2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tam begendigim olmadi. Bide esime sorayim

Kehribar sepeti için de böyle bi paylaşım hazırlıycam, ya da müsait olan hazırlarsa da makbule geçer benim kız durmuyor çünkü.
Ben isterdim sırtından bu yükü almayi ama benim de hiç vaktim yok bugün.

Ben bu sitedeki tüm diş kolyelerine baktım ama beğenmedim. Kehribar sepeti'nde limon veya limon vişneyi beğendim.
Sofimaya'da da mat konyak güzel. Eşimin de fikrini alırım modeller için ama daha yumuşak görünümlü ve sade olanlar hoşuma gidiyor.

Tamam o zaman kızlar bir kişi bile beğenmediyse Kehribar sepetine dönüyoruz

1-vişne - 89 TL
2-milky limon- 89 TL
3-çok renkli - 89 TL
4-gökkuşağı - 89 TL
5-Karamel/limon - 89TL
6-karamel - 89 TL
7-Kolye uçlu 1 - 99 TL
8-Kolye uçlu 2 - 99 TL
9- Koyu yeşil - 95 TL
10- Limon vişne - 89 TL
11- Mat çok renkli - 89 TL

Kızım da yazıştığım grupta face sayesinde gitti en fazla bebeler bir yaşını doldurmadan muhabbet kesildi çünki facede tanışınca gruplaşmalar oldu oda işin suyunu çıkardı burası iyidir faceye gerek yok :)

Bence facebookun komple suyu çıktı zaten. Bişey çok komplike hale gelince sıkılıyorum ben ya

Babamız da aynı fikirde olursa 2 ve 10 derim ben. Hatta keşke limon rengini bitirmeselerdi de ona göz kırpsaydım ama olsun bunlar da güzel

İşte önce beğenin diyorlar.
Ay ne saçma şey, z kişiye kadar kolyelerde %x indirim bilekliklerde %y indirim desin herkes istediğinden alsın. Tek tek fiyat mi veriyorlarmış herkese.

Seninle aynı fikirdeyim ya 2 ya 10 derim eğer limon bitmemiş olsaydı kesinlikle limondu çünkü sapsarı bir kızım var
Ay ne bileyim tekrar konuşcam.

Seninle aynı fikirdeyim ya 2 ya 10 derim eğer limon bitmemiş olsaydı kesinlikle limondu çünkü sapsarı bir kızım var
Ay ne bileyim tekrar konuşcam.
Benim kızıma da sarı yakışıyor. Limon bir zıbını vardı, giyince bayılıyorduk, limon kızım diyorduk :)
İpek kiza da çok yakışır eminim, çok güzel olur tatlış tatlış

Benim kızıma da sarı yakışıyor. Limon bir zıbını vardı, giyince bayılıyorduk, limon kızım diyorduk :)
İpek kiza da çok yakışır eminim, çok güzel olur tatlış tatlış
kehribar sepetiyle konuşuyorum,
Doğal taşi nazar boncuklu, kolye uçlu modeller hariç 75 tl oluyor, Limon rengi varmış stoklarda, sipariş vereceğiniz zaman bilgi verin stokları açalım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…