2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Nasıl yani doğduğu tarihe değil de normalde beklenen tarihe göre mi bakıyorsunuz ataklara?
Öyle mi tutuyor toksa?

Nasıl yani doğduğu tarihe değil de normalde beklenen tarihe göre mi bakıyorsunuz ataklara?
Öyle mi tutuyor toksa?

Çok geçmiş olsun, bir an önce şifa bulsun yavrun.

gaitada neye baktilar?

Pakmayayı ilk defa duydum sütmü arttırıyor?
Çok sıkıntılıyım bu konuda.günde kaç kere yapıyosun anlatırmısın bende yapıyım
Canım ben öyle düşünmüyordum ama çok uykusuz bi bebeğim var sanırım atak haftasıydı ve ben ev taşıdım. Yorgunluk ve uykusuzluktan sütüm kalmadı gibi hissettm . Solgarı aldım son çare. Bana iyi gelmişti biçok kişi de aynı şeyi söyledi burda. Dene bence

Aman hasta olmamak için birşeyler yap
Umarım bulaşmamıştır sana. Decavit falan kaldıysa hamilelik döneminden. Ya da başka vitamin, hemen başla bence.
Saol canim. Bende mumkun oldugunca dinleniyorum. Saolsun aksamlari esim ilgileniyo cocukla. Bi terleyip uyusam gecer de. O kadar uyuyamiyoz malum

Can'ım anlamadığım bişey var emzirdikten sonra biberonla vermek yerine bir meme bittiysr diğerini versen mesela IrDA'n devam etse aynı hesap olmaz mı?

Evet arkadasima eczaci arkadasi solemis bira mayasi tableti almak isteyince sonra ben bi diyetisyenin kitabinda ds okudum sanah ogle aksam 1 tatli kasigi pakmaya biraz pekmez ben koyuyorum kabario sonra yiyorum

Evet arkadasima eczaci arkadasi solemis bira mayasi tableti almak isteyince sonra ben bi diyetisyenin kitabinda ds okudum sanah ogle aksam 1 tatli kasigi pakmaya biraz pekmez ben koyuyorum kabario sonra yiyorum

Öyle mi tutuyor toksa?
Evet beklenen tarihe gore bakiliyo canim ama bana cok da mantikli gelmio acikcasi bizimki beklenen 03.08di 24.07de sezaryenla alindi bekleseydik belki ertesi gun kendi dogucakti o zaman miadini doldurmus olmuyomuydu .
Ay karisik oldu galiba ama bence cok mantikli diil gibi

Cok gecmis olsun cocuk usutmekle hasta olmaz dio dr lar belki ziyarete gelen birinden falan kaptiysa ilerlemistir bi sekilde kendini suclama kimse yavrusu hasta olsun istemez Allah tez zamanda sifasini versin ins.

Cok gecmis olsun. Allah sifa versin ins

Bak bunu beğendim işte yarın ben de sepet aldıran babamıza o zaman :) en azından çenesinden kurtulurum

arch2401 canım sen gazın bittiğini nasıl anladın oğlum kendi çıkarıyor alttan az ıkınarak üstten birkaç kez sırtına vurunca çıkıyor kendi öğrendi bu sancı bitti mi demek oluyor?
Kıvranmaları zorlanmalari bitti öyle anladim. Yatagina koyunca kivranmaktan uyuyamiyordu. Tabi artik ayni sekilde kendi cikariyor gazini. Sirtini ben de sivazliyorum gegirmesi icin...

Gereksiz sagim desteklenmiyor cunku memede tazyik ve on sut artisina yol aciyor. Gereken yerde destek oluyorlar. Hatta daha sık sag diyorlar. Ama gerekmeden sagarsan memeler iki kisilik sut uretiyor. Bebek on sutu icip doyuyor kilo alamiyor
Başindan beri hem emzirip hem sagiyorum kilo alamama gibi bir sorunumuz hic olmadi basindan beri sagmam gerekti cunku ikinci haftadan beri ara ara calismam gerekiyordu. Tabi her bebek ve her anne farkli oluyor. Bu tur konularda hicbir zamam 2 kere 2 dort olmuyor cok sert kurallar bana hep sacma gelmistir.

Öyle değil canım son adet tarihine göre hesapladogin doğum tarihi var ya ona gör e atak haftaları hesaplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…