2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gazın var işte, niye çıkartmaya çalışınca ağlıyorsun bir izin ver 5 dk dik tutayim sonra uyu uzun uzun böyle uyusan ne sana huzur ne bana uyku... Emzirir pozisyonda gaz çıkartma yöntemi bilen var mı?
Emzirirken tepinmeye başlarsa ayaklarını koyduğu dizime doğru çevirip oturtup çıkarıyorum ben. Oturarak daha iyi çıkarıyor sanki.Oturt çeneyi destekle sırta pıt pıt ve gak

İki saat önce kalktım emzirmeye loş ışık ben zaten uyuyorum o emerken bi baktım ucu değil alt tarafı emiyor sesi de çıkmıyor süt gelmiyor diye nasıl bi meme aşkıysa ne denk gelse emmiş çocuk:)
Öyle bi durumda ipek hemen bööööğ yapıyor. Bu ne la süt gelmiyor iğrenç der gibi Çok bozuluyorum. O da meme kızım öyle iğrenilir mi çok bozuluyorum diyorum.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Gretchen Grundler tüm bilgileri vermiş, bugün yarın almayı düşünürsen sanırım tekrar açarlar indirim kodunu. En kısa zamanda karar verip bana haber edebilirsen ben de konuşurum kehribar sepetiyle

ay bende de var ayni takinti
bi de etrafimdakileri de uyaririm

O kısır döngüye biz de çok giriyoruz. Bence bazı bebekler uykuya zor dalıyor ya ben bunu anladım. Çünkü burada herkesin önerisini yapmaya çalıştım ama çok zor uykuya dalmasi kızımın. Demek her çocuk farklı diyorum.

Aaa ben :)) Kafayı yiyorum de'leri falan yanlış yazınca, kırk kere düzeltiyorum bazen.. dün trafikte "bilmemne DEKARASYON" tabelalı bir dükkan gördüm, o kadar gözüm takıldı ki kaza yapıyordum az kalsın :)

Buyuk kucuk harf fln diil de de da ve ki ye takigim ben de ya.Hatta yanlis yazanlardan soguyorum.Cok kotu ama valla elimde diil

Eskisi gibi değil, ağlatmıyor. Ama ara ara yine oluyor. Sanırım güçlendi kaslarım yine de zorlamaya gelmiyor. Senin nasıl oldu?
Benim geçti ama artık bileğimi kullanmıyorum o yüzden. Artık hep kolumla destekliyorum, eskiden küçükken kol yetmiyordu. İyi bari sevindim azaldığına

Emzirirken tepinmeye başlarsa ayaklarını koyduğu dizime doğru çevirip oturtup çıkarıyorum ben. Oturarak daha iyi çıkarıyor sanki.Oturt çeneyi destekle sırta pıt pıt ve gak
Emzirmeye devam ederken mi yapıyorsun bunu?

ay bende de var ayni takinti
bi de etrafimdakileri de uyaririm
Ben de cok uyarırdım hatta nasıl ayırt edilir diye küçük ipuçları verirdim ama vermeyince Mabut neylesin Mahmut diyerek vazgeçtim. İnsanlar da çok rahatsız oluyor çünkü, arkamdan 'geldi yine tipini' diye konuşulmasındansa bana ne demeyi öğrendim
Bulgur pilavı? :)
Ay o da gaz yapar

Ay evet oturtarak gaz çıkarmak Eren Kaya'nin bir yazısında görmüştüm geçen bybo'da. Çıkmayan gazları çıkarmada birebir bu.
Yani mesela normal dogumla bebek istedigi zaman gelio ya gelisimini tamamliyo ben gelicem dio gelio ya nie onun icin de beklenen tarihi baz alioruz bana cok mantikli gelmio
Hımmm muhtemelen araştırmayı yapan bilim adamları 40 haftaya göre gerçekleştiğini gözlemlemiştir bunlarin ama tabi her çocuk bir değil. Kimisi erken girer kimisi geç. Kimisinim uzun sürer kimisinin kısa.

Gunaydin annecikler:)
Gece sorununu buldum atak fln diil maalesef bence. Cunku 21.15te yatti 2.15te debeleniodu ben aldim aglama fln bile yoktu.Atak olsa ackiktan durmaz deli gibi aglardi o zmna kadar aldim emzirdim ben de uyumusum boynum tutulmus hatta saat 3.20 uyuyoodu kucagimda yerine koydum agladi.Aldim tekrar emzirdim tekrar koyuyorum agliyo.Iste ayni kisir dongu.6ya kadar surdu yataga yanima aldim yatarak emzirdim uyuyakalmisim.Yine Bade m giderken goremedimBana takti bu ara demekki keske atak olsaydi.Nasi cozcem ben bunu

Evet dogru canim kesinlikle yavas yavas ne kadar erken ne kadar gec girdiklerini anliycaz tabi

Yok yok memeyi çıkartıp

Ya senin ekmek paran o nasıl yanlış yazarsın, ben de sinir oluyorum hep, baksan dükkana deli gibi özenmiş ama tabela yanlış yazılmış. Ben oyle mağazalara girmemeyi tercih ediyorum ya da söylüyorum yanlış yazılmış diye.

Buyuk kucuk harf fln diil de de da ve ki ye takigim ben de ya.Hatta yanlis yazanlardan soguyorum.Cok kotu ama valla elimde diil
Ben de soğuyorum, mesela telefonda mesajlaştığım ve sevdiğim bir arkadaşımsa artık mesajlaşmak yerine konuşup iletişim kuruyorum yazdığını görmemek için
Bizim dilimiz bu ya hepi topu kaç kuralı var ki, 29 harfi 10-15 temel kuralı var diğerleri okudukça falan öğreniliyor yine. En kötü 12 sene okula gidip hiçbirini öğrenmemek nedir yani

Bence de her bebek farklı uyku onlar için çok önemli bizde uyutmak için her yolu deneyecegiz başka çare yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…