2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
zamanla kendı çoçuğunun doktoru oluyorsun Can'ım ,Bricanyl balgam yapar oda peşinde kusma Allah yardımcın olsun.aman sen iyi olda kuzucuklarına bakabil. Bizdede her gece ders krızı var bu sene 1. Sınıfa gidiyor oğlum Benımde çıldırmama az kaldı .bu modayım :)

10kişi olmuşuz 1 kişi daha katılırsa alalım gitsin kehribar sepetinden gitsin

Hem de nasıl
İşe nasıl başlayacağım ben acaba
O ilk adımlarda göremeyeceğim muhtemelen
Hayat şartları zorlamasa ücretsiz izin alırdım
Üzülme canım işe başlmak da onun için yaptığın bir şey aslında. Ne yazıkki günümüzde maddiyat da çok önemli . Hem bilinçli anneler sadece akşam da olsa kaliteli vakit geçirebilir :)

Ben de bu konudan çok korkuyorum iyi veya kötü davranışların ayrımını çocuğuma nasıl anlatabilirim bilmiyorum şuanda bence tüm annelere bu konuda eğitim verilse hiç fena olmaz

Pekala pörpilciğim ,elbette tecrüübelerimizi aktarırız:)
Berenin tahlil çıkmadı mı?
Evet size güzel haberler vermeye geldim. İkinci kaka gayet iyi çıktı yüzdeki egzama da geçti ne yaptım veya ne yemedim de geçti malesef hiçbir fikrim yok. Doktor şuanda alerji düşüncesini aklımızdan atıyoruz herşey yolunda dedi. Ne zaman endişelenmeliyiz diye sordum burdaki herkesin de aklında olsun. Kakada kan görürseniz, vücudunda kabarma döküntü olursa, kilo almamaya başlarsa bi sıkıntı var demektir dedi.

Asıl ben teşekkur ederim valla. Su sıkıntıli donemimde hepiniz arkadas oldunuz bana.
Evet su an baya bitisik yasiyoruz. Her gecen gun beni kendine biraz daha bagliyo. Birakip nasil calismaya gidecegim simdiden onun stresi sardi.
Ben cok kalabalik bir ailedenim. Istiyorum ki kardesin ne demek oldugunu oglum da ogrensin. Aralarinda da yas farki az olursa oyun arkadasi da olur diyerek hemen istiyoruz ikinciyi. Cok tesekkurler cesaretlendirmelerin icin canm

Hem de nasıl
İşe nasıl başlayacağım ben acaba
O ilk adımlarda göremeyeceğim muhtemelen
Hayat şartları zorlamasa ücretsiz izin alırdım
Bende de ayni sey var. Ilklerini kacirmak istemiyorum ben oglumun.

Oooh şahanee, aferin Beren kuzuya
Çok sevindim canım. Alerjiden çok korkuyorum bütün bebeklerimiz için.

Gözünüz aydın

Oooh şahanee, aferin Beren kuzuya
Çok sevindim canım. Alerjiden çok korkuyorum bütün bebeklerimiz için.
Aynen ben de canım çok saol . kimsenin başına gelmesin çok yakından şahit oldum bir arkadaşımda çok da uzun sürdü kızın psikolojisi de bozulmuştu artık patates ve zeytinle besleniyordu. İpek kuzunun tırnağı nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…