- 31 Aralık 2016
- 431
- 611
- 53
- 33
Kullanıyorum canım otri bebeylede açıyorum burnunu ilk defa böyle oldu şok oldum :-(Canım serum fizyolojik ile aç geceleri burnunu hasta olmasalar bile gece hep yattıkları için tıkanabiliyorlar..
Hii anladım öyle bi durum varsa tabi soldan başlamak mantıklıCanım benim sol meme daha verimsiz diğerine göre bende hep önce soldan başlıyorum emzirmeye sonra sağ göğsü veriyorum ama önce sağı verirsem sol kalıyor doyuyor çünki bende iyice kesilicek süt korkusuyla hep soldan başlıyorum
Yok yok ben çok çekerim nazarı, hiç bişey demiycem kimseye artıkİnşallah değildi ya, midesi ayaklandığı için rahatsız oluyor olabilir. Defne de uyurken birden ağlamaya başlıyor kucağıma alır almaz kusuyor.
Bence de inandıkça ayağına dolaşıyor insanın. Artık rahat olacağım diyorum ama lafla da yürümüyor ki bu peynir gemisi.
Bezini değiştirdikten sonra altını 10 dk açık bırak biraz hava alsın. Sudocrem iyi geliyor pişiğe bir de Unibaby'nin 30 dk'da garanti geçirme reklamı yaptığı bir pişik kremi var ama onu kullanmadım henüz. Çok geçmiş olsun.
Çok severdim fringe i :)Ben de Fringe'den, o yüzden hep sıcak gelmiştir
Ben de öyle malesef. Demiyorum ben de, geçen gün hastanede kızlar ay ne uslu dedi ki uslu değil yani o an durası geldi sadece etrafı inceliyordu. Dışı sizi içi beni yakar dedim ve çocuk bir ağlamaya başladı birkaç dakika sonra durdurabilene aşk olsun. Neyse ki artık her yere marakasımı taşıyorum da en azından ortalığı yıkmadı çocuk iclene iclene ağladı. Yok artık, emmiyor uyumuyor hep hasta oluyor ve hep ağlıyor, kucaktan inmiyor komşular şikayet etmeye başladı ve aklıma yeni gelen her şeyi söyleyeceğimYok yok ben çok çekerim nazarı, hiç bişey demiycem kimseye artık
Kehribar sepeti'ni biri bana demişti hamileyken, sertifikalı o da.
Benim kizim observer olmaz resister olur, lütfen bu konuda hassasım
O emme kısmı meme büyüklüğüne uygun mu acaba ben küçüğüyle sagdigim zaman şişmiş ve cok acımıştı normal boyda olanla ve meme ucunu ortalayarak sagdigimda sorun kalmadı. Bir de farklı boyda olanla mı sağsan, çok geçmiş olsun.
Kehribar sepeti'ni biri bana demişti hamileyken, sertifikalı o da.
Benim kizim observer olmaz resister olur, lütfen bu konuda hassasım
O emme kısmı meme büyüklüğüne uygun mu acaba ben küçüğüyle sagdigim zaman şişmiş ve cok acımıştı normal boyda olanla ve meme ucunu ortalayarak sagdigimda sorun kalmadı. Bir de farklı boyda olanla mı sağsan, çok geçmiş olsun.
Ben de çok severim ya, doktorlu profesörlü bilim adamlı dizilerin neredeyse hepsini izledim ama hala en favorim Walter Bishop ve sevgili asistanı Astrid Farnsword en favori evcil hayvanim da inek GeneÇok severdim fringe i :)
Farklı boyda olan derken, mamajoo benim sağma makinam tek boyutu varO emme kısmı meme büyüklüğüne uygun mu acaba ben küçüğüyle sagdigim zaman şişmiş ve cok acımıştı normal boyda olanla ve meme ucunu ortalayarak sagdigimda sorun kalmadı. Bir de farklı boyda olanla mı sağsan, çok geçmiş olsun.
Üşüme, ateş yok bende . Bana da antibiyotik verdi ama bakalım nasıl olacak sonuç , umarım atlatabilirim ben de.Çok gecmis olsun cnm,bende mastit olmustum o gögüsten emzirme dedi 3 gun fln sagdım döktüm,enfeksiyondan olabilirmis mastit ve o da bebege gecer ishal yapar demişti dr.
