2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay ya içim gidiyor başka bir derdi mi var ki diyorum. Çok zor bebeklerin her geçen gün yeni yeni huyları çıkıyor internette de kulak iltihabı filan yazıyor öyle olsa sanki devamlı aglardi degil mi?
Bakma bence internete. Daha önce başka bir şeyden dolayi bana da kulak iltihabı çıkmıştı ama çocuk turp gibi hiçbir şeyi yok. Kulak İltihabı olsa eli sürekli kulağında olur, huzursuz olur, sürekli ağlardı.

Kıvranmaları zorlanmalari bitti öyle anladim. Yatagina koyunca kivranmaktan uyuyamiyordu. Tabi artik ayni sekilde kendi cikariyor gazini. Sirtini ben de sivazliyorum gegirmesi icin...
Bizim de yaklaşık bir haftadır öyle sanki kendi çıkarıyor gazını ama her zaman değil bugün yine bayağı ağladı kustu rahatladı arada sancı oluyor mu tamamen düzeldi mi

Bizim de yaklaşık bir haftadır öyle sanki kendi çıkarıyor gazını ama her zaman değil bugün yine bayağı ağladı kustu rahatladı arada sancı oluyor mu tamamen düzeldi mi
Buyuk olcude duzelmisti ilk zamanlar sonra tamamen gecti. Sizinki de normal gozun aydin artik hergun biraz daha iyiye gidecek 15 gune iyice biter

Selam güzel anneler her şey yolunda sanırım biraz baktım size. Bizde de aşının izlerini yeni atlatıyoruz şükür oğlanı çok etkiledi bu asi. Haftaya da kız olacak onda hiç beklemeyeceğim hemen fitil koyacağım o geçirdiği izdirap bir daha yaşanmaz kuzum mahvoldu kaç gün ya...
Kehribar konuşmuşsunuz hatta aldınız sanırım bende araştırıyordum aslında kullanan yok cevremde de nette falan çok bahsediyorlar. Salyaya da çözüm oluyomuş sanırım, bide kolye olmasa bileklik olsa olmuyor mu etki etmiyor muymuş ? aynı zamanda kolye kıyafetin içine mı takılmalı yoksa bodysinin üstünde de aynı etkiyi sağlar mı ? gece gündüz takmak gerekir mı, ? indirim almışsınız onu devam ettirebiliyor muyuz, ? ayyy ne çok soru sordum kendim bile gıcık oldum idare et Mutella ana kafası uçmuş ikiz anası bu...

Ahh ahhh içimden az küfür etmedimm :S böyle kapı komşularına,zerzevatçılara !!!

Gözünaydın cnm,deildir deildir içini ferah tut cnm

Çok gecmis olsun,insallah bi an once düzelir ve tekrarlamaz

O zmn gecmis olsun sana da:) bencede bi es ver de dinlen cnm

Bizde de aynı durum söz konusu memede uyuyor göğüs boşalmıyor. Bu yüzden bugün 2. Defa mastit oldum ateşler içindeyim. Aksine biberona sağıyorum ama mümkün değil almıyor biberonu. Ağlaya ağlaya genzine kaçıyor Onu da veremiyorum. Kilo kontrolü yaptırdım çok şükür kilosu iyiymiş bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…