2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun kuzucuga ya annesi kendini suçlama. Inşallah tez zamanda iyi olur
 
Can'ım anlamadığım bişey var emzirdikten sonra biberonla vermek yerine bir meme bittiysr diğerini versen mesela IrDA'n devam etse aynı hesap olmaz mı?


canim ben de biberon veriyorum. 2 memeyi de bitirmesine ragmen asla uzun uyumuyor. biberonla takviye edersem uzun uyuyor.
sadece biberonla verdigimiz zamanlarda da 150-160 cc icip uzun uyuyor ayni sekilde.
 

Hamileyken duymuştum solgarı.
Ama sonra unuttum gitti.
Duyduğum herşeyi denicem.sonradan pişman olmak istemiyorum.deneseydim sütüm artardı belki demek istemiyorum.
Onuda aldırıyım bakalım
 
Kızlar bebeginizde çığlık atarak uyanma durumu var mı ya neden olur ki?
 
Bak bunu beğendim işte yarın ben de sepet aldıran babamıza o zaman :) en azından çenesinden kurtulurum
O zaman ben de bir öneride bulunayim. Ben de kapaklı plastik bir kutu kullanıyorum. Uzun süre kullanmayacağım zaman da kapağını kapatıyorum. Aynı şey sağma makinesi ve biberonlar için de geçerli, aynı kaptan onlar için de aldım hem hava almıyor hem toz olmuyor.
 
Kızlar bebeginizde çığlık atarak uyanma durumu var mı ya neden olur ki?
Gazı olduğu zaman çok oluyor. Bazen uyanmasa da çığlık atıyor ağlıyor, beni çok üzüyor öyle olunca. İyice gazını çıkartmadan yatirma diyeceğim ama cikartsan da kıyıda köşede kalan yine yapıyor aynısını.
 
Ay ya içim gidiyor başka bir derdi mi var ki diyorum. Çok zor bebeklerin her geçen gün yeni yeni huyları çıkıyor internette de kulak iltihabı filan yazıyor öyle olsa sanki devamlı aglardi degil mi?
 
Aman allahım
Çok geçmiş olsun canım
Bir daha da göstermesin çok büyük geçmiş olsun
Aman aman benim de ödüm patlar
Zaten soğuk kanlı olamama asla
Birşeyi Yokmuş annesi düşünme artık.
Karnı tok muydu canım?
 
Olsun ama,, en azından dürüstüm di mi :))))) şaka bi yana kendinden beklentiyi düşük tutarsan kıytırık bi çorbayı güzel yapman bile mucize gibi karşılanıyor,, işime geliyor haliyle bu durum :))
İyi yöntemmiş aslında ama geç kalmışım :)
 
Ay ya içim gidiyor başka bir derdi mi var ki diyorum. Çok zor bebeklerin her geçen gün yeni yeni huyları çıkıyor internette de kulak iltihabı filan yazıyor öyle olsa sanki devamlı aglardi degil mi?
Bizde de oluyor yeni başladı üstelik hem uykusuzluk vs ağlamasına benzemiyor değişik bir şekilde ağlıyor ilk denk geldiğimde baya şaşırmıştım o zaman ben de çok üzülüyorum. bir arkadaşım rüya görmeye başlıyolar bu dönemlerde dedi ondan kaynaklı da olabilir.
 
Bogazima baliqin kilciqi batti kizlar nasil cikaracam bilen var mi ya aci cekiyorum bebe aqladikca dahada sinirim bozuluyo
 

CAnım çok geçmiş olsun allah şifa versin yavruna. Lütfen kendine suçlama hiçbir anne bebeğinin hasta olmasını istemez.

Can'ım anlamadığım bişey var emzirdikten sonra biberonla vermek yerine bir meme bittiysr diğerini versen mesela IrDA'n devam etse aynı hesap olmaz mı?
. Canım zaten sorun da o yaa bebe memede uyuyakalmaktan iki memeyi boşaltamıyor bende destek veriyoruö çünki uykusuz kaldığımda sütüm çok azalıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…