2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar sag mememde ic tarafinda bir sertlik var. Dokununca aciyo. Icime bi suphe dustu ya. Ne olabilir? Oglum gun boyu memede. Hatta bugun hic ayrilmadi diyebilirim. Yatinca farkettim.
Sabah kalkınca tekrar kontrol etmemde fayda var belki süt kanalllarından biri tikanmistir. Ama endişelenme elinle sürekli mesaj yapmaya calis

Kizlar sag mememde ic tarafinda bir sertlik var. Dokununca aciyo. Icime bi suphe dustu ya. Ne olabilir? Oglum gun boyu memede. Hatta bugun hic ayrilmadi diyebilirim. Yatinca farkettim.
Tıkanmış yaa benim de olmuştu. Bol bol emzir açılıyor. Hatta benimki böyle sol mememin sol tarafında baya büyük bi kitleydi. Emzirirken sıcak kompres yap. Emzirme aralarında da soğuk kompres yap. Duşta ince telli bir tarakla yavaş yavaş tarama hareketi ile masaj yapabilirsn

Kızlar merhaba. Bebeklerimizi nasıl yatırıyorsunuz benim kızım sırt üstü yatmayı çok seviyor ama zamanla kafasının şekli değişir arkası düzleşir diye de korkuyorum ne onerirsiniz

Can'ım tam sorularıma cevap buldum teşekkürleR Ahmet'in kakası grip olup atlattıktan sonra Sümüksü ama öyle böyle değil, ara ara yeşil,ara arada pütürlü benimde kafama takılmaya başlamıştı , çok basınçlı yapıyor allahtan kan görmedım. Hiç bir belirti Yok ateş vs ama dışkı kültürüne bakılmadı . Ona baktırsam mı acaba yoksa sakin sakin gözlemlemeye devam mı etsem . İnşallah sizin sonuçlarınızda iyi çıkar

cok uzun surmuyorsa ara sira oluyorsa ben olsam gozlemlemeye devam ederdim. ama bizim 20 gunu gecti bu sumuksu kaka o yuzden yaptirdik gaita testini. insallah canim.
bide bu ara fazla konak olmaya basladi. bide kulak arkasi kabuklanma oluyor. bu da aleri sebebiyle olabiliyormus. umarim gercekten alerjik bisey yuzunden olmuyordur bu bulgular.

Kızlar merhaba. Bebeklerimizi nasıl yatırıyorsunuz benim kızım sırt üstü yatmayı çok seviyor ama zamanla kafasının şekli değişir arkası düzleşir diye de korkuyorum ne onerirsiniz
Benim kizin hep aynı tarasa yatmaktan o kısım biraz duzlesmis. Bir sağa bi sola yatırmak lazım aslında böyle olmasın diye ama bizim kız kafasını çeviriyor hep aynı tarafa biz ne yapsak da. Duz kafa yastığı görmüştüm hamileyken belki o alinabilir

Bizdede mukuslu kaka vardı.Doktorumuz kan, kilo kaybı,vücudu kaplayan egzama yoksa tahlile gerek yok dedi. Önlem amaçlı süt ürünlerini azalt ve Biogaia devam et dedi.Dediğin gibi umarım alerji yoktur.Bugün mukuslu kaka gelmedi ama saçında konak ve kulak arkası kuruluğu var.Kuruluk için mustelanın atopik cilt kremini kullanıyorum. Saçı içinde zeytinyağına başlayacağım.Sen konak ve kuruluk için ne yapıyorsun?

Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım ikinci dönem mi akademisyendin demi
Evet canım
Normal Doğum iznim kasımın başında bitiyor. Sonra da yıllık izinlerim vardı içeride onları alacağım. Ocak da başlamam lazım
Bakalım neler olacak
Hayırlısı diyelim
Sağlık olsun da herşeyin başı sağlık

kuruluktan ziyade kulak arkasi kabuk seklinde. islak pamukla temizliyorum. konak icin de zeytinyagi surup bekletiyorum sonra tarayip dogru banyoya. ama tamamen geciremedim. karbonati deneyecegim bide

yuz ustu yatirmayi da deneyebilirsin

Değiştirerek yatırıyorum,bazen sag bazen sol bazende düz

Normalde düzenli olarak kakasını yapan kızım pazar ogleden beri yapamıyor:/ kakasını yapması için ne yapabilirim,nasıl rahatlar benim miniğim yaa ((

hastaneden 1600 gram cikti emir,1890 dogmasina ragmen. kilosunun az olmasininda etkisi var tabi kati olmamda. daha yeni ulastik 3500 kilolara. o yuzden veremezdim kimselere.
iyice ele avuca gelsin 4 5 aylik olsun da daha alirlar:)
Ay canım bizimki hastaneden 2550 çıktı. Ona rağmen kimse kucaklamak istemedi ufacık diye
Sizinkine zaten kıyamamışlardır
Biraz büyüsün tabi.

Heyet raporu ayarlayabilsem ben de alırdım ama nerdeee.
Bakalım belki 1 hafta falan alabilirim grip vs diye yazar belki sağlık ocağı. Ama normal doktor sanırım en fazla : gün yazabiliyor bir seferde.
Çok küçük olacakmış seninki. Başka çaren Yok. Bahar dönemine çalışmaya başlayacaksın di mi sen de?

Sırt üstü yatırıyorum kafasını zaten yana çeviriyor. Çöl nadir burnu tıkanık diye kafası düz yattığı da oldu tabi ama nadiren. Bazen de tan yatırıyorum ama öyle 90derece yan değil 45 derece açıyla yatırıyorum yoksa öne veya arkaya devrilir Allah korusun.

Ya canım benim düşünme ve belirti ara a lütfen alerji için. Benim gibisin biraz :)
Ben doktora gittim, yüzünde döküntü oluyor kaşlarında, kakası sümüksü vs bütün belirtileri sayıp çocuğum süt alerjisi olmuş dedim. Dr da o alerjinin üç aydan önce anlaşılamayacağını söyledi. Anında teşhisi koymuştum oysaki.
Demem o ki aklına onu takınca insan ister istemez bütün belirtileri arayıp buluyor. O yüzden düşünmemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…