2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bi ben yemedim galiba :)) gerçi ne getiren oldu nede yapan
Bende yemedim zaten her yediğim gaz yapıyor aşurede eksik kalsın dimi:)))
Bu kehribarı tam olarak neden alıyorsunuz.? Gaz sancısı için mi yoksa diş için mi? Bizim daha salyamız başlamadı. İlk defa burdan duydum, bilgilendirirseniz sevinirim.

Canım maşallah diyim ilk uykuyu standart 4 saate bağladıysa sen gerçekten sorun etme gerisi de yavaş yavaş oturcak inşallah :)

Yanii standart deil ama genelde öyle oluyor,zaman zaman sıkıntılarımız oluyor tabii gaz oluyor vss.. ama buna da sükür dedigin gibi zamanla oturur düzeni cnm.

Ben almıyorum :) sanırım diş döneminde takılırsa rahat geçiyormuş ben boynuna bişey takmaya cesaret edemem

Bende alırım,bu arada kolye bileklik mi? Sadece kolye mi? Cok araştıramadım hangisi güvenilir derseniz bana da uyar.

Canım bu fiyatlar sadece kolye.
Ben bu 3 sayfayı öneren tanıdıklarım olduğum için araştırdım. Varsa başka bildiğiniz güvendiğiniz sayfalar onlara da soralım. Dediğim gibi ben 3 sayfayı öneren tanıdıklarım olduğu için; Toots and more, Sofi Maya ve Kehribar sepeti'ne baktım. Diğerleri hakkında bilgi sahibi değilim.

Söylenenlere göre kehribar diş dönemlerinde salyaları azaltmaya ve ağrısız ateşsiz diş çıkarmaya yardımcı oluyormuş. Benim bildiğim ise kehribar bi taş değil bi reçine, yani yaşamaya devam eden doğal bi ürün. Vücut ısısıyla etkinleşen ağrı kesici özelliği var ve bölgesel etki ediyor. Gaz sancılarına da iyi geliyormuş. Kolyesi ve bilekliği var.
Ben diş için ve İpek'in salyaları baya arttığı için almak istiyorum. Tek tek düğüm atıyorlar her bir boncuğa. Hani koparsa dağılmasın diye.

Sofi Maya 89 tl
Kehribar sepeti 79 tl fiyat verdi.
Kaç kişi olduğumuzu net söylemedim tabi.
Almak isteyenler, başka sayfa önerenler olursa ortak bi karara varırsak uyguna gelir diye düşünüyorum. Tekliflere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…