2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence de her bebek farklı uyku onlar için çok önemli bizde uyutmak için her yolu deneyecegiz başka çare yok :)
Ben ayağımda sallamaya başladığımdan beri çok rahat ettim. Yoksa saatlerce koridorda geziyordum uyusun diye. Hoplayip zipliyordum. Artık tükenmek üzereydim:)) Simdi alıyorum çayımı, çorbamı, kitabımi, telefonumu, açıyorum buzuki orhani salla babam salla tıngır mıngır sallıyorum. Dalınca duruyorum, irkildikçe yavaşça sallıyorum. Bir yerden sonra irkilmeyi bırakıyor, yatağına götürüyorum. Ha ilerisi için kötü bir yöntem ama yapacak bir şey yok.

Ne yapacaksın canım daha çok küçük kendi kendine uyumaz ki.Damla'nin durumu da ortada bende denedim bi kaç kere ama durmadı bu ara tekrar bi memede uyutma yapacağım emzikle uyusun meme ile bagdastirmasin diye iyice uykusuz kaldık sanki kilomuz azaldı gazimiz çoğaldı Allah yardımcımız olsun :)

Bnmki de uyurken emdiginde hiç ağzından cıkartmıyor mecbur öyle yatırıyorum

Meme ile uyuma büyük rahatlık boşver canım bir şey olmaz. Diğer türlü iyice yıpranıyor çocuk kıyamam. Zaten kuş kadarlar bi de iyice azalmasın kilosu annesi.

Ayy ben valla razıyım ayakta sallamaya,nasıl alıstırdın.hiç sevmem ama kollarım belim agrıdan ölüyorum artık

Dimi ya aynen hep mi okuldan kactin be yavrum:)hep mi bos dersti ?hadi ordan kactin mutlaka bi dershane yakalamistir seni be

Meme ile uyuma büyük rahatlık boşver canım bir şey olmaz. Diğer türlü iyice yıpranıyor çocuk kıyamam. Zaten kuş kadarlar bi de iyice azalmasın kilosu annesi.
Biraz kendi rahatım i düşünmekten de oldu sanırım canım kontrol var biliyorum doktor az diyecek ama nedenini de biliyorum önlem alayım bakalım şurda ek gıdaya ne kaldı :)

Ayy ben valla razıyım ayakta sallamaya,nasıl alıstırdın.hiç sevmem ama kollarım belim agrıdan ölüyorum artık
Basta kıyameti koparıyordu zorluyormusum meğer. Şimdi bakıyorum esniyor, elleriyle gözlerini ovusturuyor. Hemen yatırıyorum. Kolik müziğini açıyorum, biraz mizirdaniyor sonra dalıyor. Ama ağlarken, bağırırken olmuyor. Uykusunun geldigini anladığında al ayaklarına. Bir de kundak yaparsan daha iyi olur. Bir kaç denemeden sonra alıştı bizim kız. Ağlıyorsa sakinleştir omzunda öyle koy .

Biraz kendi rahatım i düşünmekten de oldu sanırım canım kontrol var biliyorum doktor az diyecek ama nedenini de biliyorum önlem alayım bakalım şurda ek gıdaya ne kaldı :)
O gün ben de aynı şeyi düşünüyordum 4 aycik kalmış filan diyordum:))
Biraz da biz rahat edelim ama ya de mi? Mutlu anne = mutlu bebek. Emzirme kampı filan yapsan?

İnşallah canım ondandır değişik bir ağlama zor sakinlestiriyoruz..

Ben de öyle düşünüyorum gündüz hiçbir sey yok aksam saatleri oluyor olmadı yarın aşısı var oradaki dr a bir göstereyim..

Gazi oldugunda oluyo benimkinde. Hemen kucagima alip diklestiriyorum. Biraz sirtini sivazlayip geri yatiriyorum.
Ah şu gaz problemi bir bitse ikimiz de çok mutlu olacağız neyse az kaldı.. Sağolasın canım..

Biz de sallayarak uyutuyoruz hatta otomatik sallanan beşik aldık bu is için. Daha da sakinlemezse emzik devreye giriyor eğer hala uykuya dalamadiysa devreye son işlem pilates topunda zıplama

Biz de sallayarak uyuyoruz hatta otomatik sallanan beşik aldık bu is için. Daha da sakinlemezse emzik devreye giriyor eğer hala uykuya dalamadiysa devreye son işlem pilates topunda zıplama
Sallanan beşiği düşünmüyor değilim ama şimdi alırız elimizde patlar diye korkuyorum :)) Pilates topu da ise yarıyor kesinlikle ben dikişlerimi patlattım onda o yüzden ara verdim bi süre ama güzel yöntem

O gün ben de aynı şeyi düşünüyordum 4 aycik kalmış filan diyordum:))
Biraz da biz rahat edelim ama ya de mi? Mutlu anne = mutlu bebek. Emzirme kampı filan yapsan?
Misafirden gözümü acamadim şu ara ondan sonra yapacağım canım evet mutlu anne mutlu bebek bizim rahatimiz da önemli :)

Ay dikkat edin o zaman zaten kısa bir zaman sonra kendi kendilerine uyumayı ogretmemiz gerek. Bizim beşik 1 ay daha kullanılır biz daha 15_20 günlükken almıştık o yüzden kendini amorti etti gibi.. Ayakta sallamak da güzel bir yöntem

En korktuğum kısım kendi kendine uyumayı öğretmek. Bazen gün içinde deniyorum da sadece bir kere başarı oldum. Siz çabuk davranmışsınız almakta biz geç kalmışız cidden. Neyse :)

4 aydan sonra yatagında uyutma çabalarına baslayacagım :) ondan önce bunu da deneyebilirim yoksa gercekten artık zor oluyor :S

BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN

Kızlar bebeğinde ANNE SÜTÜ SARILIĞI olan veya cevreden bilgisi olan var mı meğer bizimkisi yenidoğan sarılığı değilmiş buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…