2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hani konuşuyorsunuz ya buraya yazınca hemen tersi yaşanıyor diye o kervana bende katıldım kesin bizi uzaktan okuyup nazarlarını fışkırtan bi göz var. Bebeğim gece iyi uyuyor dememle bebeğin gece ağlamaya başlaması bir oldu öyle de devam etti bi süre. Valla iyi şeyleri yazmayın arkadaşım bu nedir.. kenafir her kimse bakmasın yazdıklarımıza. Minnak bebeklerimize bi hal oluyo.sinirli anne

bu gece aynisini yasadik canim. hakkaten iyi deyince nazar degiyor.

Walla qirdim ilk sana baktim burdamisin diye baktim cevrimici deilsin damla bile duzeldi vay be dicektim kiiiii sen yazdin nedir bu kizin sana cektirdiqi artik uyusun wallahi ben yoruldum ta burdan yazik sanada
Yok ya buralardayim :) Youtube'da bebek uyutma müzikleri dinletiyordum. Okuyayım bunları Damla'ya da utansın biraz

Canim benimki buqun 3.qun masaAllah iyi geceleri pek sknti cikarmiyo emzirmeye kalktim burayada bi bakiyim dedim benim kiz qunduzleri uyumuyo malesed direniyo cocuk sanirim qece aliyo uykusunu oyuzden
Maşallah maşallah Gündüz de zor ya insan hiç bir iş yapamıyor yapışık gezmekten.

Yok ya buralardayim :) Youtube'da bebek uyutma müzikleri dinletiyordum. Okuyayım bunları Damla'ya da utansın biraz
Ya annem hep derki bir bebek yatarak uyuyarak buyur.Eqer bebeqin bi skntisi yoksa surekli uyumak ister falan acaba Damla'nin bi skntisimi var ki ? Hani gaz aclik yada biyeri aqriyo falan ? Yazik yavrular konusamiyolarki dertlerini anlatsinlar mesela benim kiz asla uyumuyodu ne qece ne qunduz surekli memede falan annem kizdi aldi cocuqu surekli emzirme bi dur sut biriksin cocuk yarim yamalak doyuyo tekrar tekrar uyaniyo dedi gercekten 3 saat faln oyaladik cocuk tika basa doyup okadar quzel uyuduki demekki acmis kizim kcac qundur bu yontemi uyquluyorum hem o duzene qirdi hem benim sut coqaldi qibi hissediyorum sanki ne kadar doqru tesadufmu bilmiyorum ama

Doğrudur canım ben de akşam üstü tek memeden emzirip diğerini biriktiriyorum, biriktirdigimi emziriyorum ki doysun. Bizim kızın derdi gaz zaten. Uyutmuyor çocuğu. Tam uyuyor gaz sancısı ile uyanıyor. Uykusu açılıyor filan. Bakalım 3 ayın dolmasını bekliyorum ben de :)

Tesadüf değildir canım uyku ve beslenme birbirine çok bağlı sütün hep yetiyodur ama az az ve sık emdikçe atıştırma gibi oluyor hatta beren oyun yapmaya başldı ama tam acıktığında verince çok güzel emip doyuyor güzel uyuyor. artık bebişler büyüdü çok ağlamadığı sürece ben de aralıklı vermeye çalışıyorum

Aynen aynen bende o yontemi uyguluyorum :) ah o pis qazlar keske onlarin tum agrisini sancisini biz ceksek kiyamam demekki derdi o cocugun insaAllah hemen qecer duzelir canim butun bebelerin skntilari

Devam ettirebiliyoruz sanırım, almayi düşünüyorsan Muti konuşur. Bebek kolyeleri için geçerli, Kehribar sepeti'nde 14 tl indirimle 75 tl'ye geliyor.
Bölgeye yakın yerde olması gerektiği için kolye olmalı ve tene degmeliymis o yüzden kıyafet içine takılıyor. Gece çıkarttım ben ne olur ne olmaz, kontrol altında takmazsam içime sinmez. Onun dışında sürekli tane temas etmeliymiş. Salya için de geçerli, bakalım bekliyorum etki etmesini Salyaya
Evet çeksin kem gözünü bebelerinizden.

Kimsecikler yok muuu heralde bebisler buyudukce uykular duzene qiriyo nobetler azaliyo
Ay keşke o kadar uykusuzum ki telefona baksam da yazdıklarım saçma sapan oluyor ertesi gün bakınca anlıyorum o yüzden cevap verilecek şey varsa yazıyorum yoksa kitap okuyorum.

Aynen aynen bende o yontemi uyguluyorum :) ah o pis qazlar keske onlarin tum agrisini sancisini biz ceksek kiyamam demekki derdi o cocugun insaAllah hemen qecer duzelir canim butun bebelerin skntilari
Kızlar biberon veriyor ya ordan benim de aklıma geldi. Bir kaç haftadır öyle yapıyorum. Ilk uykusu nispeten uzun oluyor iki buçuk saat filan. :)
Aminnnn amin

Demekki butun cocuklar ayni mesela biz bile ac olsak uyuyamayiz demi tabi bazende karni doysada pis gaz yuzunden uykuya dalamiyo bebisler buyuselerdi iyice duzene qireceklerde insaAllah sabir

Gazın var işte, niye çıkartmaya çalışınca ağlıyorsun bir izin ver 5 dk dik tutayim sonra uyu uzun uzun böyle uyusan ne sana huzur ne bana uyku... Emzirir pozisyonda gaz çıkartma yöntemi bilen var mı?
Dik emzirirken sirtini patpatla. O zaman çıkarıyor gazını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…