriyoruz mama. Bendeki sorun da bizimkilerin nobetli uyuması. Birlikte uyuyun be anacim yok illa biri uyuyacak diğeri uyanacak kendileri aralarında nöbet yapıyor. E hal böyle olunca da hep ayakta ve yorgun olunuyor. Kocaya sarmak istiyorum ama akşam 9 da geliyor sabah 05 45 de evden çıkıyor saracak vakti bulamıyorum kendisine enerji almak için tatlıya sarıyorum ya hakkaten doğumdan sonra eski kiloma geri döndüm ama bu tatlı hastalığı bana kilo aldırdı napicam bilmiyorum sizde durumlar nasıl ki belirtiyorum eskiden hiç tatlı sevmezdim.

Ayyy okurken icim gitti gerçekten çok geçmiş olsun ipek kıza insallah hemen geçecek annesi

Hiç üzülme, benim doğuştan el parmaklarının ikisi öyleydi antibiyotikli kremi sadece iki gün sürdüm geçti.

Ayyy okurken icim gitti gerçekten çok geçmiş olsun ipek kıza insallah hemen geçecek annesi

Sağolun teyzeler inşallah geçicek bakalım yarın gidelim de doktora.

Ay kuzu ya çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun.Üzülme hemen geçer. Canıda yanmıyorsa sabaha kadar rahat uyur.

kizmak degil de uzuluyorum ya. zaten bi duzen otursun diye gak meme guk meme yapmiyorum artik. 2 saatte emdiginde de aglayinca benim de sinirlerim bozuluyor. ac kalacak diye korkuyorum. bi yandan diyorum ac olsa sakin durmaz ama emmek istiyor aglamaktan ememiyor cocuk. cozemedim neden agladigini. bide yani cani yaniyo gibi agliyor. gaz heralde diyorum kaldiriyorum sakinliyor 5 sn sonra. gazini cikariyorum. gegiriyor hah diyorum cikti rahatladi emer simdi. yok yatirdigim an basiyor feryadi. sut mu gelmiyor acaba diyorum o da degil geliyor. 2-3 kez daha deniyorum hala agliyorsa kaldiriyorum artik. gaz olsa o zaman da durmazmis gibi geliyor ama. midesi mi rahatsiz oluyor acaba diyorum sonra. cozemedim yani kafamda deli sorular :)
bunun disinda mukuslu kaka problemimiz var 20 gundur. bakalim onu nasil geciricez. gazimiz cok ucacaz yakinda. bide gunduz dogru duzgun uyumuyor gozler kipkirmizi dolasiyoruz.
bunlar disinda iyiyiz

Kızlar bebeişlerşnize Nasıl oyuncaklar aldınız önümüzdeki birkaç ay içinde neleri anlar oynar sever çocuk ? Ona göre oyuncak alışverişi yapıcam da

Bitince yenisini aldın mı Can'ım ne kadat sure kullanmak lazım
Şu an 65 günlüğüz doktorumuz verdiğinde 2 ay kullanıcaz demişti.Yarın 2 ay kontrolümüz var.Kesicez,mi devammı edicez yarın söyler. Bizim gaz sancımıza çok iyi geldi ama son 3-4 gündür cıvık mukuslu kaka yapıyor. Damlanın etkisi varmıdır bilmiyorum. Onunda neden olduğunu umarım yarın öğreniriz.

Mukuslu kaka sorunu olan arkadaşlar doktor sebep olarak ne söyledi? Birde bizim hem mukuslu hemde cıvık ishal gibi sizinkide öylemiydi? Sizinki lafıda biraz garip oldu ama idare edin artık:)))

Ben sarılıktan dolayı hem sık sık emziriyordum hem sagıp veriyordum biberonla sonra memeden uzaklasmaya basladı sarılıkta gecince biberonu kes dedi dr,biberonu kestim ama ara ara memeyle savas 5-6 dk emip bırakmalar devam ediyor maalesef:/ insallah düzene girer,ısrarla biberon vermiyorum.yoksa memeyi bırakacak bizimki belli senin ikiZ oldugu için biberonla vermeme durumun var mı?

Bu arada insallah yükselmez ates , biz gecen hafta olduk asılarımızı, 37,5 oldu aksam bi ara. paranox s fitil verdi dr onun yarısını attık 20dk ya düstü bi daha da cok sükür cıkmadı.calpol da aynı sekilde,hemen düsürüyormus
Çok gecmis olsun cnm

Kızlar bebeişlerşnize Nasıl oyuncaklar aldınız önümüzdeki birkaç ay içinde neleri anlar oynar sever çocuk ? Ona göre oyuncak alışverişi yapıcam da

Ben daha bisey almadım,oyun halısında 5-6 tane oyuncagı vardı onlarla oyalıyorum,bi de kücük cıngırak gibi bisey var simdilik. Herhalde 3,5-4 aydan sonra almaya baslarım bende biseyler.bi de bu egitici kartlar var ya ,onlar 6aydan sonra mı kullanılıyor?

Aynen ben de şekerli sevmezdim hiç. Şimdi yiyorum bildiğin.hiçbişe bulamasam çikolata yiyorum baya. Ayrıca benim eşim ikiz. Kaynvaldem küçükken çok zorlanmış evet. Ama tek başına bakmaya çalışmış kimsden yardım almamış. Ekstra bide huyludur herşey dört dörtlük olsun ister dolayısyla zorlanmş ama şimdi nazar değdirmiyim çok iyi arkadaşlar. Kardeşten öte bir bağ bence. O günleri düşün. Bir de bi seferde iki çocuk çıktı aradan maşallah:) biz biriyle zor başediyoruz hafife aldığımı düşünme ama pozitif yönlerini düşünüp biraz olsun rahatla diye söylüyorum:)

Mukuslu kaka çıktı başımıza ya ne bu arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…