2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sabah kalkınca tekrar kontrol etmemde fayda var belki süt kanalllarından biri tikanmistir. Ama endişelenme elinle sürekli mesaj yapmaya calis

Saolun kizlar hala aciyo. Bakalim bol bol emziriyorum. Gecede sagdim hatta. Ins bisey yoktur.

Kızlar merhaba. Bebeklerimizi nasıl yatırıyorsunuz benim kızım sırt üstü yatmayı çok seviyor ama zamanla kafasının şekli değişir arkası düzleşir diye de korkuyorum ne onerirsiniz
Her seferinde farkli tarafa yatirmaya calisiyorum ama kendi sıkıldikca bi o yana bi o yana donuyo

Kızlar merhaba. Bebeklerimizi nasıl yatırıyorsunuz benim kızım sırt üstü yatmayı çok seviyor ama zamanla kafasının şekli değişir arkası düzleşir diye de korkuyorum ne onerirsiniz

ben sirt ustu yatiriyorum ozellikle geceleri ama her emzirme sonrasi uykusunda farkli yone yatiriyorum. bi saga bi sola. gunduzleri yanindayken de yine sirt ustu ama kafasinin altina sivriligi gitsin diye yastik koyuyorum. ebebekten aldik.
gecen kuzenim geldi. onun kizinin da sivriymis,yanlari duzmus ama zamanla duzelmis.

Cnm ben kendi haline bırakıyorum artık. Yani herhangi bir tarafa yaslamıyorum. Kendi de genelde dümdüz yatıyor seninki gibi. Büyükte de hiç kasmamıştım ilk ay hariç, gayet de yusyuvarlak kafası var. Birşey olmaz bence.

Günaydın uyumayan analar sertk60 Naber ne yapıyor seninki dünden beri coştu yine meme almama gece sık sık uyanma daha atak gelmemiş hali birde
Şimdilik normal çok uyumadı dün ama sakin gibiydi şimdi de yoldayız arabada sıkıntı yok zaten inşallah sorun olmaz tatile çıktık pişman olmayayım lütfen:)

İnşallah temiz çıkar, bir şey olduğunu düşünmüyorum ben. Yine de geçmiş olsun şu sonuçlar da hayırlısıyla çıksa da Barış Bey de sen de hastanelere gitmekten kurtulsanız.

Kızlar reflu yataklarını daha ne kadar kullanacaksınız? Ya da kaldırdınız mi?
Sığdığı yere kadar kullanırım ben, kaldirmadim daha.

Size de çok geçmiş olsun, cok sevindim bir şey çıkmamasına

Kizlar sag mememde ic tarafinda bir sertlik var. Dokununca aciyo. Icime bi suphe dustu ya. Ne olabilir? Oglum gun boyu memede. Hatta bugun hic ayrilmadi diyebilirim. Yatinca farkettim.
Benim sağ meme de çok dolu olunca aynı oluyor. Dokunmaya korkuyorum acıdığı için ama bosken sorun olmuyor. Sende de aynı mı?

Normalde bir gün sağ bir gün sol tarafina yatırırdım ama 1 haftadır sırtüstü yatırıyorum kafasını o çeviriyor sağa sola.

takipteyim bakalım , inşallah sizi de iyi sonuçlar çıkar

Benimde baslarda oyle oluyodu. Bu oyle diil. Sadece sag mememin sol tarafinda sertlik var. Dokununca aciyo. Emzirdim bosaldi memem ama o hala duruyo

Kizlar 2 aylik benim ogluşda...başindaki kuruluk artti banyo öncesi zeytinyagi tarak denedin ama azalacagina artti banyo haftada bir azmi havalar serinledi diye korkuyorum...kuruluk vucudundada var ne yapacagim normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…