2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaa bizimkii neden gece kalktıgında tek meme emiyo:/ sonra uyuyakalıyor 2.yi veremiyorum!! 2.memeyi veren annelerimiz nasıl başarıyorsunuz onu???

Sağlık ocağı iyi fikirmiş canım. Ben de götüreyim

Bu kehribar olayını hiç duymadım ben ya. Araştırayım bi

Canım ben kimyasallarla biraz savaş halinde bir insanım. Evde kendim yapıyordum çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanımı. Çamaşırlar için soda kullanılıyor ev yapımı deterjanlarda. Ama zaten sonra makinada da yıkayacaksın. Ben denedim bir problem görmedim.

Canım eşine geçmiş olsun öncelikle
Benim kuzum son 2 haftadır grip olduğu için nefes alamıyor, burnu ve genizi tıkanıyor. Seni çok iyi anlıyorum. Her gece tek gözüm oğlumda tek gözüm uyuyor resmen.

Yılın son sivri sineği bu gece beni mahvetti. Allahtan 300kişilik mekanda bile gelir beni bulur sinekler. Oğluma dokunmadan beni parçalamasına sevindim. Hemen kocamın kaldırdım, oğlunla salonda emişirken eşim de sineği hakladı.
Kar yapacak biz evde sinek besliyoruz

İyi geceler efendim süt nöbetleriniz hayırlı ola :)) ben daha öncede yazdım nazara çok inanırım o yüzden herzaman derim iyi olan herşeyi çok dillendirmemek lazım insanın kendi nazarıda değiyor çünki sınıftan veliler bebek görmeye geldiği gün gittikleri anda doğa çıldırdı ağlamaktan ama yani öyle mızırdanma filan değil çığlık çığlığa arkadaş okudu da rahatladı kuzum gelde inanma şimdi

Tamam canım çok sağ ol :)

Aman qecmis olsun canim bebelere bisey olacak diye walla diken ustundeyiz heleki qeceleri bende cok korkuyorum uyuyorum ama tek qozum besikte hep Allah korusun tum bebislerimizi

Canım ben zeytinyağı da dahil dört çeşit krem kullandım geçmedi en son sudocrem aldım çok şükür geçti bizim pişik 20 gün sürdü be artık kanıyordu düşün inşallah kuzunun pişiği geçer birab önce

Aaa evet yaa Fringe'i nasıl unuttum Asıl olay ondaydı.
Benim bu ara sürekli aklımda niyeyse, vaktim olsa açıp izleyeceğim yani o kadar. Bizim kız observer pozu veriyor kanguruda şu aşağıdaki gibi eşime her seferinde observerları anlatıyorum. Buradan da September'ı sevgiyle anıyoruz

Yaa bizimkii neden gece kalktıgında tek meme emiyo:/ sonra uyuyakalıyor 2.yi veremiyorum!! 2.memeyi veren annelerimiz nasıl başarıyorsunuz onu???
Verme ikinciyi doyar bir tanesiyle, bazen çok uykusu varsa ilkini bile bitirmiyor benim kız.

Gunaydin cumleten benim sol meme yine tikandi qibi kizlar ya hayir korkudan uyuyamiyorumda bebede kalkip emmiyo annemdeyim pompa yanimda deil insaAllah bisey olmaz
Elinle sağ ikisini de. Bebeği de hep solla emzir. Geçmiş olsun bu sefer sorun buyumeden hallolur inşallah.

Tesekkur ederim cAnim:) aynı işte benim oğlan da grip 2 haftadır ay ben hasta olmaya razıyım yeter ki kuzum iyi olsun.hepimizin yavruları iyi olsun dinimiz amin

Aman qecmis olsun canim bebelere bisey olacak diye walla diken ustundeyiz heleki qeceleri bende cok korkuyorum uyuyorum ama tek qozum besikte hep Allah korusun tum bebislerimizi
Saol kuzum aminn amin inşallah kucağım dà bana bakıp guluyo kokusunu hissediyorum ya bütün dertlerim uykusuzlugum uçup gidiyo :) nasıl oldu göğsün ?

Günaydınn dün akşam misafirlerim vardı şükür onu atlattm ama şimdi kahvaltıya da misafirim var ve bebişle yeni kalktık hiç uyucak gibi de değil ah ben napsam dostlar söyle pratik bir fikir verseniz :)

Benim bulma şansım pek yok gibi burada ya o yüzden netten bakıyorum mecbur nereden alabilirim ki onun dışında Erzurum’da fln var mıdır Oltu satan yerlerde
A AysheDuru kehribarın nasıl oluştuğunu biliyorsunuzdur. Çakmakla ısıtınca çam kokar gerçek kehribar. Sertifikalı olanlarda oluyor bu koku ama doğru söylüyosun çok zor yapılan bi taş olunca insan güvenemeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…