Emzirirken tepinmeye başlarsa ayaklarını koyduğu dizime doğru çevirip oturtup çıkarıyorum ben. Oturarak daha iyi çıkarıyor sanki.Oturt çeneyi destekle sırta pıt pıt ve gakGazın var işte, niye çıkartmaya çalışınca ağlıyorsun bir izin ver 5 dk dik tutayim sonra uyu uzun uzun böyle uyusan ne sana huzur ne bana uyku... Emzirir pozisyonda gaz çıkartma yöntemi bilen var mı?
Öyle bi durumda ipek hemen bööööğ yapıyor. Bu ne la süt gelmiyor iğrenç der gibiİki saat önce kalktım emzirmeye loş ışık ben zaten uyuyorum o emerken bi baktım ucu değil alt tarafı emiyor sesi de çıkmıyor süt gelmiyor diye nasıl bi meme aşkıysa ne denk gelse emmiş çocuk:)
Selam güzel anneler her şey yolunda sanırım biraz baktım size. Bizde de aşının izlerini yeni atlatıyoruz şükür oğlanı çok etkiledi bu asi. Haftaya da kız olacak onda hiç beklemeyeceğim hemen fitil koyacağım o geçirdiği izdirap bir daha yaşanmaz kuzum mahvoldu kaç gün ya...
Kehribar konuşmuşsunuz hatta aldınız sanırım bende araştırıyordum aslında kullanan yok cevremde de nette falan çok bahsediyorlar. Salyaya da çözüm oluyomuş sanırım, bide kolye olmasa bileklik olsa olmuyor mu etki etmiyor muymuş ? aynı zamanda kolye kıyafetin içine mı takılmalı yoksa bodysinin üstünde de aynı etkiyi sağlar mı ? gece gündüz takmak gerekir mı, ? indirim almışsınız onu devam ettirebiliyor muyuz, ? ayyy ne çok soru sordum kendim bile gıcık oldum idare etMutella ana kafası uçmuş ikiz anası bu...
Telefon kadar uyku getiriyor yani telefonla uğraşırken de uykum geliyor ama kitap okurken en azından saçma şeyler dusunsem de insanlar görmüyor
Bir de yazım yanlışı yapıyorum uykulu yazınca otomatik düzeltme yüzünden ve sonra okuyunca çileden çıkıyorum. Çok rahatsız ediyor beni o 'ya da'yı birleşik yazma ya da küçük harf olmasi gereken şeyi büyük, büyük harf olması gerekeni küçük yazma düşüncesi hele 'de' ve 'ki'yi yanlış yazınca kahroluyorum ama space tuşunu denk getiremeyince oluyor bazen. Bu hataları yapmaktansa yazmamayi tercih ederim. Benim de takıntım bu işte ne yaparsın.
Yani mesela normal dogumla bebek istedigi zaman gelio ya gelisimini tamamliyo ben gelicem dio gelio ya nie onun icin de beklenen tarihi baz alioruz bana cok mantikli gelmioHa pardon ben yanlış anladım o zaman :)
Senin kafan neye karıştı o zaman?
Bulgur pilavı? :)mıymıyım ben
kuzuyu da kokusundan yiyemiyorum
daha ne deyim ben sana diyeceksin
Cok guldum yazik kiyamaaammİki saat önce kalktım emzirmeye loş ışık ben zaten uyuyorum o emerken bi baktım ucu değil alt tarafı emiyor sesi de çıkmıyor süt gelmiyor diye nasıl bi meme aşkıysa ne denk gelse emmiş çocuk:)
O kısır döngüye biz de çok giriyoruz. Bence bazı bebekler uykuya zor dalıyor ya ben bunu anladım. Çünkü burada herkesin önerisini yapmaya çalıştım ama çok zor uykuya dalmasi kızımın. Demek her çocuk farklı diyorum.Gunaydin guzel anneler umarim her gunumuz bir oncekinden daha iyi olur temennisiyle gune baslayalim :) @Evininhatunu annen çok doğru söylüyor geçen bende bunu düşündüm ama söyle bir şey oluyor benimkinde uyandı emdi diyelim e bu çocuğun en gec 90 dk sonra uyuması gerekiyor e bizim ki 60.dk da belirti veriyor öyle olunca tekrar emip uyuyayim diyor hadi emzirdim emzirmezsem zaten uyutmama doğru 2 saate yakın uyanık kalıyor bu durumda nasıl uyuyacak ki uyumuyor o yüzden biri bana söylesin hangi kısmı yanlış düşünüp yapıyorum
Biraz öyle oldu sanırım herşeyi emmeye başladı bi haftadır yeni emdi doydu gaz için omzuma aldım kolumu emiyor şu an bayağı güçlü hem de:)Açlıktan değil o zaman dudak tiryakiliğinden kalkıyor, anneye yapılacak eziyet mi be evladım :)
Aaa ben :)) Kafayı yiyorum de'leri falan yanlış yazınca, kırk kere düzeltiyorum bazen.. dün trafikte "bilmemne DEKARASYON" tabelalı bir dükkan gördüm, o kadar gözüm takıldı ki kaza yapıyordum az kalsın :)Telefon kadar uyku getiriyor yani telefonla uğraşırken de uykum geliyor ama kitap okurken en azından saçma şeyler dusunsem de insanlar görmüyor
Bir de yazım yanlışı yapıyorum uykulu yazınca otomatik düzeltme yüzünden ve sonra okuyunca çileden çıkıyorum. Çok rahatsız ediyor beni o 'ya da'yı birleşik yazma ya da küçük harf olmasi gereken şeyi büyük, büyük harf olması gerekeni küçük yazma düşüncesi hele 'de' ve 'ki'yi yanlış yazınca kahroluyorum ama space tuşunu denk getiremeyince oluyor bazen. Bu hataları yapmaktansa yazmamayi tercih ederim. Benim de takıntım bu işte ne yaparsın.
