Olur canım hepsi aynı olcak diye bişey yok ki, ben çeşitleri fiyatları yazdım aşağıda, başka çeşitler de var ama ben uygunlarından yazdım bi de bizimkinden
Tamam cnm,, o zaman ben buradan almaya karar verirseniz seninle aynısını beğendim biliyosun zaten. Onu alayım. Diğer siteye karar verirseniz de benim için seçer misin sen o zaman? Topu sana atıp çekiliyorum aradan :)
Bunlar indirimsiz fiyatlar, Ola ki bunlardan beğenirsek o zaman soracağım bunların indirimi nedir diye, valla çok uğraşıyorum kızlar bi fikir yazın nolur Eki Görüntüle 2055983
Daha Duru'ya takmadan tamamen el konuldu kolyeye :)) sabah diş ağrına iyi gelir belki kızım dedim, bir daha çıkarmadı kuzum :))) Mutella
gelsin yenisiii :)))
:) Aslında şu dönemde hala burada olmamız çok iyi bunun için. Benim Ayşe'de takip ettiğim grup face'e kaydı mesela. Kullanmayanlar kaldı çok kısa bir müddet, sonra da tamamen pasifleşti. Sanırım Gretchen Grundler
di kurmayalım face diyen,, çok doğru bir karar oldu bence :)
Kızlar ben bi konu açayım mı kehribar kolyeler için? Verazeyn için çeşitleri koyayım üstlerine de fiyatları yazayım?
Sonra isterseniz kehribar sepeti için de ayrı konu açayım
:) Aslında şu dönemde hala burada olmamız çok iyi bunun için. Benim Ayşe'de takip ettiğim grup face'e kaydı mesela. Kullanmayanlar kaldı çok kısa bir müddet, sonra da tamamen pasifleşti. Sanırım Gretchen Grundler
Soruyorum kaçtır apartman görevlisine ama yönetmelikte neyse o diyor! Bugün yöneticiye soracağım artık. Bu ne zulümdür anlamadım. Sorsan kaf dağının tepesinde yaşıyor hepsi, ama kendileri yakmasa bile ortak alanın ısıtması paylaşılıyor diye açılmasın isteyenler varmış site de bebek ve hamile dolu üstelik bu ara :))
annemin ev kombili,10 gundur yakiyoruz. bugun asiya gitmisken eve de ugradik. yakmaya baslamislar ama ev buz gibiydi. cunku sabah 5 6 gibi yakip,10 gibi sonduruyorlar. sonra aksam yakiyorlar. o arada da donuyosun.
Bunlar indirimsiz fiyatlar, Ola ki bunlardan beğenirsek o zaman soracağım bunların indirimi nedir diye, valla çok uğraşıyorum kızlar bi fikir yazın nolur Eki Görüntüle 2055983
annemin ev kombili,10 gundur yakiyoruz. bugun asiya gitmisken eve de ugradik. yakmaya baslamislar ama ev buz gibiydi. cunku sabah 5 6 gibi yakip,10 gibi sonduruyorlar. sonra aksam yakiyorlar. o arada da donuyosun.