- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Evet salyalarla birlikte başlanacak ben alır almaz takmaya başlarım çünkü günde 2 kez kıyafet değiştiriyorum sadece salya için, bir de bunun kusması var o da gününe göre 5i buluyor.ne zaman kullanmaya baslaniyor bu kehribar? salya akitmaya basladiginda mi?
Ben gaza da iyi geldiğini düşünüyorum almam lazımdı baştan ama hep erteledim güvenilir yer bulayım diye alsam bu kadar sıkıntı çekmezdik belkiEvet salyalarla birlikte başlanacak ben alır almaz takmaya başlarım çünkü günde 2 kez kıyafet değiştiriyorum sadece salya için, bir de bunun kusması var o da gününe göre 5i buluyor.
Bu arada bileklik almayi düşünen varsa şu linki bir incelesin. Diş için muhakkak kolye alınmalı denmiş.
Ve burada da depresyona iyi geldiği söylenmiş. Ne kadar gerçekçidir bilmiyorum ama lohusa depresyonundan şüphelenen anneler araştirabilir ve guatr sorunu yaşayanlar için öneriliyormuş. Ay bir de reflüye işe yarıyor deseydi de eve yığsaydım, çocuğumu yeni gelin gibi süsleseydim
Ahahah ben daha çok soyle bir şey hayal etmiştim ama.Evet salyalarla birlikte başlanacak ben alır almaz takmaya başlarım çünkü günde 2 kez kıyafet değiştiriyorum sadece salya için, bir de bunun kusması var o da gününe göre 5i buluyor.
Bu arada bileklik almayi düşünen varsa şu linki bir incelesin. Diş için muhakkak kolye alınmalı denmiş.
Ve burada da depresyona iyi geldiği söylenmiş. Ne kadar gerçekçidir bilmiyorum ama lohusa depresyonundan şüphelenen anneler araştirabilir ve guatr sorunu yaşayanlar için öneriliyormuş. Ay bir de reflüye işe yarıyor deseydi de eve yığsaydım, çocuğumu yeni gelin gibi süsleseydim
Ay ne güzel olur ya, çocuğun bağırsak sorunlarını da çözüp ıkınmalar yüzünden uyanmalarını da bitirse. Bir taşa çok mu anlam yükledim acabaBen gaza da iyi geldiğini düşünüyorum almam lazımdı baştan ama hep erteledim güvenilir yer bulayım diye alsam bu kadar sıkıntı çekmezdik belki
Allah'ım ne kibar insanlar var, peki ben neden böyleyimAhahah ben daha çok soyle bir şey hayal etmiştim ama.
Demek kolye daha etkiliymis sağ ol
Bende başladım bu sene imnum 44 de arkadaşım senelerdir kullanıyor çok memnun ben neden bukadar heç kaldım acaba diyorumTeşekkürler cnm. Aslında zayıf değil bünyesi ama imnum44 başlamayı düşünüyorum ben de. Hem okul açısından hem de iştahı biraz düzelsin diye.
Farklı bi bakış açın varAy ne güzel olur ya, çocuğun bağırsak sorunlarını da çözüp ıkınmalar yüzünden uyanmalarını da bitirse. Bir taşa çok mu anlam yükledim acaba
Allah'ım ne kibar insanlar var, peki ben neden böyleyim
Benim soru işaretimi kaldırabilirsin mutella anaKehribar bebek kolyesi için güncel listemiz
Simge 84
E elif_ay
nilselen ?
G gunesli gunler ?
A atopikk
A AysheDuru
Gretchen Grundler
sertk60
Kehribar sepeti kolye için 79 tl fiyat verdi (kehribarsepeti.com)
Sofi maya kolye için 85 tl fiyat verdi (sofimaya.com)
Kehribar bebe 85 tl fiyat verdi (shopier.com)
Evet Can'ım faydasını görürsün inşallah ,Teşekkürler cnm. Aslında zayıf değil bünyesi ama imnum44 başlamayı düşünüyorum ben de. Hem okul açısından hem de iştahı biraz düzelsin diye.
Burayi basindan beri takip ediyorum. Cok yogun calistigim icin hamileleik doneminde yazamadm. yeni yeni sizleere dahil oluyorum. Sizi cok takdir ediyorum ben. Masallah birsuru sıkintilariniz olmus ama bence cok guzel ustesinden gelmissiniz. Ve su an harika bi annelik yapiyosunuz. Ayse mutlu duru huzurlu benim gordugum. Masallah. Bence mutlu anne mutlu bebek her zaman. O yuzden caninizi sikmayin. Ben su an tum gunumu ogluma harciyorum. Ikincisini nasil hayatima dahil ederim? Aralarindaki dengeyi nasil kurarim bilmiyorum. Ama sizi örnek alicam sanirim bu konuda.
