2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım serum fizyolojik ile aç geceleri burnunu hasta olmasalar bile gece hep yattıkları için tıkanabiliyorlar..

Hemen hemen aynıymışız aslinda. Ben hiç ikinciyi veremiyorum nasıl yapıyorsun. Bıraktığı zaman sanki doymuş gibi geliyor bana ya.

Bepantholun pisik kremini öneririm bir süre de ılık ıslak pamukla temizlemek gerekir..Sudocrem bizde geçirmemisti pişiği. Bir de sık sık alt değişmek gerek..

Hemen hemen aynıymışız aslinda. Ben hiç ikinciyi veremiyorum nasıl yapıyorsun. Bıraktığı zaman sanki doymuş gibi geliyor bana ya.
Canım benim sol meme daha verimsiz diğerine göre bende hep önce soldan başlıyorum emzirmeye sonra sağ göğsü veriyorum ama önce sağı verirsem sol kalıyor doyuyor çünki bende iyice kesilicek süt korkusuyla hep soldan başlıyorum

Günaydın herkese. Mastit olmuşum yaa kızlar, hastaneye gittin sağım yaptırdım, 5-10 ml süt ancak çıktı , tabi çocuk emmişti gitmeden önce. Her neyse çıkmasa bile kanallar açılır, yapalım dedi hemşire. Yaptık yapmasına da şimdi de ucu acayip hassaslaşmış, sanki ilk enzirmeye başladığım zamanlardaki gibi. Evde kendim sağdığımda da aynı şey oluyordu zaten. Ucunu çok sıkıştırıyor, bir daha sağmak canımı acıttığı için sağmıyordum ben de. Sonunnda da böyle oldu işte.Ben mi beceremiyorum ortalıyorumda pompayı ucuna iyice ama sizde var mı böyle bir sorun. Neyi yanlış yapıyorum acaba. Mastitten kurtulabilmem için düzenli sağmam gerekli.Offff....

purpleworld bizimki de yapiyor ben hic kasinma falan dusunmedim hatta neden diye de dusunmemisim memede cok fazla garip hareket yaptigi icin
Evet garip hareketler gün geçtikçe artıyor. Şimdide memeden iki kez emip kafayı çekiyor yüzüme bakıyor gülüyor sonra tekrar emiyor böyle bi döngü içindeyiz :)
Canım pişik olduysa kesinlikle ıslak mendil kullanma bence. Her değiştirmede altını yıka. Kurulurken bezi sürterek değil tamponlayarak kurut ya da ev sıcaksa açık kalsın kendi kendine kurusun hem hava almış olur. Bide ben çok kızardığında oksizinc diye bir pomat var ondan sürüyorum çok çabuk toparlıyor.

Çok gecmis olsun cnm,bende mastit olmustum o gögüsten emzirme dedi 3 gun fln sagdım döktüm,enfeksiyondan olabilirmis mastit ve o da bebege gecer ishal yapar demişti dr.
15 tane igne ve ilac vermisti öyle atlattım ama seninki daha hafif herhalde bende üsüme titreme vs de vardı.

Nen

Ben de tek meme veriyorum bunu hiç sorun yapmamıştım yapmalı mıyım?

Sorun deil cnm ya,az uyuyor tek meme emdiginde önceden bi ara 2.yi de alıyodu (bi ara dedigim 1-2 gün oldu sadece) o zmn daha uzun uyudu.tek derdim uykusuz kalıp hiç dinlememem hatta bugün 1,5 saat uyuyup uyandıııı((

Kehribar sepeti'ni biri bana demişti hamileyken, sertifikalı o da.

Minik observer mi geliyor yoksa
Izleyesim geldi benim şimdi:)
Benim kizim observer olmaz resister olur, lütfen bu konuda hassasım

O emme kısmı meme büyüklüğüne uygun mu acaba ben küçüğüyle sagdigim zaman şişmiş ve cok acımıştı normal boyda olanla ve meme ucunu ortalayarak sagdigimda sorun kalmadı. Bir de farklı boyda olanla mı sağsan, çok geçmiş olsun.

Gunaydin cumleten benim sol meme yine tikandi qibi kizlar ya hayir korkudan uyuyamiyorumda bebede kalkip emmiyo annemdeyim pompa yanimda deil insaAllah bisey olmaz
Öyle durumlarda elinle sagabilirmişsin,ben hiç denemedim ama öyle diyenler var cnm.dene bence bi,bir se kızın soldan emsin de acar kanalları emmeyle

Bende cok inanırım,bnmde basıma aynen bu yasadıgın geldi maalesef
Ananem hep der,soran olursa sütüm cok az de ,gece hiiç uyumuyo de cok huysuz de diye

Öyle durumlarda elinle sagabilirmişsin,ben hiç denemedim ama öyle diyenler var cnm.dene bence bi,bir se kızın soldan emsin de acar kanalları emmeyle
Ben de önsütü atmak için elle sağdım uzun süre, makinenin parçalarını temizlemeye üşendiğim veya vaktim olmadığı zamanlarda. Hatta biberona bile sağmışlığım var çok ziyan oluyor ama 30 ml çıkartmıştım bir kere

Sorun deil cnm ya,az uyuyor tek meme emdiginde önceden bi ara 2.yi de alıyodu (bi ara dedigim 1-2 gün oldu sadece) o zmn daha uzun uyudu.tek derdim uykusuz kalıp hiç dinlememem hatta bugün 1,5 saat uyuyup uyandıııı((
Oyy kıyamam, açlıktan olduğundan emin misin belki başka bi sebepten uyumuyordur

He evet bi de kehribar sepeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…