2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kaç kişi alacak sayımız belli olsun bir grup lideri pazarlık yapsın:) kim yaparsa beni direk yazınız efenim :) benm fikrim tabi isterseniz

Kehribar kolye ne işe yarıyormuş kızlar kaçırdım ben, diş çıkarken Ağrı'sı olmasın diye mi ?

Niye bu kadar abartı bir fark var onu anlayamadım

Kızlar bu sayfa da da 80 tl sertifikalı alıcı yorumları falan da var yanılmıyorsam kolye bileklik 110 TL idi

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-15-15-50-33.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 40

Canım ne yediğini açıkça söyle bizde faydalanalımbenim sütüm nedense bana hiç yağlı gelmiyor su gibi sanki zatem bebede hemen acıkıyor dk başı memede

Canım ne yediğini açıkça söyle bizde faydalanalımbenim sütüm nedense bana hiç yağlı gelmiyor su gibi sanki zatem bebede hemen acıkıyor dk başı memede
Kemikli et canım haşlama, hiç sevmem burda bi arkadaş yazmıştı çok faydalı çok doyurucu oluyor süt bebeğim uzun uyudu diye, gerçekten öyleymiş

Kemikli et canım haşlama, hiç sevmem burda bi arkadaş yazmıştı çok faydalı çok doyurucu oluyor süt bebeğim uzun uyudu diye, gerçekten öyleymiş
Ben yazmıştım gerçekten de öyle benim favori yemegim oldu kendimi yorgun hissettiğimde hemen bi kemik hasliyom benim bebiş nakavt o gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…