2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok lezzetli görünüyor, defterime ekleyeyim de yaparım bir ara o zaman madem herkes övüyor böyle :)

Böyle koyu renkli oluyor mu gerçekten?
Dark kakao varmış onunla daha koyu olur eminim, bendeki normal kakaoydu ona rağmen baya koyu oldu bi miktar da acımtrak. Bitter çikolata gibi...

Ya kucakta öyle yatar pozisyonda durmuyor zaten artık, illa oturur pozisyonda olacak, dik de durmuyor kendinş atıyor. C şeklinde olacak şekilde oturuyoruz kucaktayken, dediğin gibi kısa süreler oyun halısında, yatakta falan egzersiz yaparken kollarından tutup kaldırıyorum. Kendi kaldırıyor kafayı zaten, minik bi kaç saniye oturuyor da, yine de zamanı mı değil mi emin değilim.
Gretchen Grundler

4 aylıkken diye biliyorum ama enin değilim

Ben 4 ay civarı diye biliyorum ama tam emin değilim yine de bence tam dik şekilde oturtma henüz. ben kucağımdayken eğimli tutuyorum popoyu destekliyorum ama oturtmuyorum. kuyruk sokumları narin sanırım hala

Kızlar uyku konusunda nasılsınız?
Benim kızım artık uyumamak için direniyor resmen.gözleri kayıyor uykusuzluktan.tam dalıcakken gözlerini açıyor.sanki uyumamam lazım der gibi :)

Tam uyutuyorum yatırıyorum yatağına iki dk sonra uyanıyor.ellerini yüzüne götürüp kendini uyandırıyor kundak bazen işe yarıyor ama bazende kundaktan sıkılıp ağlıyo.uyku eğitiminemi başlasak?

Kucağımda pış pışlayarak uyutuyorum.siz nasıl uyutuyosunuz?

cok gecmis olsun canim

6aydan sonra diye biliyorum cnm ben

Korktugun oldu yani
Cok cok gecmiş olsun canım yaa,insallah bi an once atlatırsınızz...

Canım benim desteğin için çok teşekkür ederim :)

Çok geçmiş olsun canım

Canim çok ama çok geçmiş olsun ya tüh inşallah en kisa sürede eviniz terk eder pis mikroplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…