2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya kizlar resmen asureye aseriyorum yaaa nolurki azicik yesek komsu qetirmis esim qozumun onunde yedi kendinin ciqere baktiqi qibi baktim
Ben yemeni tavsiye ederim eğer bebeğin pişman edecek kadar olmuyorsa zaten çok faydalı ben günlerdir yiyorum içinde hiç nohut fasülye yok yalnız sadece meyve

Asurenin sut yaptiqi kesinde peki qaz yapmadimi canim ?
Canım ben şimdiye kadar hiçbişeyi kısmadım beren doğduğundan beri bitek nohut fasülye ve mercimek yemedim onun dışında herşeyi yedim soğuk su meyve sebze herşey aşurede de büyük bir problem olmadı ama dediğim gibi içinde fasülye nohut yok

Cok gecmus olsun cok sevindm ya. Bu tahliller beni cok korkutuyo

Ay çok sevindim bir şey çıkmamasına hadi gözün aydın

Kizlar bugun 2. Ay asisi oldu oglum. Asidan beri kucagimdan inmiyo. Normal mu? Allahtan atesi yukselmedi daha

Kehribar almayanlar bugün son gün indirim için. Ama alacak olan olursa uzatılabilir

meraba Mutella bu kehribar kolyeyle ilgili bilgi alabilir miyim
Bebişim size sorduğum o ateşlenme faslından sonra iyice hasta oldu ve ciğerlerine inmeye başlamış malesef antibiyotik kullandık mecburi yorucu ve üzücü zor bi süreç takip edemedim hic burayı yeni yeni bakıyorum bilgi verirseniz swvinirim

Ya kizlar resmen asureye aseriyorum yaaa nolurki azicik yesek komsu qetirmis esim qozumun onunde yedi kendinin ciqere baktiqi qibi baktim
Cnm ye ya o kadar da deil,hem yemesen de kötü diolar canın ceker yemezsen sütün Kesilir diolar
Mesela ben mastit oldugumda kesin canın bişey cekti yemedin de Ondan olmustr dediler:)

Arkadaşlar meraba
Uzun zamandır giremiyorum oluşuma zatürre başlangıcı dediler öksürükle gripler başlayan belirtilerin ilerlemesi sonucu dr a gittiğimizde sürekli uyuyor emmek istemiyor bir de balgamı kusuyordu
Nerde bu kadar usuttuki bilemedim kendimi suçladım durdum 3 iğne vuruldu daha sonra da antibiyotik tedavisi hala kontroldeyiz 2.ay asimizi bile olamadık
Bu konuda bana onererileriniz var mi artik herşeyden dışarı çıkarmaktan korkar oldum tekrar edecek doğrum arın sizler ve bebisler iyidir

İndirim kodu aldık bi yerden, bugün bitmişti ama tekrar uzattılar. Kehribarsepeti.com dan alacağın bebek diş kolyelerinde 14 TL indirim sağlıyor. Biz 10-15 kişi aldık buradan. Diş çıkarırken ağrısız çıkarıyorlarmış ve salyayı kesiyormuş. deneyip görücez. Ödeme sayfasında kupon kodu kısmı var oraya 'ailemözel' yazıyorsun. O kadar.

teşekkürler

3 gündür tlfnu elime alamadım. Sabah akşam misafirim vardı. Az önce son postayı gönderdim:) henüz arayan yok yarın gelicez diye:) şuan anladımki çok yorulmuşum. Bir iki gün mola istiyorum. Aslında severim misafiri ama üst üste kalabalık ve iki çocukla zorladı beni. Eee herkes iyi mi?

Ben de ikeadan dolap organizeri almıştım. Onlardan birine koyuyorum bende. Ama oturduğumz oda da duruyor:)

Gozunuz aydin canim cok sevindim

Cnm ye ya o kadar da deil,hem yemesen de kötü diolar canın ceker yemezsen sütün Kesilir diolar
Mesela ben mastit oldugumda kesin canın bişey cekti yemedin de Ondan olmustr dediler:)
Ozaman en quzel yapan birimden 1 ase yeme hakkimi kullaniyim bari banada meme tikandiqinda ole demislerdi mutlaka canin bisey istemistirde sen farketmemissindir ondan olmustur diye

Pakmayayı ilk defa duydum sütmü arttırıyor?
Çok sıkıntılıyım bu konuda.günde kaç kere yapıyosun anlatırmısın bende yapıyım

Ya bide hasta oluyorum sanirim. Esim hasta zaten. Benimde bogazim kotu. Kirginlik var. Ve hala uyumuyo
Aman hasta olmamak için birşeyler yap
Umarım bulaşmamıştır sana. Decavit falan kaldıysa hamilelik döneminden. Ya da başka vitamin, hemen başla bence.

Komedi gibi
Zorla davet ettirmiş
Düşünce olması lazım biraz. Biz yapmayız canım,
İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…