2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim kuzumda hastalandı burun akıntısı öksürük hırıltı var bugün bende randevu aldım öğleden sonra gidecez.Hırıltısı çok inşAllah ciğerlerinde bisey yoktur
Çok geçmiş olsun canım
Birşeyi yoktur bol bol emzir
Her gün sarımsak yut
Ihlamur gibi çaylardan iç
Geçer inşallah en kısa zamanda

O zaman bol bol bırak onlar kucaklasın da alışsın emir onlara :)
Yok ben senin kadar katı değilim.
Mutlaka eller yıkanacak ve kesinlikle öpülmeyecek tabi o kısım net.
Ama kucaklamak isteyenlere veriyorum tabi bu şartlar altında :) arkadaşlarıma falan.

2-3-10 diorum 3ünden biri ama kararsız kaldım.stoklarda hepsi var mı acaba?

kehribar sepetiyle konuşuyorum,
Doğal taşi nazar boncuklu, kolye uçlu modeller hariç 75 tl oluyor, Limon rengi varmış stoklarda, sipariş vereceğiniz zaman bilgi verin stokları açalım diyor
Ayy çok güzel oldu. Bakalım eşim de beğenirse belkim kızım limon kız olur yine

4 numerooooo
Vatsap olsa daha efsane olurdu:) ama kullanmayan vardı sanrm bide yasaktı
Ya whatsappa kayınca da bozuluyor en iyisi forum :)

Doğru söylüyorsun canım
Ama ayrılma düşüncesi bile zor geliyor çok ufak olacaklar ek gıdaya başlanmış olsa falan biraz daha kolay olur en azından.
Ama mecbur evet. Bizim tüm çabamız çocuklarımız için zaten. Başka da bir sebebimiz Yok artık en büyük gayemiz onlar :)

Üzülme canım işe başlmak da onun için yaptığın bir şey aslında. Ne yazıkki günümüzde maddiyat da çok önemli . Hem bilinçli anneler sadece akşam da olsa kaliteli vakit geçirebilir :)
Evet canım
Onun geleceği için çabalıyoruz zaten. Ama keşke şu Doğum izni en az 1 sene olsa daha çok küçükler.

Oh Ne güzel haberler
Maşallah diyelim
İçimiz rahatladı :)
Bir daha da uğramasın inşaşlah böyle şeyler canım
Öp kuzuyu benden taraf :)

Hem eglenceli hem egitici , cok güzelmiş.
Sıkılmadan yapar cocuklar bunları valla:)
Evet cnm,, bu tarz kitaplara bayılıyor Ayşe,, bir oturuşta bile bitiriyoruz bazen ince olanları. Tabi yaşı büyüdükçe detaylar artıyor... Duru için ben de daha çok kendi aklıma gelenlere uygun resimler bulup bastırmayı düşünüyorum. O yüzden şimdiden başlamayı planlıyorum ufak ufak. Şu an cevap veremezler tabi ama en azından hikaye kartları oluşturabiliriz.

Oyy kolay gelsin sana da cnm Allahtan kusma huyu yok benim böcüğümün ama büyüdükçe değişiyorlar tabi ( şimdilik sıkıntı olmadı,, öksürük de epey azaldı ama bakalım... inşallah yarın daha iyi uyanır...

WhatsApp fikri de benden çıkmıştı sanırım doğumlar yaklaşınca haberleşme kolay olur diye demiştim ona da gerek yokmuş sancı çekerken bile yazdık çünkü :)

Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım ikinci dönem mi akademisyendin demi

purpleworld bugun doktora gittik. anne sutu ile beslenen bebeklerde kakanin yesil olmasi normalmis. gunde 10 kereye kadar da normalmis. sumuksuluk icin gaita yapildi. kan yok, antijen(rota virus) negatif, 10-12 lokosit (yuksek cikti o yuzden ayrica idrar testi istedi. ordaki degerler normal.) 1-2 eritrosit goruldu yaziyor. kultur sonucu carsamba gunu cikacak. protektin testi de 10 gun sonra. sizde kaka durumu ne duzeldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…