2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçmiş olsun canım biz atlattık önce Kardelen sonra ben Kardelen çabuk atlattıda ben günlerce süründüm doğaya geçmedi Allahtan yoksa halimiz haraptı

Çok geçmiş olsun cnm

Kıyamam cnm ya,çok gecmis olsun.dikkat edin de doga ya gecmesin,odaları da sırasıyla havalandırın bence.zor artk kış geliyor,ayse de okula gidio zaten hastalıklar baslar böyle.

Cok gecmis olsun ya Valla bende ikinciyi hemen istiyorum ama sizlerin ne kadar yoruldugunuzu gorunce vazgecesim geliyo Allah yardimciniz olsun Ins ayse bir an once toparlar ve sizde tabi

Benim kuzumda hastalandı burun akıntısı öksürük hırıltı var bugün bende randevu aldım öğleden sonra gidecez.Hırıltısı çok inşAllah ciğerlerinde bisey yoktur

ben kimsenin kucagina vermedigim icin aglama durumu da olmuyor

akrabalardan kimseye vermedim.sadece kardesim,annem,gorumcem,kv ve 1 kere de kp. hepsi de banA ellerini yikadilarini beyan edip aldilar kucaklarina ve opmek aslaaaaa yok
en cok annemde zaten emir. annem de hep yikar zaten,sorun yok. digerleri az goruyorlar zaten.
ben de rahatca disari cikabilmek icin alissin istiyorum,ozellikle anneme ve gorumceme.

Cok gecmis olsun ya Valla bende ikinciyi hemen istiyorum ama sizlerin ne kadar yoruldugunuzu gorunce vazgecesim geliyo Allah yardimciniz olsun Ins ayse bir an once toparlar ve sizde tabi
Çok saol cnm. Gerçekten zor, ama şöyle birşey var; zor olan ikinci bebek değilmiş, hep söylerlerdi inanmazdım. Duru çok sakin bir bebek ve bunun ilkinin tecrübesinden kaynaklı olduğuna inanıyorum. Çünkü ona karşı biz de çok sakiniz diğerine göre. Fazla paniklemiyoruz, her saniye kontrol altında tutmuyoruz, her vıkırdandığında kucaklamıyoruz,, hijyen vb konularda tedbirliyiz ama lüzumundan fazla detaycı davranmıyoruz, ve en önemlisi de bu defa hem içgüdülerime hem de büyüklere kulak asıp doyduğundan kesinlikle emin olana kadar beslenmesini sağlıyorum. O yüzden genelde uyuyor :) benim için daha zor olan büyüğün ihtiyaçlarını (bedensel, zihinsel, psikolojik vs) eskisi kadar karşılayıp karşılayamadığımdan duyduğum endişe... haliyle hastalandığı için bile kendimi suçluyorum ister istemez özetle, yorgunluk dayanılmaz bir yorgunluk değil, o açıdan düşününce planladığın gibi kısa sürede yapabilirsin ikinciyi. Ama manen kaldırabileceğinden mutlaka emin olmanı tavsiye ederim :)

normal yaptim,20 gunde gecti agtila ve acilar. sonra da bir sorun olmadi cok sukur.
henuz adet olmadim.

ne zaman kullanmaya baslaniyor bu kehribar? salya akitmaya basladiginda mi?

Kıyamam cnm ya,çok gecmis olsun.dikkat edin de doga ya gecmesin,odaları da sırasıyla havalandırın bence.zor artk kış geliyor,ayse de okula gidio zaten hastalıklar baslar böyle.
Saol cnm. Haklısın aslında, doğrudüzgün havalandıramıyoruz. Radyatörler yanmıyor hala, ev geceleri ve haliyle sabahları buz gibi.. neyi bekliyorlar daha anlamadım

Geçmiş olsun canım biz atlattık önce Kardelen sonra ben Kardelen çabuk atlattıda ben günlerce süründüm doğaya geçmedi Allahtan yoksa halimiz haraptı
Saol cnm,,, ben de bir ay sürünmeye razıyım valla, onlar iyi olsun da tek.. Mahvoldu çocuk gece,, bebek gibi kucağımda uyuttum bir yandan da dua ettim o iyileşsin ben onun yerine hastalanayım diye,, tabi şimdi ağız burun birbirinde benim de :)

Teşekkürler cnm. Aslında zayıf değil bünyesi ama imnum44 başlamayı düşünüyorum ben de. Hem okul açısından hem de iştahı biraz düzelsin diye.

Burayi basindan beri takip ediyorum. Cok yogun calistigim icin hamileleik doneminde yazamadm. yeni yeni sizleere dahil oluyorum. Sizi cok takdir ediyorum ben. Masallah birsuru sıkintilariniz olmus ama bence cok guzel ustesinden gelmissiniz. Ve su an harika bi annelik yapiyosunuz. Ayse mutlu duru huzurlu benim gordugum. Masallah. Bence mutlu anne mutlu bebek her zaman. O yuzden caninizi sikmayin. Ben su an tum gunumu ogluma harciyorum. Ikincisini nasil hayatima dahil ederim? Aralarindaki dengeyi nasil kurarim bilmiyorum. Ama sizi örnek alicam sanirim bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…