Rica ederim :) benim için de çok rahatlatıcı oluyor burası her açıdan... en basitinden aynı zaman diliminde aynı dertlerden muzdarip olan başka insanlar da olduğunu bilip süreci manen paylaşabiliyoruz...
Biz fazla kalabalık bir aile değiliz ama kendi kardeş bağları kuvvetli olanlar daha cesaretli oluyor ikinci çocuk için zaten. Benim için de kardeşim çok çok kıymetli,, onun olmadığı bir dünya düşünemiyorum. Haliyle planlamış olsam bu kadar kısa sürede cesaret edemezdim belki ama Ayşe'ye kardeş fikri hep sabitti kafamda :) en hayırlı zamanda darısı başına inşallah :)
Ayyy insallah canm. Cok tesekkur ederim. Evet beni de daha sakin bi anne yapan yer burasi. Yoksa panikleyip her seyde cocugu doktora gotururdum kesin sayenizde daha rahatim
Ay bende kehribar srpetinde var sandim begendiginiz kolyeyi. nasil okuduysam. eyyy uykusuzluk sen nelere kadirsin. neden bu kadar fark var aralarinda acaba
Kızlar ben bi konu açayım mı kehribar kolyeler için? Verazeyn için çeşitleri koyayım üstlerine de fiyatları yazayım?
Sonra isterseniz kehribar sepeti için de ayrı konu açayım
Ay bende kehribar srpetinde var sandim begendiginiz kolyeyi. nasil okuduysam. eyyy uykusuzluk sen nelere kadirsin. neden bu kadar fark var aralarinda acaba
Teşekkürler hanımlar. İnşallah çabuk atlatır,, ben o hastalanınca kendimi kaybediyorum resmen şu an keyfi yerinde, kahvaltı yapıyor, ateşi de yok ama kararsızım doktora gidip gitmemek konusunda. Biraz geçsin de önce bir telefonda danışayım bari
Ayyy insallah canm. Cok tesekkur ederim. Evet beni de daha sakin bi anne yapan yer burasi. Yoksa panikleyip her seyde cocugu doktora gotururdum kesin sayenizde daha rahatim
:) Aslında şu dönemde hala burada olmamız çok iyi bunun için. Benim Ayşe'de takip ettiğim grup face'e kaydı mesela. Kullanmayanlar kaldı çok kısa bir müddet, sonra da tamamen pasifleşti. Sanırım Gretchen Grundler
di kurmayalım face diyen,, çok doğru bir karar oldu bence :)
Evet size güzel haberler vermeye geldim. İkinci kaka gayet iyi çıktı yüzdeki egzama da geçti ne yaptım veya ne yemedim de geçti malesef hiçbir fikrim yok. Doktor şuanda alerji düşüncesini aklımızdan atıyoruz herşey yolunda dedi. Ne zaman endişelenmeliyiz diye sordum burdaki herkesin de aklında olsun. Kakada kan görürseniz, vücudunda kabarma döküntü olursa, kilo almamaya başlarsa bi sıkıntı var demektir dedi.