MŞallah :)Günaydın kuzum bugün iki aylık oldu
Ben de tersini düşünüyorum.
Babaanne, hala teyze falan onlara da gitsin isterim ben. Sırf bana yapışık dolaşmasın. Zaten kırk yılda bir gelen bir arkadaşı yabancılayacaktır. Ama ona da ağlasın istemem. Sosyal olsun. Bakalım nasıl olacaklar. Bütün gün anneanne dede ve benim ile muhattap çocuk ama ymisafir gelince de muhabbet ediyor :)
Bugün üniden ark geldi baya mevzu açıp sohbet ettiler
Çene bol bizimkinde. Hayır babaya çekerse 4 yaşında konuşmuş babası
Bu kadar çenebqz olup kelime üretememek de zor
cnm onlara gitsin tabi ama şöyle düşün, senin arkadaşın çocuğun için aslında "yabancı" ve yabancı kavramını ayırt edebilmeleri için çocuğa şimdiden yardımcı olmamız gerekiyor. Tabi pedagojik olarak burada da bir ikilem var ama ben daha paranoyak olanı tercih ediyorum. Belki kız çocuklarım olduğu için, belki biz büyüdükçe dünya daha da kirlendiği için vs... çocuğun kişilik hakları mevzusu var bir de, o konuda da biraz erken yol çizmekten yanayım. Ama tabi dediğin gibi sosyalleşme aşamaları bu şekilde davranınca biraz farklı oluyorBen de tersini düşünüyorum.
Babaanne, hala teyze falan onlara da gitsin isterim ben. Sırf bana yapışık dolaşmasın. Zaten kırk yılda bir gelen bir arkadaşı yabancılayacaktır. Ama ona da ağlasın istemem. Sosyal olsun. Bakalım nasıl olacaklar. Bütün gün anneanne dede ve benim ile muhattap çocuk ama ymisafir gelince de muhabbet ediyor :)
Bugün üniden ark geldi baya mevzu açıp sohbet ettiler
Çene bol bizimkinde. Hayır babaya çekerse 4 yaşında konuşmuş babası
Bu kadar çenebqz olup kelime üretememek de zor
Evet resimdeki :) hatta 100 dolar falanmış da esnaf işi yapmışlar :))) şimdi ben Duru'ya takınca Ayşe de isteyecek ya, sizinle aldığımı da ona takarım diyorum; aynı olmasa da olur. Gerçi bu rengarenk paylaşmışsın hani, ona da bayıldım, ben ondan alsam kabul ederler mi yine de?Sizin kapalıçarşıdan 70 dolara aldığınız neydi? Eğer kolyeyse tekrar kolye mi almak istiyorsun? Bu gösterdiğin kolyeyse kaç sene önce 70 dolar verdin? İnternettekiler 70 dolarlıkla aynı değildir eminim, emin misin?
Ben de bunu beğendim.Bu arada şu arkadaş 149 tl
Ben bu arkadaşla ciddi düşünmek isterdim
Keşşşke benim olsaydı
Bu gece de biz perişan olduk. Ayşe hastalandı,, deli bir öksürük krizi... Duru da uyandı tabi sonunda sesine.. ona gidiyorum büyük ağlıyo annemi istiyorum diye,, büyüğe gidiyorum o hemen tekrar uyanıyo falan... eşimle dönüşümlü bi ona bi ona baktık sabaha kadar... sekizde kadın uyandı Allahtan da biraz uzanıyorumEşim nöbetçi kayinvalidemle kalıyoruz. 11 gibi aldı biraz oyaladı ben de su çorba filan içtim yarim saat uyudum kendime geldim:) sonra uyuttuk kızı 3.5 saat uyumuşBen uykusuzluk rekorunu kıracak derken uyku rekorunu kirdi. Dogdugundan beri hiç bu kadar uyumamisti.
Ay dilimi eşek atışı soksun. Daha önceden eşimle bunun sohbeti geçmişti de ben tehlikeli olur demistimşimdi o yüzden istemiyor
Ay gerçekten zor
Bir de bariz bi dertleri de yok ağla babam ağla...
