Benim kuzumda hastalandı burun akıntısı öksürük hırıltı var bugün bende randevu aldım öğleden sonra gidecez.Hırıltısı çok inşAllah ciğerlerinde bisey yoktur
akrabalardan kimseye vermedim.sadece kardesim,annem,gorumcem,kv ve 1 kere de kp. hepsi de banA ellerini yikadilarini beyan edip aldilar kucaklarina ve opmek aslaaaaa yok
en cok annemde zaten emir. annem de hep yikar zaten,sorun yok. digerleri az goruyorlar zaten.
ben de rahatca disari cikabilmek icin alissin istiyorum,ozellikle anneme ve gorumceme.
O zaman bol bol bırak onlar kucaklasın da alışsın emir onlara :)
Yok ben senin kadar katı değilim.
Mutlaka eller yıkanacak ve kesinlikle öpülmeyecek tabi o kısım net.
Ama kucaklamak isteyenlere veriyorum tabi bu şartlar altında :) arkadaşlarıma falan.
kehribar sepetiyle konuşuyorum,
Doğal taşi nazar boncuklu, kolye uçlu modeller hariç 75 tl oluyor, Limon rengi varmış stoklarda, sipariş vereceğiniz zaman bilgi verin stokları açalım diyor
Bunlar indirimsiz fiyatlar, Ola ki bunlardan beğenirsek o zaman soracağım bunların indirimi nedir diye, valla çok uğraşıyorum kızlar bi fikir yazın nolur Eki Görüntüle 2055983
kehribar sepetiyle konuşuyorum,
Doğal taşi nazar boncuklu, kolye uçlu modeller hariç 75 tl oluyor, Limon rengi varmış stoklarda, sipariş vereceğiniz zaman bilgi verin stokları açalım diyor
Bu şekilde düşünürsen kendini boş yere üzersin. Yavrularımız o ilk adımlardan sonra hayatta istediği adımları atabilsin diye çalışıyoruz.Asıl önemli olan ilk adım değil mutlu sağlıklı bir hayatı onlara sunabilmek.
Doğru söylüyorsun canım
Ama ayrılma düşüncesi bile zor geliyor çok ufak olacaklar ek gıdaya başlanmış olsa falan biraz daha kolay olur en azından.
Ama mecbur evet. Bizim tüm çabamız çocuklarımız için zaten. Başka da bir sebebimiz Yok artık en büyük gayemiz onlar :)
Vatsap hiç olmaz o anlık bir mesajlaşma alanı biz buraya gecenin birindede yazıyoruz sabahın beşinde de ben ozaman yazamam gruba filan o saatlerde dırt dırt kimseye rahatsızlık vermek istemem forum iyidir Ggunesli gunler
ye katılıyorum
Üzülme canım işe başlmak da onun için yaptığın bir şey aslında. Ne yazıkki günümüzde maddiyat da çok önemli . Hem bilinçli anneler sadece akşam da olsa kaliteli vakit geçirebilir :)
Evet size güzel haberler vermeye geldim. İkinci kaka gayet iyi çıktı yüzdeki egzama da geçti ne yaptım veya ne yemedim de geçti malesef hiçbir fikrim yok. Doktor şuanda alerji düşüncesini aklımızdan atıyoruz herşey yolunda dedi. Ne zaman endişelenmeliyiz diye sordum burdaki herkesin de aklında olsun. Kakada kan görürseniz, vücudunda kabarma döküntü olursa, kilo almamaya başlarsa bi sıkıntı var demektir dedi.
Evet cnm,, bu tarz kitaplara bayılıyor Ayşe,, bir oturuşta bile bitiriyoruz bazen ince olanları. Tabi yaşı büyüdükçe detaylar artıyor... Duru için ben de daha çok kendi aklıma gelenlere uygun resimler bulup bastırmayı düşünüyorum. O yüzden şimdiden başlamayı planlıyorum ufak ufak. Şu an cevap veremezler tabi ama en azından hikaye kartları oluşturabiliriz.
zamanla kendı çoçuğunun doktoru oluyorsun Can'ım ,Bricanyl balgam yapar oda peşinde kusma Allah yardımcın olsun.aman sen iyi olda kuzucuklarına bakabil. Bizdede her gece ders krızı var bu sene 1. Sınıfa gidiyor oğlum Benımde çıldırmama az kaldı .bu modayım :)
Oyy kolay gelsin sana da cnm Allahtan kusma huyu yok benim böcüğümün ama büyüdükçe değişiyorlar tabi ( şimdilik sıkıntı olmadı,, öksürük de epey azaldı ama bakalım... inşallah yarın daha iyi uyanır...
Vatsap hiç olmaz o anlık bir mesajlaşma alanı biz buraya gecenin birindede yazıyoruz sabahın beşinde de ben ozaman yazamam gruba filan o saatlerde dırt dırt kimseye rahatsızlık vermek istemem forum iyidir Ggunesli gunler
ye katılıyorum
WhatsApp fikri de benden çıkmıştı sanırım doğumlar yaklaşınca haberleşme kolay olur diye demiştim ona da gerek yokmuş sancı çekerken bile yazdık çünkü :)
Doğru söylüyorsun canım
Ama ayrılma düşüncesi bile zor geliyor çok ufak olacaklar ek gıdaya başlanmış olsa falan biraz daha kolay olur en azından.
Ama mecbur evet. Bizim tüm çabamız çocuklarımız için zaten. Başka da bir sebebimiz Yok artık en büyük gayemiz onlar :)
purpleworld
bugun doktora gittik. anne sutu ile beslenen bebeklerde kakanin yesil olmasi normalmis. gunde 10 kereye kadar da normalmis. sumuksuluk icin gaita yapildi. kan yok, antijen(rota virus) negatif, 10-12 lokosit (yuksek cikti o yuzden ayrica idrar testi istedi. ordaki degerler normal.) 1-2 eritrosit goruldu yaziyor. kultur sonucu carsamba gunu cikacak. protektin testi de 10 gun sonra. sizde kaka durumu ne duzeldi mi?