Canım serum fizyolojik ile aç geceleri burnunu hasta olmasalar bile gece hep yattıkları için tıkanabiliyorlar..Uykuda tükürüğü ile boğulan degisik degisik sesler cikaran bir bebe yataktan nasıl kalktığını bilemeyen bi anne o panikle nasıl uyandiysam artık düştüm yataktanki normal de hiç panik yapan bi insan değilim..aklım gitti ama ya ve bebenin yanına gittiğim de suratıma pis pis gülüşü vardı şimdi de yine aynısı olacak boğulacak diye korkuma uyuyamiyorum...Eşim de halı sahada ayağını burkmuş lifler zedelenmis ne olacak bu halim ay güzel analar
Hemen hemen aynıymışız aslinda. Ben hiç ikinciyi veremiyorum nasıl yapıyorsun. Bıraktığı zaman sanki doymuş gibi geliyor bana ya.Gündüz uyanıksa bir buçuk saat arayla ortalama emiyor ama huzursuzsa saat başı memede hatta daha sık oyüzden tek meme yetmiyor gibi geliyor bana ikinciyide veriyorum tok olduğu zaman damaklarıyla ısırıyor istemiyor :) bazen tek meme bir saat sonra filan ikinci meme bir düzen yok ne uykuda ne emmede
Tek memeyle doyuyor anlaşılanYaa bizimkii neden gece kalktıgında tek meme emiyo:/ sonra uyuyakalıyor 2.yi veremiyorum!! 2.memeyi veren annelerimiz nasıl başarıyorsunuz onu???
Bepantholun pisik kremini öneririm bir süre de ılık ıslak pamukla temizlemek gerekir..Sudocrem bizde geçirmemisti pişiği. Bir de sık sık alt değişmek gerek..Kızlar ya oğlum pişik oldu popo arası pütürlü ve kırmızı bu sanırım pişik sebamed pişik kremi hemen işe yaramadı sebamed bakım kremi hemen geçiriyordu kızarıklığı bu geçirmedi pişik oldu şimdi ıslak mendil sürerken çok canı yanıyor ne yapabilirim her alt açmada yıkasam mı yada pamukla mı silsem bide ne süreyim zeytinyağı sürecem başka öneri varsa alabilirim
Bana göre çok iyi bir rakam, gayet yeterliKızlar tek göğüsten 110 ml süt çıkması az mi sizce
Canım benim sol meme daha verimsiz diğerine göre bende hep önce soldan başlıyorum emzirmeye sonra sağ göğsü veriyorum ama önce sağı verirsem sol kalıyor doyuyor çünki bende iyice kesilicek süt korkusuyla hep soldan başlıyorumHemen hemen aynıymışız aslinda. Ben hiç ikinciyi veremiyorum nasıl yapıyorsun. Bıraktığı zaman sanki doymuş gibi geliyor bana ya.
Evet garip hareketler gün geçtikçe artıyor. Şimdide memeden iki kez emip kafayı çekiyor yüzüme bakıyor gülüyor sonra tekrar emiyor böyle bi döngü içindeyiz :)purpleworld bizimki de yapiyor ben hic kasinma falan dusunmedim hatta neden diye de dusunmemisim memede cok fazla garip hareket yaptigi icin
Canım pişik olduysa kesinlikle ıslak mendil kullanma bence. Her değiştirmede altını yıka. Kurulurken bezi sürterek değil tamponlayarak kurut ya da ev sıcaksa açık kalsın kendi kendine kurusun hem hava almış olur. Bide ben çok kızardığında oksizinc diye bir pomat var ondan sürüyorum çok çabuk toparlıyor.Kızlar ya oğlum pişik oldu popo arası pütürlü ve kırmızı bu sanırım pişik sebamed pişik kremi hemen işe yaramadı sebamed bakım kremi hemen geçiriyordu kızarıklığı bu geçirmedi pişik oldu şimdi ıslak mendil sürerken çok canı yanıyor ne yapabilirim her alt açmada yıkasam mı yada pamukla mı silsem bide ne süreyim zeytinyağı sürecem başka öneri varsa alabilirim
Benimki şimdiye kadar hiç iki meme emmediYaa bizimkii neden gece kalktıgında tek meme emiyo:/ sonra uyuyakalıyor 2.yi veremiyorum!! 2.memeyi veren annelerimiz nasıl başarıyorsunuz onu???
