2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Olur canım hepsi aynı olcak diye bişey yok ki, ben çeşitleri fiyatları yazdım aşağıda, başka çeşitler de var ama ben uygunlarından yazdım bi de bizimkinden
Tamam cnm,, o zaman ben buradan almaya karar verirseniz seninle aynısını beğendim biliyosun zaten. Onu alayım. Diğer siteye karar verirseniz de benim için seçer misin sen o zaman? Topu sana atıp çekiliyorum aradan :)

Cnm normallerin arasında ne kadar fark var iki sitede? Yani seninle ben renkliyi istiyoruz zaten. Diğer sekiz kişi için soruyorum.

Vatsap olsa daha efsane olurdu:) ama kullanmayan vardı sanrm bide yasaktı

Yalnız şu reklamı gördükçe evi çöpe atasım geliyor. Niye habire bu çıkıyo bende acaba ki?

Eklentiler

• IMG_2534.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar ben bi konu açayım mı kehribar kolyeler için? Verazeyn için çeşitleri koyayım üstlerine de fiyatları yazayım?
Sonra isterseniz kehribar sepeti için de ayrı konu açayım
Reklam demezler mi başlık açarsan?

Evet o sivri bendim. Ben whatsapp dahil hiçbir sosyal mecrada yokum çünkü bir buraya devam edebildim nasıl olduysa.

Kızlar bu listenin dışında kehribar kolye almak isteyen var mı?

Kehribar bebek kolyesi için güncel listemiz
Simge 84
E elif_ay
nilselen
@garipkedi
A atopikk
A AysheDuru
Gretchen Grundler
sertk60
suukaa

Canlar tercih etmeniz gerekse bunlardan hangisi dersiniz? Çeşit gönderip indirimli fiyat alacağım da.
Bu mesajıma dönmenizi bekliyorum.

Verazeyn.com
1-Milk&Cognac-96 TL
2-Şeker bebek-149 TL
3-Multicolor-95 TL
4-Honey round bebek parlak-98 TL
5-3 Cognac 3 cherry- 105 TL
6-Black round- 93 TL
7-Black white- 95 TL
8-Exclusive vera -143 TL

Bunlar indirimsiz fiyatlar, Ola ki bunlardan beğenirsek o zaman soracağım bunların indirimi nedir diye,
Eki Görüntüle 2055983

annemin ev kombili,10 gundur yakiyoruz. bugun asiya gitmisken eve de ugradik. yakmaya baslamislar ama ev buz gibiydi. cunku sabah 5 6 gibi yakip,10 gibi sonduruyorlar. sonra aksam yakiyorlar. o arada da donuyosun.

bence de:)
benim hicbir sosyal medya hesabim yok,uzak kalirdim sizden

alsam 2yi alirdim:)

Ben 1-3-5-6 beğendim

annemin ev kombili,10 gundur yakiyoruz. bugun asiya gitmisken eve de ugradik. yakmaya baslamislar ama ev buz gibiydi. cunku sabah 5 6 gibi yakip,10 gibi sonduruyorlar. sonra aksam yakiyorlar. o arada da donuyosun.
Ben ona bile razıyım ama tık yok daha İlla muhalifler çıkıyo çünkü bu sitede (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…