bebe uyuyor ama ben varim :)) gaz yuzunden uyandi. emerken kaka yapar dedim ama yok yapmadi. emdigini de huzurla ememedi. kaldirdim gazini cikarmak icin, onu da cikarmadi. yatirdim ama kusmasin diye bekliyorum. uyanmadan emdigi zaman agzindan hic gaz cikarmiyor ya oyle yatirmak zorunda kaliyorum.
O kısır döngüye biz de çok giriyoruz. Bence bazı bebekler uykuya zor dalıyor ya ben bunu anladım. Çünkü burada herkesin önerisini yapmaya çalıştım ama çok zor uykuya dalmasi kızımın. Demek her çocuk farklı diyorum.
Kesinlikle sana katılıyorum iki çocuğumuda kıyaslandığımda abisi emerdi kendi kendine uyurdu . Ahmet uyumak için yardımcı beklıyorum yane sallıyorum, anakucagında uyuyor yada memede . Her çocuk farklıdır
Geniz akıntısı mı var? Emzirmekten başka çaresi yok ne yazık ki...
O değilde bende de inanılmaz bi geniz akıntısı var sabah sesim çıkmıyordu. Yaklaşmıyorum pek İpeğe ama inşallah hasta olmam.
Off hafta sonu oyun halısı almak için e bebrk e gittim şu sizin aldığınız yookido dadan , ama kalmamıştı. Hatta eşim bu hafta sonu başka bir e bebek mağazasına bakarız galan dedi, ben dayanamayıp internetten sipariş vereyim dedim ama stokta yok sitede de...Hepsini mi aldınız naptınız, bitanecik bırakmaz mısınız
Geniz akıntısı mı var? Emzirmekten başka çaresi yok ne yazık ki...
O değilde bende de inanılmaz bi geniz akıntısı var sabah sesim çıkmıyordu. Yaklaşmıyorum pek İpeğe ama inşallah hasta olmam.
evet bikac gundur dikkatimi cekiyor. 3 gun once doktora gittigimizde o da soyledi biraz geniz akintisi var diye. ruyamda parmagimi sokup cocugun bogazini temizliyordum. baridla kafayi bozucam
evet bikac gundur dikkatimi cekiyor. 3 gun once doktora gittigimizde o da soyledi biraz geniz akintisi var diye. ruyamda parmagimi sokup cocugun bogazini temizliyordum. baridla kafayi bozucam
Off hafta sonu oyun halısı almak için e bebrk e gittim şu sizin aldığınız yookido dadan , ama kalmamıştı. Hatta eşim bu hafta sonu başka bir e bebek mağazasına bakarız galan dedi, ben dayanamayıp internetten sipariş vereyim dedim ama stokta yok sitede de...Hepsini mi aldınız naptınız, bitanecik bırakmaz mısınız
Hadi yaa, fiyatında falan değildim aslında alanlar beğendiği için ben de onu almak istedim.Biraz beklesem mi bir hafta kadar belki yeniden stoğa girer.
Ya ben de oyun halısına fazla anlam yüklemişim altına zaten iki kat 2 tane yorgan seriyorum oyuncakları çok tamam da bizim kız her türlü eğleniyor o kadar kasmaya gerek yokmuş
Playgro mutlu orman
Pazar günü arkadaşımızın nişanı vardı, çocuk sefil olmasın uyku saati de kaçmasın diye kv'me bıraktık. Benim de çok aklım kaldı bebeğimden hiç uzak kalmadım diye ama kalabalık ve gürültüye maruz kalmasından iyidir dedim. Çok rahat durmuş neyse ki sorun olmadı. Birilerine bırakmaya alışması lazım yavaş yavaş, anne bağımlısı olsun istemiyorum çünkü. Sen de güveniyorsan iyi bakacağına bırak sen de.
Hadi yaa, fiyatında falan değildim aslında alanlar beğendiği için ben de onu almak istedim.Biraz beklesem mi bir hafta kadar belki yeniden stoğa girer.
Bekle istersen girer stoga ama mutellanin da dediği gibi her türlü eğleniyor bebeler. Istersen başka bir hali alıp üzerine değişik değişik oyuncak da alabilirsin. Bunun oyuncaklarini çok beğendim ben ama kızım için bence fark etmezdi. Zaten en çok ayna ilgisini çekiyor. Gerçi ortadaki arabanın saga sola gitmesi de epey oyalıyor.
Selam analar gece yavrusu ağlayıp uyanan sonra emzirdigini düşünürken tekrar bir ağlama sesiyle uyanan meğer rüyada emzirdigini anlayan anne var mu aranızda
Yok canım çok inatçı çıktı.ağzına verince yüzünü buruşturuyor.rencide oluyorum artık.annesini sevmiyo beğenmiyo gibi hissediyorum.
Geçen resmen öğürdü memeyi verince.
Bıraktım artık sütümde iyice azaldı.
Napıyım sağlıklı olsun mutlu olsun.yapıcak bişeyim kalmadı
Yok canım çok inatçı çıktı.ağzına verince yüzünü buruşturuyor.rencide oluyorum artık.annesini sevmiyo beğenmiyo gibi hissediyorum.
Geçen resmen öğürdü memeyi verince.
Bıraktım artık sütümde iyice azaldı.
Napıyım sağlıklı olsun mutlu olsun.yapıcak bişeyim kalmadı