2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayy faceye gecmeyelim bencede. Ben kullanmiyorum.

Geçmiş olsun canım hepinize. İnşallah duru kuşa rastlamadan terkeder evinizi hastalık

Olsa olsa 130 olur en düşük bu. Maalesef. Bi de erkek anneleri daha sade bişey mi ister acaba. Ay herkes aynı anda online olsa keşke
Karışık alsak olmaz mıymış? Onların da işine gelir, hepsini diğerinden alsak daha az kazanıcaklar neticede.

Geçmiş olsun canım hepinize. İnşallah duru kuşa rastlamadan terkeder evinizi hastalık
Doktor mümkünse emzirirken maske tak, ilaç alma ve evin temizliğine dikkat et dedi keşke elimden fazlası gelse,,, umarım rastlaşmazlar çok saol cnm

Aslında birkaç resimli örnek paylaşıcam bizim sevdiğimiz kitaplardan ama sıkılır mısınız diye korkuyorum :)) bu tarz aktiviteler çocuğa dikte etmek yerine kendi farkederek kabullenmesini sağlıyor...
Lütfen paylaş bence çok güzel bir paylaşım olur kimse sıkılmaz diye düşünüyorum

Verazeyn.com
1-Milk&Cognac-96 TL
2-Şeker bebek-149 TL
3-Multicolor-95 TL
4-Honey round bebek parlak-98 TL
5-3 Cognac 3 cherry- 105 TL
6-Black round- 93 TL
7-Black white- 95 TL
8-Exclusive vera -143 TL

Bunlar indirimsiz fiyatlar, Ola ki bunlardan beğenirsek o zaman soracağım bunların indirimi nedir diye, valla çok uğraşıyorum kızlar bi fikir yazın nolur

Kehribar sepeti için de böyle bi paylaşım hazırlıycam, ya da müsait olan hazırlarsa da makbule geçer benim kız durmuyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…