2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayyy insallah canm. Cok tesekkur ederim. Evet beni de daha sakin bi anne yapan yer burasi. Yoksa panikleyip her seyde cocugu doktora gotururdum kesin sayenizde daha rahatim

Selamun aleyküm kizlar uzun bir aradan sonra nasilsiniz?
Bizim dün 40imiz çikti.
Iki oglumla beraber yuvarlanip gidiyoruz.
Hamd olsun.

Kuzucugumuz bizi cok bekletti.
Tahmini dogum tarihini 10 gün gectik.
Suni sanci ile dogum baslatildi.
41+4 de normal dogum ile dunyaya geldi.

Sagligi sihati yerinde çok sükür.
Yarin cocuk doktorunda kontrolumuz var.

Herkese sevgiler.
Allah hayirli evlat eylesin yavrularimizi.
Bizleride hayirli ana baba.

Can'ım bunuda sorarmısın sitesine baktım bulamadım

Eklentiler

• IMG_2741.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 54
verazeyn.com da koyu renk de var ama fiyat konusunda pahalı derseniz haklısınız ne diyim
Ay bende kehribar srpetinde var sandim begendiginiz kolyeyi. nasil okuduysam. eyyy uykusuzluk sen nelere kadirsin. neden bu kadar fark var aralarinda acaba

Kızlar ben bi konu açayım mı kehribar kolyeler için? Verazeyn için çeşitleri koyayım üstlerine de fiyatları yazayım?
Sonra isterseniz kehribar sepeti için de ayrı konu açayım

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir Ayse hanim :) acil şifalar hepinize

Ayyy insallah canm. Cok tesekkur ederim. Evet beni de daha sakin bi anne yapan yer burasi. Yoksa panikleyip her seyde cocugu doktora gotururdum kesin sayenizde daha rahatim
:) Aslında şu dönemde hala burada olmamız çok iyi bunun için. Benim Ayşe'de takip ettiğim grup face'e kaydı mesela. Kullanmayanlar kaldı çok kısa bir müddet, sonra da tamamen pasifleşti. Sanırım Gretchen Grundler di kurmayalım face diyen,, çok doğru bir karar oldu bence :)

Canim Soner bey e mi gittin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…