2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anaların çilesi bitmez burnuna serum fizyolojikte sıksaydın tam olur du

Kesinlikle sana katılıyorum iki çocuğumuda kıyaslandığımda abisi emerdi kendi kendine uyurdu . Ahmet uyumak için yardımcı beklıyorum yane sallıyorum, anakucagında uyuyor yada memede . Her çocuk farklıdır

her firsatta sıkıyorum zaten cocuk devamli bi ogurme halinde. balgam var heralde cikarmaya calisiyor gibi.
Geniz akıntısı mı var? Emzirmekten başka çaresi yok ne yazık ki...
O değilde bende de inanılmaz bi geniz akıntısı var sabah sesim çıkmıyordu. Yaklaşmıyorum pek İpeğe ama inşallah hasta olmam.

Off hafta sonu oyun halısı almak için e bebrk e gittim şu sizin aldığınız yookido dadan , ama kalmamıştı. Hatta eşim bu hafta sonu başka bir e bebek mağazasına bakarız galan dedi, ben dayanamayıp internetten sipariş vereyim dedim ama stokta yok sitede de...Hepsini mi aldınız naptınız, bitanecik bırakmaz mısınız

evet bikac gundur dikkatimi cekiyor. 3 gun once doktora gittigimizde o da soyledi biraz geniz akintisi var diye. ruyamda parmagimi sokup cocugun bogazini temizliyordum. baridla kafayi bozucam

Geçen hafta mi ne oyun halılarında indirim vardı ondan bitti heralde

Bebisin ay ay fotoğraflarini çekmek için kullandığınız ve kullanımı kolay :) bir program var mı arkadaşlar?

Napiyonuz kizlar ? buqun bebeqimi kaynanaya birakacam mevlut icin alisverise cikmam lazim aklim burda kalacak daha cikmadan moralim bozulmaya basladi
Pazar günü arkadaşımızın nişanı vardı, çocuk sefil olmasın uyku saati de kaçmasın diye kv'me bıraktık. Benim de çok aklım kaldı bebeğimden hiç uzak kalmadım diye ama kalabalık ve gürültüye maruz kalmasından iyidir dedim. Çok rahat durmuş neyse ki sorun olmadı. Birilerine bırakmaya alışması lazım yavaş yavaş, anne bağımlısı olsun istemiyorum çünkü. Sen de güveniyorsan iyi bakacağına bırak sen de.

Bugün arkadaşım gelicek hazırlık yapıyorum analar, hepiniz gelseniz de bebeklerle ana baba gününe dönse şu ev
Allaaaah seyredelim o zaman cümbüşü
Ama güzel olurdu bence biraz curcunalı olsa da

Biz aldığımız zaman da sonuncuymuş, stokta az tutuyorlar sanırım.

evet bikac gundur dikkatimi cekiyor. 3 gun once doktora gittigimizde o da soyledi biraz geniz akintisi var diye. ruyamda parmagimi sokup cocugun bogazini temizliyordum. baridla kafayi bozucam
Şarjlı el süpürgelerine bir aparat takarsan daha rahat olur, parmak yetişmez belki

Hadi yaa, fiyatında falan değildim aslında alanlar beğendiği için ben de onu almak istedim.Biraz beklesem mi bir hafta kadar belki yeniden stoğa girer.
Bekle istersen girer stoga ama mutellanin da dediği gibi her türlü eğleniyor bebeler. Istersen başka bir hali alıp üzerine değişik değişik oyuncak da alabilirsin. Bunun oyuncaklarini çok beğendim ben ama kızım için bence fark etmezdi. Zaten en çok ayna ilgisini çekiyor. Gerçi ortadaki arabanın saga sola gitmesi de epey oyalıyor.

canim naptin memeyi tutabildi mi bebisin?
Yok canım çok inatçı çıktı.ağzına verince yüzünü buruşturuyor.rencide oluyorum artık.annesini sevmiyo beğenmiyo gibi hissediyorum.
Geçen resmen öğürdü memeyi verince.
Bıraktım artık sütümde iyice azaldı.
Napıyım sağlıklı olsun mutlu olsun.yapıcak bişeyim kalmadı

verebildigin noktaya kadar sütünü verirsin canim,ne kadar icse kardir.
uzulme,saglikli olsun da gerisi onemli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…