2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam analar gece yavrusu ağlayıp uyanan sonra emzirdigini düşünürken tekrar bir ağlama sesiyle uyanan meğer rüyada emzirdigini anlayan anne var mu aranızda
Var var :)
Bazen uyanıp emzirdim mi acaba diye panikliyorum. Bazen de yatağına koyduğumu hatirlamayip salonda mı bıraktım diye panikliyorum. Hatta yatağına kendisi mi gitti acaba diye düşünmüşlüğüm bile oldu bir kez

evet bikac gundur dikkatimi cekiyor. 3 gun once doktora gittigimizde o da soyledi biraz geniz akintisi var diye. ruyamda parmagimi sokup cocugun bogazini temizliyordum. baridla kafayi bozucam

Hahahahahha bende kızımm 2 gün kakasını yapamadıgında rüyamda taa ensesine kadar kakasını yaptıgını görmüstüm hatta yüzüne bile bulasmıstı ama malum oldu sabahta miissss gibi yapmıstı kakasını,bende rahatlamıstım:)

Ayyy seeslii güldüm vallaa Allah seni karetmiye yaaa hahhahaha

Tabi cnm, yaya olsam ben de kesin girer söylerdim. Ama büyük ihtimal farkındadırlar ve umursamıyorlardır zaten :)

Kızlar Duru dün çok fena hastalandı bu arada. Gece tıkandı,, durmadan öksürmeye başladı. Sabah doktora gittik. Ona da bulaşmış lanet mikrop iğne yaptılar, buhar makinesi uygulandı,, üç ayrı ilaç ve bir damla verdi doktor. Cumartesi tekrar gidicez. Beni de hastaneye yolladı. Aynı şekilde iğne ve antibiyotik verdi bana bakan doktor da.. aile boyu dökülmeye devam yani... bakın bizim mecbur var ama siz ne olursa olsun okul çocuğu ve/veya öksüren tıksıran insan sokmayın eve.. resmen perişan olduk... çocuklar zaten mahvoldu, ben uykusuzluktan bitabım ve artık neye üzüleceğimi şaşırdım :)

Yaa cok gecmis olsun hic uzulme atlaticak ins.minik de gecmemesi cok zor zaten biz de oleyiz biliyosun.Bu sene boyle gecicek.Alis simdiden dio bizim dr.Allah dermansiz dert vermesin

Geçmiş olsun inşallah hepiniz tez zamanda atlatin

Ay çok geçmiş olsun ya, bir an önce kurtulur inşallah minikcik bebekçik

Bu arada siz hangilerini aldınız ? 89 tl olanları seçiyoruz dimi ? Gretchen Grundler ve Mutella
Limon aldım ben, evet bildiğim kadarıyla 89luklardan sadece. Ama diğerleri var mı varsa indirim miktarı ne emin değilim.

Vişne limonu da beğenmiştim ben ama son karar düz limon oldu

Of çok geçmiş olsun canım, umarım kısa zamanda atlatırsınız.

Kızlar çocukları oturtabilir miyiz yavaş yavaş? Yani koltuğa falan değil tabi ama mesela oyun halısında ağladığında oturur pozisyonda yine hali üstünde tutuyorum ben destekliyorum tabi. Sonra hemen aldım kucağıma da size de bir sorayım istedim. Ne zaman başlarlar ya da destekle oturmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…