O zaman bir öneride daha bulunayım bunu da kurstan söylemişlerdi bebegi duz yatirip bebegin cenesi kitlenin olduğu yere gelecek sekilde üzerine eğilerek emzirirsen daha çabuk çözülür biraz zor bir pozisyon ama çenesi kısmi daha güçlü çekim yapar..
Anneler iyi pazarlar Nasılsıniz öncelikle bebeği 3 aylık olan ya da 3 aya yaklaşan anneler onlara hangi aktiviteleri uygulamaliyiz deneyimli anneler bu ay da ekstra dikkat etmemiz gereken şeyler var mı bu arada Mutella
benimki doğumuna göre atak haftası ama beklenen doğum tarihine göre daha 11 gün var sanırım onu baz almalıyım değil mi ayyy çok oldu ama 12.hafta atağı yaşayan var mı merak ediyorum neler oluyor diyeee
Kızlar fiyat karşılaştırıyorum arada baya bi fark var. Tootsandmore bebek kolyesi: 170 tl ortalama Kehribar sepeti bebek kolyesi: 90 tl ortalama Sofi maya bebek kolyesi: 100 tl ortalama
Tootsandmore bebek bilekliği: 120 tl ortalama
Kehribar sepeti bebek bilekliği 45 tl ortalama
Sofi maya bebek bilekliği: 50 tl ortalama
Anneler iyi pazarlar Nasılsıniz öncelikle bebeği 3 aylık olan ya da 3 aya yaklaşan anneler onlara hangi aktiviteleri uygulamaliyiz deneyimli anneler bu ay da ekstra dikkat etmemiz gereken şeyler var mı bu arada Mutella
benimki doğumuna göre atak haftası ama beklenen doğum tarihine göre daha 11 gün var sanırım onu baz almalıyım değil mi ayyy çok oldu ama 12.hafta atağı yaşayan var mı merak ediyorum neler oluyor diyeee
Canım biz bugün 11 haftayı bitirdik, atak namına bişey yok şimdilik ama buraya yazdım diye kesin olur akşama bence de beklenen doğum tarihine göre çünkü yanılmıyorsam gelişimi de öyle hesaplanıyor di mi?
Büyük memeler niye düşünülmemiş acaba hahahah
Ya belge konusu da kafamı karıştırıyor, belki boyutları farklıdır diye bi akıl yürüttük eşimle ama tamamen atmasyon
Ya kızlar dün akşam ayıptır söylemesi bool proteinli bişey yedim hani şu hiç sevmiyorum dediğim şey o da maşallah iyi süt yaptı ve ipek hanım bitiremediği için sağmam gerekiyor yoksa hasta edecek beni hissediyorum ağrımaya başladı ama kıyamıyorum mis gibi yağlı süte. Bi seferlik versem mi makinenin biberonuyla? Bş seferlik için hiç biberon alasım yok
Canım biz bugün 11 haftayı bitirdik, atak namına bişey yok şimdilik ama buraya yazdım diye kesin olur akşama bence de beklenen doğum tarihine göre çünkü yanılmıyorsam gelişimi de öyle hesaplanıyor di mi?
Doğumdan önce öyleydi beklenen e göre atak haftaları da öyle sanırım aman bi şey olmasın minik kuzuya daha vakti var ama atak zamanı beklerim gelişmeleri inşallah kolayca geçer hepimizin ki :)
Ya kızlar dün akşam ayıptır söylemesi bool proteinli bişey yedim hani şu hiç sevmiyorum dediğim şey o da maşallah iyi süt yaptı ve ipek hanım bitiremediği için sağmam gerekiyor yoksa hasta edecek beni hissediyorum ağrımaya başladı ama kıyamıyorum mis gibi yağlı süte. Bi seferlik versem mi makinenin biberonuyla? Bş seferlik için hiç biberon alasım yok
Doğumdan önce öyleydi beklenen e göre atak haftaları da öyle sanırım aman bi şey olmasın minik kuzuya daha vakti var ama atak zamanı beklerim gelişmeleri inşallah kolayca geçer hepimizin ki :)
Ninni makinesi diye bi app var iphone da. Yeni keşfettim tavsiye ederim. Sesler ve ninniler var. Melek bebek favorimiz:) 15 dk sürüyor. Uyku hatırlatıcı bi ninni seçmek istyordum o iyi gibi geldi. Bi bakın anneler
Kızlar fiyat karşılaştırıyorum arada baya bi fark var. Tootsandmore bebek kolyesi: 170 tl ortalama Kehribar sepeti bebek kolyesi: 90 tl ortalama Sofi maya bebek kolyesi: 100 tl ortalama
Tootsandmore bebek bilekliği: 120 tl ortalama
Kehribar sepeti bebek bilekliği 45 tl ortalama
Sofi maya bebek bilekliği: 50 tl ortalama
Evet garip hareketler gün geçtikçe artıyor. Şimdide memeden iki kez emip kafayı çekiyor yüzüme bakıyor gülüyor sonra tekrar emiyor böyle bi döngü içindeyiz :)
Canım pişik olduysa kesinlikle ıslak mendil kullanma bence. Her değiştirmede altını yıka. Kurulurken bezi sürterek değil tamponlayarak kurut ya da ev sıcaksa açık kalsın kendi kendine kurusun hem hava almış olur. Bide ben çok kızardığında oksizinc diye bir pomat var ondan sürüyorum çok çabuk toparlıyor.