2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim bulma şansım pek yok gibi burada ya o yüzden netten bakıyorum mecbur nereden alabilirim ki onun dışında Erzurum’da fln var mıdır Oltu satan yerlerde
Vardır bence cnm. Yarı değerli taşlar satan bir yer de vardır mutlaka. Erzurum olarak aradın mı nette?

Ben hep Doğum tarihine göre hesaplıyorum herşeyi iki hafta erken doğdu oğlum 9 Ağustosu baz alacam yani

Biz geçirdik o atağı
Üstüne bir de grip olunca coştuk :))
Memeden inmedi resmen. Hep bir huysuz, ağlamaklı. Gece uyumadı gündüz uyumadı.
Öyle bir sinir harbi yani

Biz geçirdik o atağı
Üstüne bir de grip olunca coştuk :))
Memeden inmedi resmen. Hep bir huysuz, ağlamaklı. Gece uyumadı gündüz uyumadı.
Öyle bir sinir harbi yani

Vardır bence cnm. Yarı değerli taşlar satan bir yer de vardır mutlaka. Erzurum olarak aradın mı nette?
Yok netten bakmadım o şekilde instagram sayfalarına bakıyorum sadece burada da vardır belki ama bilemedim toplu alırsak o şekilde daha iyi olur benim için

Büyük memeler niye düşünülmemiş acaba hahahah
Ya belge konusu da kafamı karıştırıyor, belki boyutları farklıdır diye bi akıl yürüttük eşimle ama tamamen atmasyon
Bence marka değeri yapmaya çalışıyor olabilirler. Bir fark olduğunu düşünmüyorum çok fazla.
Ne yaptın okumadım yazdiysan ama ben veriyorum makinenin biberonuyla. Gaz kesme özelliği yok onun dışında yavaş akıyor bogmuyor çocuğu.

Vermedim ya riske atamadım burda

Di mi bence de sertifika olduktan sonra çok da karıştırmamak lazım kafayı

Yok netten bakmadım o şekilde instagram sayfalarına bakıyorum sadece burada da vardır belki ama bilemedim toplu alırsak o şekilde daha iyi olur benim için
Evet o çok mantıklı. Ben de Ayşe'ninkini bulup Duru'ya takabilsem iyi olucak. Ona geç almıştık fazla alışamadı, buna erkenden takayım bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…