2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim kız yine 24 saat uyumama rekorunu tekrarlayacak sanırım. Yorgunluktan ölmek üzereyim. Memelerde süt bitti.

Bizim kız yine 24 saat uyumama rekorunu tekrarlayacak sanırım. Yorgunluktan ölmek üzereyim. Memelerde süt bitti.
Ayni seyi ben de yasiyorum yok olmuyor tukendim. Disari cikip anne baba saati yapalim bir nefes alalim dedik durmamis evde geri geldik hemen. Sesimi duyar duymaz ağladı. Sonra bir buçuk saat memede kaldıbırakıyorum uyanıyor hemen. Zaten gunduz de uyumadi.Bakalım böyle sabah edecez galiba

Kızlar bişey sorcam benim bebiş yabancı insanları ayırt ediyor gibi davranıyor son 2 gündür falan.. dün akşam misafirler kucağına alınca yüzlerine Baktı baktı bastı çığlığı bugün sabah da aynısı oldu.. benle babasını zaten tanıyıp tepki veriyordu ama yabancıların kucağında hiç böyle ağlamazdi daha bunun için çok erken değil mi ? ?

Hanımlar buldum kolyeyi. Resmini paylaşıyorum fikir olsun diye. Yalnız Ayşe her halikarda kıskanıp o benim diyecektir. Ben de katılayım size madem, taksınlar abla kardeş. Eşime söylesem iyisi olsun diye gidip bi dünya para vericek çarşıda ) çok da farkı olduğunu sanmıyorum zaten. Beni de yazar mısın listeye Mutella :)

Eklentiler

• IMG_2506.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 69
Bence çok normal. Birden almasınlar kucaklarına,, önce bi gülümsesinler konuşsunlar vs.. bir de senin tercihin tabi ama bana kalırsa çok emrivaki yapmadıkları müddetçe verme fazla başkalarının kucağına.

yavas yavas yabancilarin kucaginda huysuzlanmalari normal. 8 ile 12. hafta arasinda basliyorlar.

Biberon denedin mi cnm? Bir de ben uyku zamanını atlayıp ağlamaya başladığında emziğini verip yine de emzirir gibi göğsüme yaslıyorum,, sonra da tamamen eğilip kulağına "şşş şşşş" diyerek çok hafif öne arkaya sallanıyorum,,, çok çabuk sakinleşip uyuyor. Ama baya sıkı sıkı sarılıyorum,, vücudunu iyice saldığı zaman da yatırıyorum. Belki çoktan denemişsindir ama yine de yazayım dedim :)

Bu zaten baya sivriymiş nasıl kullandın batmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…