Benim bulma şansım pek yok gibi burada ya o yüzden netten bakıyorum mecbur nereden alabilirim ki onun dışında Erzurum’da fln var mıdır Oltu satan yerlerde
Canım biz bugün 11 haftayı bitirdik, atak namına bişey yok şimdilik ama buraya yazdım diye kesin olur akşama bence de beklenen doğum tarihine göre çünkü yanılmıyorsam gelişimi de öyle hesaplanıyor di mi?
Anneler iyi pazarlar Nasılsıniz öncelikle bebeği 3 aylık olan ya da 3 aya yaklaşan anneler onlara hangi aktiviteleri uygulamaliyiz deneyimli anneler bu ay da ekstra dikkat etmemiz gereken şeyler var mı bu arada Mutella
benimki doğumuna göre atak haftası ama beklenen doğum tarihine göre daha 11 gün var sanırım onu baz almalıyım değil mi ayyy çok oldu ama 12.hafta atağı yaşayan var mı merak ediyorum neler oluyor diyeee
Biz geçirdik o atağı
Üstüne bir de grip olunca coştuk :))
Memeden inmedi resmen. Hep bir huysuz, ağlamaklı. Gece uyumadı gündüz uyumadı.
Öyle bir sinir harbi yani
Anneler iyi pazarlar Nasılsıniz öncelikle bebeği 3 aylık olan ya da 3 aya yaklaşan anneler onlara hangi aktiviteleri uygulamaliyiz deneyimli anneler bu ay da ekstra dikkat etmemiz gereken şeyler var mı bu arada Mutella
benimki doğumuna göre atak haftası ama beklenen doğum tarihine göre daha 11 gün var sanırım onu baz almalıyım değil mi ayyy çok oldu ama 12.hafta atağı yaşayan var mı merak ediyorum neler oluyor diyeee
Biz geçirdik o atağı
Biz geçirdik o atağı
Yok netten bakmadım o şekilde instagram sayfalarına bakıyorum sadece burada da vardır belki ama bilemedim toplu alırsak o şekilde daha iyi olur benim için
Büyük memeler niye düşünülmemiş acaba hahahah
Ya belge konusu da kafamı karıştırıyor, belki boyutları farklıdır diye bi akıl yürüttük eşimle ama tamamen atmasyon
Ya kızlar dün akşam ayıptır söylemesi bool proteinli bişey yedim hani şu hiç sevmiyorum dediğim şey o da maşallah iyi süt yaptı ve ipek hanım bitiremediği için sağmam gerekiyor yoksa hasta edecek beni hissediyorum ağrımaya başladı ama kıyamıyorum mis gibi yağlı süte. Bi seferlik versem mi makinenin biberonuyla? Bş seferlik için hiç biberon alasım yok
Yok netten bakmadım o şekilde instagram sayfalarına bakıyorum sadece burada da vardır belki ama bilemedim toplu alırsak o şekilde daha iyi olur benim için