15 tane igne ve ilac vermisti öyle atlattım ama seninki daha hafif herhalde bende üsüme titreme vs de vardı.
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatirsinÜşüme, ateş yok bende . Bana da antibiyotik verdi ama bakalım nasıl olacak sonuç , umarım atlatabilirim ben de.
Kalkınca da diğer memeyi verirsin böylece tek memede biriken süt miktarı arttığından zaten doyuyordur daha fazlasını kusuyorlar canim ya gece daha çok süt birikiyor göğüslerde..2 saat sonra da kalkıyor amaikisini emse belki daha uzun uyur bende daha cok dinlenirim ama maalesef almıyor ikisini birden:S
Atlatırsın cnm ya,bir iki güne gecer...Üşüme, ateş yok bende . Bana da antibiyotik verdi ama bakalım nasıl olacak sonuç , umarım atlatabilirim ben de.
Canım her uykusu mu 2 saat yoksa gece bir defa uzun uyuyor mu. Çünkü biz gündüz özellikle 2 saati görmüyoruz görürsek mucize oluyor. Gece ise ilk uykusunh biraz daha uzun uyuyabiliyor yani dediğin şey aslında çok anormal değil. İkinciyi emecek kapasitesi olsa emin ol emer zorlamana gerek kalmaz2 saat sonra da kalkıyor amaikisini emse belki daha uzun uyur bende daha cok dinlenirim ama maalesef almıyor ikisini birden:S
Canım her uykusu mu 2 saat yoksa gece bir defa uzun uyuyor mu. Çünkü biz gündüz özellikle 2 saati görmüyoruz görürsek mucize oluyor. Gece ise ilk uykusunh biraz daha uzun uyuyabiliyor yani dediğin şey aslında çok anormal değil. İkinciyi emecek kapasitesi olsa emin ol emer zorlamana gerek kalmaz
Geçmiş olsun ben de mastit olmuştum, antibiyotik kullandim mecburen zor da olsa emzirmeye çalış canım bana da dr tam tersi o memeden emzirebilirsin bebeğin doğuştan antikorları var demişti. Sıcak havlu ile kompres ve sonrasında sağma yapabilirsin..Günaydın herkese. Mastit olmuşum yaa kızlar, hastaneye gittin sağım yaptırdım, 5-10 ml süt ancak çıktı , tabi çocuk emmişti gitmeden önce. Her neyse çıkmasa bile kanallar açılır, yapalım dedi hemşire. Yaptık yapmasına da şimdi de ucu acayip hassaslaşmış, sanki ilk enzirmeye başladığım zamanlardaki gibi. Evde kendim sağdığımda da aynı şey oluyordu zaten. Ucunu çok sıkıştırıyor, bir daha sağmak canımı acıttığı için sağmıyordum ben de. Sonunnda da böyle oldu işte.Ben mi beceremiyorum ortalıyorumda pompayı ucuna iyice ama sizde var mı böyle bir sorun. Neyi yanlış yapıyorum acaba. Mastitten kurtulabilmem için düzenli sağmam gerekli.Offff....
Canım maşallah diyim ilk uykuyu standart 4 saate bağladıysa sen gerçekten sorun etme gerisi de yavaş yavaş oturcak inşallah :)Ayy hakkını yemiyim ilki uzun:) 4saat ama yatırıp ben islerimi bitirip dus alıp yatana kadr 2 saat geciyor zaten,o yüzden ben hiç 4 saat uyumadım yani.
Ya simdi düşündüm de,nankörlük ediyorum sanırım:S kızıma ne sanki ben hemen yatmıyorsam dimi ama:) tamam tamam kızlar sustum ben
Sağol canım, taş gibi bir kitle var şuan göğsümde çok canımı yakıyor, duyduğum herşeyi deniyorum.Geçmiş olsun ben de mastit olmuştum, antibiyotik kullandim mecburen zor da olsa emzirmeye çalış canım bana da dr tam tersi o memeden emzirebilirsin bebeğin doğuştan antikorları var demişti. Sıcak havlu ile kompres ve sonrasında sağma yapabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?