Allah kabul etsin masallah. Valla ii cesaret. Bizimde carsamba 2. Ay asilari var. Cok korkuÇarşamba aşı var perşembe mevlüt benimki deli cesareti
Ya valla bende cok sıkıldim faceden. Klavye delikanlilari diye bi tabir varya hani face onlarla doldu tasti.Bence facebookun komple suyu çıktı zaten. Bişey çok komplike hale gelince sıkılıyorum ben ya
Evet cnm,, bu tarz kitaplara bayılıyor Ayşe,, bir oturuşta bile bitiriyoruz bazen ince olanları. Tabi yaşı büyüdükçe detaylar artıyor... Duru için ben de daha çok kendi aklıma gelenlere uygun resimler bulup bastırmayı düşünüyorum. O yüzden şimdiden başlamayı planlıyorum ufak ufak. Şu an cevap veremezler tabi ama en azından hikaye kartları oluşturabiliriz.
yazmissin zaten mesajlari okumadan yazdim ben :) cok sevindim. sumuksuluk gecti mi peki?Evet size güzel haberler vermeye geldim. İkinci kaka gayet iyi çıktı yüzdeki egzama da geçti ne yaptım veya ne yemedim de geçti malesef hiçbir fikrim yok. Doktor şuanda alerji düşüncesini aklımızdan atıyoruz herşey yolunda dedi. Ne zaman endişelenmeliyiz diye sordum burdaki herkesin de aklında olsun. Kakada kan görürseniz, vücudunda kabarma döküntü olursa, kilo almamaya başlarsa bi sıkıntı var demektir dedi.
Bu kehribar mi ya
Hoşçakal canım kolyem, bir gün elbet
3 çeşit kehribar 2 çeşit doğal taş canım. morlar ve maviler kehribar değil.Morlar ametist maviler turkuaz.Bu kehribar mi ya
Hımmm o zaman tamamen kehribar olması daha iyi değil mi3 çeşit kehribar 2 çeşit doğal taş canım. morlar ve maviler kehribar değil.Morlar ametist maviler turkuaz.
O zaman bol bol bırak onlar kucaklasın da alışsın emir onlara :)
Yok ben senin kadar katı değilim.
Mutlaka eller yıkanacak ve kesinlikle öpülmeyecek tabi o kısım net.
Ama kucaklamak isteyenlere veriyorum tabi bu şartlar altında :) arkadaşlarıma falan.
Sağol cnm
Öperim teyzesi teşekkür ederimOh Ne güzel haberler
Maşallah diyelim
İçimiz rahatladı :)
Bir daha da uğramasın inşaşlah böyle şeyler canım
Öp kuzuyu benden taraf :)
Yok cnm bunlar hazır olanlar. Etkinlik kitabı olarak favorim yumurcak yayınlarınınkiler. Ama kendim de yaptıkça paylaşırım dijitalleri :)He bunlar hazır deil,sen mi hazırlıyorsun yani? Bende nereden aldın diye soracaktım :) evet bizimkiler icin suan erken ama simdiden ucundan kıyısından başlamak gerek.
Sümüksülük çok nadir oluyor şuanda canım genelde sarı ve normal kıvamlı olmaya başladı doktor da arada bir olan sümüksü kakadan endişelenme artık dedi. Kilo almazsa kan görürsen problem dedi. Sizde de kan çıkmamış çok sevindim çok tahribat yaratan bişey çünkü diğer sonuçlar da çıkınca haber ver bizeyazmissin zaten mesajlari okumadan yazdim ben :) cok sevindim. sumuksuluk gecti mi peki?
Bir de hep aynı şeyler dönüyor gibi geliyor bana. Kırk yılda bir ticari sayfamıza bakmak için giriyorum da gördüğüm kadarıyla tam bir karmaşa ve kavga ortamı hakim :)Allah kabul etsin masallah. Valla ii cesaret. Bizimde carsamba 2. Ay asilari var. Cok korku
Ya valla bende cok sıkıldim faceden. Klavye delikanlilari diye bi tabir varya hani face onlarla doldu tasti.
Ben yaklaşık 3 haftadır kullanmıyorum sayılır sabah uyanınca yatağa alınca kullanıyorum sadece ezmemek için tamamen amaç dışı :)Kızlar reflu yataklarını daha ne kadar kullanacaksınız? Ya da kaldırdınız mi?
Valla reflu yatagi hala benim elim kolum sayilir. Her yere onunla tasiyorum. Boylece farkli bi ortama gitsek bile yatagini yadirgamiyor. Icine sigdigi surece kullanirim gibime geliyorKızlar reflu yataklarını daha ne kadar kullanacaksınız? Ya da kaldırdınız mi?
kaldirmadim ama muhtemelen bi 2 hafta sonra sigmayacak :)Kızlar reflu yataklarını daha ne kadar kullanacaksınız? Ya da kaldırdınız mi?
veririm tabi canim. bizim sumuksuluk hala devam.Sümüksülük çok nadir oluyor şuanda canım genelde sarı ve normal kıvamlı olmaya başladı doktor da arada bir olan sümüksü kakadan endişelenme artık dedi. Kilo almazsa kan görürsen problem dedi. Sizde de kan çıkmamış çok sevindim çok tahribat yaratan bişey çünkü diğer sonuçlar da çıkınca haber ver bize
Evet canım
Onun geleceği için çabalıyoruz zaten. Ama keşke şu Doğum izni en az 1 sene olsadaha çok küçükler.
Keşke olsa. Benim doğum izninin 10 haftası yaz tatili nedeniyle yandı. Izin bittiğinde bebegim 2 aylik bile olmamış oluyor. Dönemi heyet raporuyla tamamlamayı düşünüyorum gerisi allah kerim. Insanın ici elvermiyor birakmaya. Ben geçen kayinvalideme bırakıp çıktım dayanamadım hemen veri döndümEvet canım
Onun geleceği için çabalıyoruz zaten. Ama keşke şu Doğum izni en az 1 sene olsadaha çok küçükler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?