2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hii anladım öyle bi durum varsa tabi soldan başlamak mantıklı

Yok yok ben çok çekerim nazarı, hiç bişey demiycem kimseye artık

Yahu kız saat 5den beri ağlıyor ac değil gazi yok uyutuyorum kalkıyor hayır ağlamasa tamam da niye ağlıyor? Her yerini kontrol ettim bir şey yok. Bir de bugün eşim nöbetçi. Kayinvalidemle konuşmuş eşim sen git demiş kızın yanına ama kadın beni aradı diyor ki sen gel. Iyi tamam dedim iyiki bi işimiz düştü arkadaş ne olur sen gelsen...

Yok yok ben çok çekerim nazarı, hiç bişey demiycem kimseye artık
Ben de öyle malesef. Demiyorum ben de, geçen gün hastanede kızlar ay ne uslu dedi ki uslu değil yani o an durası geldi sadece etrafı inceliyordu. Dışı sizi içi beni yakar dedim ve çocuk bir ağlamaya başladı birkaç dakika sonra durdurabilene aşk olsun. Neyse ki artık her yere marakasımı taşıyorum da en azından ortalığı yıkmadı çocuk iclene iclene ağladı. Yok artık, emmiyor uyumuyor hep hasta oluyor ve hep ağlıyor, kucaktan inmiyor komşular şikayet etmeye başladı ve aklıma yeni gelen her şeyi söyleyeceğim
Bir de yalancı çıkacağım şu yaştan sonra

Uuu tamam

Farklı boyda olan derken, mamajoo benim sağma makinam tek boyutu var seninki ne marka

Üşüme, ateş yok bende . Bana da antibiyotik verdi ama bakalım nasıl olacak sonuç , umarım atlatabilirim ben de.

Instagramda Totsandmore_organik_bebek adresinde de kehribar kolye var sertifikalı , karşılaştırmanız açısından bir bakın derim ben de.

2 saat sonra da kalkıyor ama ikisini emse belki daha uzun uyur bende daha cok dinlenirim ama maalesef almıyor ikisini birden:S
Kalkınca da diğer memeyi verirsin böylece tek memede biriken süt miktarı arttığından zaten doyuyordur daha fazlasını kusuyorlar canim ya gece daha çok süt birikiyor göğüslerde..

Kızlar fiyat karşılaştırıyorum arada baya bi fark var.

Tootsandmore bebek kolyesi: 170 tl ortalama
Kehribar sepeti bebek kolyesi: 90 tl ortalama
Sofi maya bebek kolyesi: 100 tl ortalama

Tootsandmore bebek bilekliği: 120 tl ortalama
Kehribar sepeti bebek bilekliği 45 tl ortalama
Sofi maya bebek bilekliği: 50 tl ortalama

2 saat sonra da kalkıyor ama ikisini emse belki daha uzun uyur bende daha cok dinlenirim ama maalesef almıyor ikisini birden:S
Canım her uykusu mu 2 saat yoksa gece bir defa uzun uyuyor mu. Çünkü biz gündüz özellikle 2 saati görmüyoruz görürsek mucize oluyor. Gece ise ilk uykusunh biraz daha uzun uyuyabiliyor yani dediğin şey aslında çok anormal değil. İkinciyi emecek kapasitesi olsa emin ol emer zorlamana gerek kalmaz

Ayy hakkını yemiyim ilki uzun:) 4saat ama yatırıp ben islerimi bitirip dus alıp yatana kadr 2 saat geciyor zaten,o yüzden ben hiç 4 saat uyumadım yani.
Ya simdi düşündüm de,nankörlük ediyorum sanırım:S kızıma ne sanki ben hemen yatmıyorsam dimi ama:) tamam tamam kızlar sustum ben

Geçmiş olsun ben de mastit olmuştum, antibiyotik kullandim mecburen zor da olsa emzirmeye çalış canım bana da dr tam tersi o memeden emzirebilirsin bebeğin doğuştan antikorları var demişti. Sıcak havlu ile kompres ve sonrasında sağma yapabilirsin..

Canım maşallah diyim ilk uykuyu standart 4 saate bağladıysa sen gerçekten sorun etme gerisi de yavaş yavaş oturcak inşallah :)

Sağol canım, taş gibi bir kitle var şuan göğsümde çok canımı yakıyor, duyduğum herşeyi deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…