Günaydın herkese. Mastit olmuşum yaa kızlar, hastaneye gittin sağım yaptırdım, 5-10 ml süt ancak çıktı , tabi çocuk emmişti gitmeden önce. Her neyse çıkmasa bile kanallar açılır, yapalım dedi hemşire. Yaptık yapmasına da şimdi de ucu acayip hassaslaşmış, sanki ilk enzirmeye başladığım zamanlardaki gibi. Evde kendim sağdığımda da aynı şey oluyordu zaten. Ucunu çok sıkıştırıyor, bir daha sağmak canımı acıttığı için sağmıyordum ben de. Sonunnda da böyle oldu işte.Ben mi beceremiyorum ortalıyorumda pompayı ucuna iyice ama sizde var mı böyle bir sorun. Neyi yanlış yapıyorum acaba. Mastitten kurtulabilmem için düzenli sağmam gerekli.Offff....
2 saat sonra da kalkıyor amaTek memeyle doyuyor anlaşılan
İşte 2 saatte bi uyanıyor cift alsa uzun uyur biraz dahaSimge 84 çok sık uyanırsa çift meme biraz uyumuşsa tek meme tamamen ona bağlı bazen sırf keyif için bile diğer memeden biraz emip uyuyor
Nen
Ben de tek meme veriyorum bunu hiç sorun yapmamıştımyapmalı mıyım?
Benim kizim observer olmaz resister olur, lütfen bu konuda hassasımMinik observer mi geliyor yoksa
Izleyesim geldi benim şimdi:)
O emme kısmı meme büyüklüğüne uygun mu acaba ben küçüğüyle sagdigim zaman şişmiş ve cok acımıştı normal boyda olanla ve meme ucunu ortalayarak sagdigimda sorun kalmadı. Bir de farklı boyda olanla mı sağsan, çok geçmiş olsun.Günaydın herkese. Mastit olmuşum yaa kızlar, hastaneye gittin sağım yaptırdım, 5-10 ml süt ancak çıktı , tabi çocuk emmişti gitmeden önce. Her neyse çıkmasa bile kanallar açılır, yapalım dedi hemşire. Yaptık yapmasına da şimdi de ucu acayip hassaslaşmış, sanki ilk enzirmeye başladığım zamanlardaki gibi. Evde kendim sağdığımda da aynı şey oluyordu zaten. Ucunu çok sıkıştırıyor, bir daha sağmak canımı acıttığı için sağmıyordum ben de. Sonunnda da böyle oldu işte.Ben mi beceremiyorum ortalıyorumda pompayı ucuna iyice ama sizde var mı böyle bir sorun. Neyi yanlış yapıyorum acaba. Mastitten kurtulabilmem için düzenli sağmam gerekli.Offff....
Öyle durumlarda elinle sagabilirmişsin,ben hiç denemedim ama öyle diyenler var cnm.dene bence bi,bir se kızın soldan emsin de acar kanalları emmeyleGunaydin cumletenbenim sol meme yine tikandi qibi kizlar ya hayir korkudan uyuyamiyorumda bebede kalkip emmiyo annemdeyim pompa yanimda deil insaAllah bisey olmaz
Bende cok inanırım,bnmde basıma aynen bu yasadıgın geldi maalesefİyi geceler efendim süt nöbetleriniz hayırlı ola :)) ben daha öncede yazdım nazara çok inanırım o yüzden herzaman derim iyi olan herşeyi çok dillendirmemek lazım insanın kendi nazarıda değiyor çünki sınıftan veliler bebek görmeye geldiği gün gittikleri anda doğa çıldırdı ağlamaktan ama yani öyle mızırdanma filan değil çığlık çığlığa arkadaş okudu da rahatladı kuzum gelde inanma şimdi
Ben de önsütü atmak için elle sağdım uzun süre, makinenin parçalarını temizlemeye üşendiğim veya vaktim olmadığı zamanlarda. Hatta biberona bile sağmışlığım var çok ziyan oluyor ama 30 ml çıkartmıştım bir kereÖyle durumlarda elinle sagabilirmişsin,ben hiç denemedim ama öyle diyenler var cnm.dene bence bi,bir se kızın soldan emsin de acar kanalları emmeyle
Oyy kıyamam, açlıktan olduğundan emin misin belki başka bi sebepten uyumuyordurSorun deil cnm ya,az uyuyor tek meme emdiginde önceden bi ara 2.yi de alıyodu (bi ara dedigim 1-2 gün oldu sadece) o zmn daha uzun uyudu.tek derdim uykusuz kalıp hiç dinlemememhatta bugün 1,5 saat uyuyup uyandıııı ((
He evet bi de kehribar sepeti.Kehribar sepeti'ni biri bana demişti hamileyken, sertifikalı o da.
Benim kizim observer olmaz resister olur, lütfen bu konuda hassasım
O emme kısmı meme büyüklüğüne uygun mu acaba ben küçüğüyle sagdigim zaman şişmiş ve cok acımıştı normal boyda olanla ve meme ucunu ortalayarak sagdigimda sorun kalmadı. Bir de farklı boyda olanla mı sağsan, çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?