Almasına alırım da takma konusu sıkıntılı:) Neyse bi sansimi denerim olmadi
Ya dediğin şeyi yapıyorum 5 dk susuyor sonra yine ağlama nöbeti başlıyor. Sorun uzun sure ise yaramiyorneyseki uyudu ya
uyudu sağ olasın
O bambaşka bi site tek bi yerden alıcaz hepsini. Bana biraz fazla geldi yalnız o fiyatlar, Mardin'de çok meşhurdur, eşim ordan tesbihini o kadar fiyata almamıştı 4-5 sene önce. Belki kapalı çarşı olunca da farklıdır fiyatlar ama bence abartı yani, ayrıca onu Ayşeye kullandıysan Duruya kullanma bence. Kişiye özel oluyor bu taşlar. Gerçi nemli bezle silince yaEvet resimdeki :) hatta 100 dolar falanmış da esnaf işi yapmışlar :))) şimdi ben Duru'ya takınca Ayşe de isteyecek ya, sizinle aldığımı da ona takarım diyorum; aynı olmasa da olur. Gerçi bu rengarenk paylaşmışsın hani, ona da bayıldım, ben ondan alsam kabul ederler mi yine de?
Geçmiş olsun, şimdi okula başladı ya normaldir hastalık geçirmesi. Aman Duru'yu koruyun da minik kuzuya bir şey olmasın. Ayşe de bir an önce iyileşir umarım.Bu gece de biz perişan olduk. Ayşe hastalandı,, deli bir öksürük krizi... Duru da uyandı tabi sonunda sesine.. ona gidiyorum büyük ağlıyo annemi istiyorum diye,, büyüğe gidiyorum o hemen tekrar uyanıyo falan... eşimle dönüşümlü bi ona bi ona baktık sabaha kadar... sekizde kadın uyandı Allahtan da biraz uzanıyorum( çocuğum hiç böyle grip olmamıştı ya (
Aslında şans işi cnm... mesela biz ilk dişinden sonra hissetmedik bile diş çıkardığını büyüğün. Ama inat edip ilk dişinde bile (ateşi de fazla olmadığı için) calpol vs vermedim ben. Belki onun etkisidir, diğerlerinde ne huysuzlandı ne ateşlendi.. hiç hatırlamıyorum bile hani "diş çıkarma dönemi" gibi birşey o yüzden. Ama bazı bebeklerde aşırı sıkıntı yapıyormuş ve o kadar çok kişi kolye takınca rahatladık diyor ki ister istemez tedbir almak istiyor insan.. yani boşuna da alıyor olabiliriz gerçekten ama en azından eşinin dediği gibi görüntüsü güzel :)Benim eşim de hiç inanmıyor etkisi olacağına kendisi çok rasyonel bir insandıryine de güzel görünüyor, almana bişey demiyorum o yüzden diyor
Bende de oluyor yeni bir yere gidersin yer yön algın falan yoktur öyle yabancı yabancı dolaşırsın aynen o şekil :)Sizdede başka forumları okurken sanki yabancı bir eve girmişsiniz hissiyatı oluyormu sanki burası bizim mahalle
Hmm bak onu bilmiyordum. Zaten şu an boynunda Ayşe'nin :) çıkaracağını sanmıyorum :))) yenisi Duru'ya o zaman :) siz karar verin ben uyarım, hangisini derseniz oradan alırız yani, farketmez benim için..O bambaşka bi site tek bi yerden alıcaz hepsini. Bana biraz fazla geldi yalnız o fiyatlar, Mardin'de çok meşhurdur, eşim ordan tesbihini o kadar fiyata almamıştı 4-5 sene önce. Belki kapalı çarşı olunca da farklıdır fiyatlar ama bence abartı yani, ayrıca onu Ayşeye kullandıysan Duruya kullanma bence. Kişiye özel oluyor bu taşlar. Gerçi nemli bezle silince ya
da suya tutunca nötrleniyormuş ama çok da emin değilim
Pörpılcığım?Kehribar bebek kolyesi için güncel listemiz
@Simge 84
E elif_ay
nilselen ?
G gunesli gunler ?