Buyuk kucuk harf fln diil de de da ve ki ye takigim ben de ya.Hatta yanlis yazanlardan soguyorum.Cok kotu ama valla elimde diilTelefon kadar uyku getiriyor yani telefonla uğraşırken de uykum geliyor ama kitap okurken en azından saçma şeyler dusunsem de insanlar görmüyor
İlk defa yaptı gece çok uyanmadan emiyor o da anlamadı sanırım ne olduğunu :)Öyle bi durumda ipek hemen bööööğ yapıyor. Bu ne la süt gelmiyor iğrenç der gibiÇok bozuluyorum. O da meme kızım öyle iğrenilir mi çok bozuluyorum diyorum.
Bulgur pilavı? :)
Benim geçti ama artık bileğimi kullanmıyorum o yüzden. Artık hep kolumla destekliyorum, eskiden küçükken kol yetmiyordu. İyi bari sevindim azaldığınaEskisi gibi değil, ağlatmıyor. Ama ara ara yine oluyor. Sanırım güçlendi kaslarım yine de zorlamaya gelmiyor. Senin nasıl oldu?
Emzirmeye devam ederken mi yapıyorsun bunu?Emzirirken tepinmeye başlarsa ayaklarını koyduğu dizime doğru çevirip oturtup çıkarıyorum ben. Oturarak daha iyi çıkarıyor sanki.Oturt çeneyi destekle sırta pıt pıt ve gak
Ben de cok uyarırdım hatta nasıl ayırt edilir diye küçük ipuçları verirdim ama vermeyince Mabut neylesin Mahmut diyerek vazgeçtim. İnsanlar da çok rahatsız oluyor çünkü, arkamdan 'geldi yine tipini' diye konuşulmasındansa bana ne demeyi öğrendimay bende de var ayni takinti
bi de etrafimdakileri de uyaririm
Ay o da gaz yaparBulgur pilavı? :)
Ay evet oturtarak gaz çıkarmakEmzirirken tepinmeye başlarsa ayaklarını koyduğu dizime doğru çevirip oturtup çıkarıyorum ben. Oturarak daha iyi çıkarıyor sanki.Oturt çeneyi destekle sırta pıt pıt ve gak
Hımmm muhtemelen araştırmayı yapan bilim adamları 40 haftaya göre gerçekleştiğini gözlemlemiştir bunlarin ama tabi her çocuk bir değil. Kimisi erken girer kimisi geç. Kimisinim uzun sürer kimisinin kısa.Yani mesela normal dogumla bebek istedigi zaman gelio ya gelisimini tamamliyo ben gelicem dio gelio ya nie onun icin de beklenen tarihi baz alioruz bana cok mantikli gelmio
Evet dogru canim kesinlikle yavas yavas ne kadar erken ne kadar gec girdiklerini anliycaz tabiAy evet oturtarak gaz çıkarmakEren Kaya'nin bir yazısında görmüştüm geçen bybo'da. Çıkmayan gazları çıkarmada birebir bu.
Hımmm muhtemelen araştırmayı yapan bilim adamları 40 haftaya göre gerçekleştiğini gözlemlemiştir bunlarin ama tabi her çocuk bir değil. Kimisi erken girer kimisi geç. Kimisinim uzun sürer kimisinin kısa.
Yok yok memeyi çıkartıpBenim geçti ama artık bileğimi kullanmıyorum o yüzden. Artık hep kolumla destekliyorum, eskiden küçükken kol yetmiyordu. İyi bari sevindim azaldığına
Emzirmeye devam ederken mi yapıyorsun bunu?
Ben de cok uyarırdım hatta nasıl ayırt edilir diye küçük ipuçları verirdim ama vermeyince Mabut neylesin Mahmut diyerek vazgeçtim. İnsanlar da çok rahatsız oluyor çünkü, arkamdan 'geldi yine tipini' diye konuşulmasındansa bana ne demeyi öğrendim
Ay o da gaz yapar
Ya senin ekmek paran o nasıl yanlış yazarsın, ben de sinir oluyorum hep, baksan dükkana deli gibi özenmiş ama tabela yanlış yazılmış. Ben oyle mağazalara girmemeyi tercih ediyorum ya da söylüyorum yanlış yazılmış diye.Aaa ben :)) Kafayı yiyorum de'leri falan yanlış yazınca, kırk kere düzeltiyorum bazen.. dün trafikte "bilmemne DEKARASYON" tabelalı bir dükkan gördüm, o kadar gözüm takıldı ki kaza yapıyordum az kalsın :)
Ben de soğuyorum, mesela telefonda mesajlaştığım ve sevdiğim bir arkadaşımsa artık mesajlaşmak yerine konuşup iletişim kuruyorum yazdığını görmemek içinBuyuk kucuk harf fln diil de de da ve ki ye takigim ben de ya.Hatta yanlis yazanlardan soguyorum.Cok kotu ama valla elimde diil
Bence de her bebek farklı uyku onlar için çok önemli bizde uyutmak için her yolu deneyecegiz başka çare yok :)O kısır döngüye biz de çok giriyoruz. Bence bazı bebekler uykuya zor dalıyor ya ben bunu anladım. Çünkü burada herkesin önerisini yapmaya çalıştım ama çok zor uykuya dalmasi kızımın. Demek her çocuk farklı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?