2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu zaten baya sivriymiş nasıl kullandın batmadı mı?
Yok öyle görünüyo ama uçları yuvarlak kesim,, bir de dediğin gibi taş olmadığı için sert değil fazla. Ama zaten Ayşe şapka, kolye, saç bandı ve hatta önlük vb aksesuarların hiçbirini sevmediği için fazla da takamadık

Aslinda bence de oyle olmali. Sabahki misafirler can ciğer Kuzenlerm teyzeleri sayılırlar yani onlara Güle oynaya ben verdim ama aksamkiler eşimin işi oldu biraz alın sevin diye verdi birden bebeği kucaklarina tabi ağlayinca hemen aldım

Yok canım artık ayırt etme zamanları :)
Bol bol başkaları ile görüştür yoksa koala gibi sana yapışır :) büyün iş güç sana kalır. Arada ver başkaları pışpışlasın.

Ben de tersini düşünüyorum.
Babaanne, hala teyze falan onlara da gitsin isterim ben. Sırf bana yapışık dolaşmasın. Zaten kırk yılda bir gelen bir arkadaşı yabancılayacaktır. Ama ona da ağlasın istemem. Sosyal olsun. Bakalım nasıl olacaklar. Bütün gün anneanne dede ve benim ile muhattap çocuk ama ymisafir gelince de muhabbet ediyor :)
Bugün üniden ark geldi baya mevzu açıp sohbet ettiler
Çene bol bizimkinde. Hayır babaya çekerse 4 yaşında konuşmuş babası
Bu kadar çenebqz olup kelime üretememek de zor

Tamam canım cok sagol,herkes bi yazsın ona göre karar veririz.

Nasıl tepki veriyor mesela ? Benimki ağzının içine düşecek konuşanın ilk defa konuşan görüyor çünkü ben konuşunca da gülüyor ses çıkarmıyor pek ama kendi halinde tavan izlerken konuşma çabası içinde bayağı asrın nasıl tepki veriyor tam olarak :)

Memedeyken seslenmesi, ben bakınca gülmesi ben
Büyüyorlar be
Hem de çok çabuk büyüyorlar...Daha dün gibi hala dogurmadin mi sen diyolardi..İpek hanim son ana kadar gelmek bilmemisti simdi ise guluyolar seviyorlar bizi görünce heycanlaniyolar uzun uzun ömürleri olsun inşallah yavrularimizin

Kızlar 40 ı çıktıktan sonra adet olan var mı içiniz de ben 54.günde tekrar hasta oldum...ve dikiş yerim de hala yara var galiba arada çok aciyo ve kanıyo normal doğum yapan arkadaşlarda oluyo mu öyle acı falan? Bide sprail taktıran var mı illa hasta mı olmak gerek taktirmak için ?
Kusurabakmayın biraz özel e girdim ama en iyi cevabı sizden alacağım için Size soruyorum

İyi yapmışsın,, bazı insanlar eğreti tutuyor bir de.. benimkini komşum düşürüyordu neredeyse bir kere.. resmen aklımın uçup gitmek üzere olduğunu hissettim o an :)) zaten sevmem vermeyi hiç,, ondan beri de iki katı dikkat etmeye başladım..

Asrın biz konuşurken hemen sohbete katılıyor. Ben konuşuyorum gülüyor ve hemen ses çıkarıyor. Bazen benim cümlemin qbitmreini bekleyip konuşmaya başlıyor. Ama surat hep sırıttık vaziyette oluyor. Konuşma arasında gülüyor falan. Bizimki tek başına iken konuşmuyor. Biz sohbet edince karşılık veriyor sadece

Kendi kendine takılmayı seviyor oğlum da demek ki :) çok hoş ama büyüdüler resmen ❣

Kendi kendine takılmayı seviyor oğlum da demek ki :) çok hoş ama büyüdüler resmen ❣

Bir yandan büyüsün diğer yandan hep ufak kalsın istiyorum. Hatta eçem şu üç ayda Ne kadar büyüdü diye hayıflandığım o en minnacık halini özlediğim bile oluyor. Annelik de öyle saçma bir hal aldı bende

Değil bizim bebişde aynı dudak büzerek ağlıyor hemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…