@atopikk
A AysheDuru
Gretchen Grundler
@sertk60
Kehribar sepeti kolye için 79 tl fiyat verdi (kehribarsepeti.com)
Sofi maya kolye için 85 tl fiyat verdi (sofimaya.com)
Kehribar bebe 85 tl fiyat verdi (shopier.com)
Ben henüz adet olmadım doktorum spirali 4. aydan sonra önerdiKızlar 40 ı çıktıktan sonra adet olan var mı içiniz de ben 54.günde tekrar hasta oldum...ve dikiş yerim de hala yara var galiba arada çok aciyo ve kanıyo normal doğum yapan arkadaşlarda oluyo mu öyle acı falan? Bide sprail taktıran var mı illa hasta mı olmak gerek taktirmak için ?
Kusurabakmayın biraz özel e girdim ama en iyi cevabı sizden alacağım için Size soruyorum
Sizlerde de anı kaçırma korkusu oluyor mu ? Bazen şikayetlenince kendi kendime büyüdü bile diyorum zaman hemen geçiyorNefes alış verişi ve el ayak Çırpışı hızlanıyor. Komik bebikler
Ne çabuk çıktılar karnımızdanve büyüdüler
Saol cnm. Duru sağlam şimdilik ama eşim de ben de kaptık sanırım. Geceden beri bizim de başladı öksürük aksırık. Ben bir günde iyileşirim genelde, fazla uzamaz hastalıklarım ama bıdığı korumamız gerek gerçekten,, onun için de bol bol emzirmem lazım tabiGeçmiş olsun, şimdi okula başladı ya normaldir hastalık geçirmesi. Aman Duru'yu koruyun da minik kuzuya bir şey olmasın. Ayşe de bir an önce iyileşir umarım.
Ben dün hastane çıkışını görünce çok derinden hissettim onu :) şimdiden "bu kadar küçük müydü" diyoruz, ne garip...Sizlerde de anı kaçırma korkusu oluyor mu ? Bazen şikayetlenince kendi kendime büyüdü bile diyorum zaman hemen geçiyor
Geçmiş olsun ya inşallah bari Duruya geçmese. Iki çocukla birden ilgilenmek daha zor olurBu gece de biz perişan olduk. Ayşe hastalandı,, deli bir öksürük krizi... Duru da uyandı tabi sonunda sesine.. ona gidiyorum büyük ağlıyo annemi istiyorum diye,, büyüğe gidiyorum o hemen tekrar uyanıyo falan... eşimle dönüşümlü bi ona bi ona baktık sabaha kadar... sekizde kadın uyandı Allahtan da biraz uzanıyorum( çocuğum hiç böyle grip olmamıştı ya (
Ayyy cok qecmis olsun canimSaol cnm. Duru sağlam şimdilik ama eşim de ben de kaptık sanırım. Geceden beri bizim de başladı öksürük aksırık. Ben bir günde iyileşirim genelde, fazla uzamaz hastalıklarım ama bıdığı korumamız gerek gerçekten,, onun için de bol bol emzirmem lazım tabinası olucak Ayşe de hastayken bilmiyorum... çok nazlıyız şu an (
Geçmiş olsun ya inşallah bari Duruya geçmese. Iki çocukla birden ilgilenmek daha zor olur
Ayyy cok qecmis olsun caniminsaAllah qecer bian once artik havalar soqudu baslar hastaliklar
ay Can'ım çok geçmiş olsun iki çocuklu hayat bu olsa gerek , okuldan almıştır mikrop Ayşen'in bünyesi zayıfsa seneniz korkarım ki böyle gider , yine hastalanırsa bağışıklığını güçlendirmeyi dene Can'ımBu gece de biz perişan olduk. Ayşe hastalandı,, deli bir öksürük krizi... Duru da uyandı tabi sonunda sesine.. ona gidiyorum büyük ağlıyo annemi istiyorum diye,, büyüğe gidiyorum o hemen tekrar uyanıyo falan... eşimle dönüşümlü bi ona bi ona baktık sabaha kadar... sekizde kadın uyandı Allahtan da biraz uzanıyorum( çocuğum hiç böyle grip olmamıştı ya (
Bende alirimmmKehribar bebek kolyesi için güncel listemiz
@Simge 84
E elif_ay
nilselen ?
G gunesli gunler ?
@atopikk
A AysheDuru
Gretchen Grundler
@sertk60
Kehribar sepeti kolye için 79 tl fiyat verdi (kehribarsepeti.com)
Sofi maya kolye için 85 tl fiyat verdi (sofimaya.com)
Kehribar bebe 85 tl fiyat verdi (shopier.com)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?