2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dik emzirirken sirtini patpatla. O zaman çıkarıyor gazını.
Gündüz emiyor da gece dik emiyor mu diye sorsana bir Garip Anam, yatacak, uyuyarak emecek en sonunda da uykuya dalıp dondurma yer gibi dudağının ucundaki memeye minik minik dil uzatacak. Yatağına yatirirsan ağlar, gazını çıkarırsan ağlar, memeyi çekersen ağlar. Dondurmasını elinden alma yata yata yesin o bir güzel.

Gunaydinn canlar emzirme için gultenebe var instagramda kendisi çok iyi bir ebedir konuş istersen ücretsiz destek veriyor
Canım sordum gültenebe sağolsun cevap verdi :) teşekkür ederim çok iyi oldu :)

Cnm Ayşe'de tiksindiğim halde önceki akşam Vefa bozacısına yolladım eşimi. Ben de azaldığını hissettim çünkü gripten dolayı. Çok çok iyi geldi. Tavsiye ederim.
Hiç sevmem ama içeyim bari. Oğluş için herşey feda

Merhaba yoklamada kimler var:)
bebe uyuyor ama ben varim :)) gaz yuzunden uyandi. emerken kaka yapar dedim ama yok yapmadi. emdigini de huzurla ememedi. kaldirdim gazini cikarmak icin, onu da cikarmadi. yatirdim ama kusmasin diye bekliyorum. uyanmadan emdigi zaman agzindan hic gaz cikarmiyor ya oyle yatirmak zorunda kaliyorum.

İki saat önce kalktım emzirmeye loş ışık ben zaten uyuyorum o emerken bi baktım ucu değil alt tarafı emiyor sesi de çıkmıyor süt gelmiyor diye nasıl bi meme aşkıysa ne denk gelse emmiş çocuk:)
Açlıktan değil o zaman dudak tiryakiliğinden kalkıyor, anneye yapılacak eziyet mi be evladım :)

Gunaydin guzel anneler umarim her gunumuz bir oncekinden daha iyi olur temennisiyle gune baslayalim :) Evininhatunu annen çok doğru söylüyor geçen bende bunu düşündüm ama söyle bir şey oluyor benimkinde uyandı emdi diyelim e bu çocuğun en gec 90 dk sonra uyuması gerekiyor e bizim ki 60.dk da belirti veriyor öyle olunca tekrar emip uyuyayim diyor hadi emzirdim emzirmezsem zaten uyutmama doğru 2 saate yakın uyanık kalıyor bu durumda nasıl uyuyacak ki uyumuyor o yüzden biri bana söylesin hangi kısmı yanlış düşünüp yapıyorum

Geçmiş olsun.Dinlen diycem ama çok zor.Nane limon kabuğu o zaman:))
Saol canim. Valla mumkun oldugunca iceceklere sardim zaten. Bal sut zencefil karistiriyom. Ihlamur iciyom. Bugunde nane limon yapayim

kitap daha cok uykunu getirmiyor mu canim?
ben iyice mayisirim

kitap daha cok uykunu getirmiyor mu canim?
ben iyice mayisirim
Telefon kadar uyku getiriyor yani telefonla uğraşırken de uykum geliyor ama kitap okurken en azından saçma şeyler dusunsem de insanlar görmüyor
Bir de yazım yanlışı yapıyorum uykulu yazınca otomatik düzeltme yüzünden ve sonra okuyunca çileden çıkıyorum. Çok rahatsız ediyor beni o 'ya da'yı birleşik yazma ya da küçük harf olmasi gereken şeyi büyük, büyük harf olması gerekeni küçük yazma düşüncesi hele 'de' ve 'ki'yi yanlış yazınca kahroluyorum ama space tuşunu denk getiremeyince oluyor bazen. Bu hataları yapmaktansa yazmamayi tercih ederim. Benim de takıntım bu işte ne yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…