Günümüzde pedofili artık daha çok konuşulur oldu ve bu lanet hasta psikopat yaratıklar için kız erkek farketmiyorcnm onlara gitsin tabi ama şöyle düşün, senin arkadaşın çocuğun için aslında "yabancı" ve yabancı kavramını ayırt edebilmeleri için çocuğa şimdiden yardımcı olmamız gerekiyor. Tabi pedagojik olarak burada da bir ikilem var ama ben daha paranoyak olanı tercih ediyorum. Belki kız çocuklarım olduğu için, belki biz büyüdükçe dünya daha da kirlendiği için vs... çocuğun kişilik hakları mevzusu var bir de, o konuda da biraz erken yol çizmekten yanayım. Ama tabi dediğin gibi sosyalleşme aşamaları bu şekilde davranınca biraz farklı oluyormesela Ayşe babası ve benim dışımda kimseyi öpmez. Nadiren anneanne, dedeler, bakıcısı vs.. çok çok nadir o da... insanlarla geç bağ kurar, güvende olduğuna emin olmadan kurmaz hatta... ama iyi yanı da şu ki hiçbir şeker, hediye, güleryüz vs onu tanımadığı birine tek bir adım bile yaklaştıramıyor. İzin versek dahi atıyorum o şekeri bizim alıp ona uzatmamız gerekiyor kabul etmesi için. Pedagogu ise ben daha önce bir kere neden tanımadığı insanlara karşı bu kadar soğuk ve çekingen diye dertlendiğimde (bu kadarını ben de beklemiyordum çünkü :), hem ruhen hem de bedenen güvende olması açısından bu duvarın çok faydalı olduğunu söyledi (özellikle de pedofili eğilimi olan kişilerin daha çok nispeten cana yakın çocuklara yaklaştığı düşünüldüğü için). Resmini eklediğim yazı çok hoşuma gitmişti, sizinle de paylaşayım.
İnşallah cnm. Söyledim babasına şimdi.. doktoru da aradım soğuk algınlığı, 3-4 gün öksürür azalarak geçer dedi. Gece nöbetçi eczaneden şuruplarını aldırmıştım zaten, doğru tedavi devam et dedi. Muhteşem peditus ve bricanyl ikilisi geri döndü yaniEvet Can'ım faydasını görürsün inşallah ,
Hem de nasılSizlerde de anı kaçırma korkusu oluyor mu ? Bazen şikayetlenince kendi kendime büyüdü bile diyorum zaman hemen geçiyor
Aynen cnm. Şu konuyu konuşmak bile insanı tedirgin ediyor aslında değil mi? insanlığından utandırıyor hatta bazenGünümüzde pedofili artık daha çok konuşulur oldu ve bu lanet hasta psikopat yaratıklar için kız erkek farketmiyor
O açıdan yabancıyı bilmeli tabiki. Birşey verilmesi ve onu alması önlenmeli, anne baba ve büyük anneler gibi aile üyeleri dışında birisinden bir hediye veya şeker alması en azından teşvik edilmemeli bence de.
Ama her gördüğünden de kaçıp annesine sarılan bir çocuk olsun da istemem. Büyüdüğünde Misafir gelince merhaba desin, sohbet etsin, gidip odasına kapanıp misafir gidene kadar çıkmayan bir çocuk olmasın. Dengeyi iyi ayarlamak lazım.
Bunları yapmak için de dikkatli olmak ve iyi okumak lazım.
Çocuğu doğurmak değil yetiştirmek önemli derler ya aynen öyle. Bundan sonrası için çok daha dikkat gerekiyor.
Canım kıyamam çok geçmiş olsunSaol cnm. Duru sağlam şimdilik ama eşim de ben de kaptık sanırım. Geceden beri bizim de başladı öksürük aksırık. Ben bir günde iyileşirim genelde, fazla uzamaz hastalıklarım ama bıdığı korumamız gerek gerçekten,, onun için de bol bol emzirmem lazım tabinası olucak Ayşe de hastayken bilmiyorum... çok nazlıyız şu an (
İnşallah canımAynen cnm. Şu konuyu konuşmak bile insanı tedirgin ediyor aslında değil mi? insanlığından utandırıyor hatta bazenama işte realite bu malesef o yüzden de gerçekten arada kalıyor insan... dikkat edeyim herşeyden koruyayım derken çok aşırıya kaçıp özgüvensiz bir çocuk yetiştirmek de var işin içinde... dediğin gibi dengesi hassas mevzular bunlar hakikaten,, mükemmel bir ayar yapmak imkansız gibi ama en azından farkındalığı yüksek çocuklar yetiştirebiliriz umarım
Bu şekilde düşünürsen kendini boş yere üzersin. Yavrularımız o ilk adımlardan sonra hayatta istediği adımları atabilsin diye çalışıyoruz.Asıl önemli olan ilk adım değil mutlu sağlıklı bir hayatı onlara sunabilmek.Hem de nasıl
İşe nasıl başlayacağım ben acaba
O ilk adımlarda göremeyeceğim muhtemelen
Hayat şartları zorlamasa ücretsiz izin alırdım
Ben de çok çekingen çocuk istemiyorum ya hem insanları sevsin hem de insanlar taraından sevilsin ama cidden iyiyi kötüyü ayırt edebilene kadar da korumak lazım çocukları. Iki ucu bklu değnek işteGünümüzde pedofili artık daha çok konuşulur oldu ve bu lanet hasta psikopat yaratıklar için kız erkek farketmiyor
O açıdan yabancıyı bilmeli tabiki. Birşey verilmesi ve onu alması önlenmeli, anne baba ve büyük anneler gibi aile üyeleri dışında birisinden bir hediye veya şeker alması en azından teşvik edilmemeli bence de.
Ama her gördüğünden de kaçıp annesine sarılan bir çocuk olsun da istemem. Büyüdüğünde Misafir gelince merhaba desin, sohbet etsin, gidip odasına kapanıp misafir gidene kadar çıkmayan bir çocuk olmasın. Dengeyi iyi ayarlamak lazım.
Bunları yapmak için de dikkatli olmak ve iyi okumak lazım.
Çocuğu doğurmak değil yetiştirmek önemli derler ya aynen öyle. Bundan sonrası için çok daha dikkat gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?