Cok gecmis olsun. Oglumun 2. Ay asilarini dun yaptirdim. 2 bacak 1 koldan 3 asi yapildi. Rota asisi da agizdan veriliyo. Onunda ilk dozunu yaptirdik. Aksam bi ara atesi 38.3 oldu. Calpol verdim hemen toparladi cok sukur. Sonrasinda butun gece huysuzlandi. Ama her cocukta farklidir. Ins seninkinde olmaz boyle seyler. Gerci bide ben cok hastaydim. Oyle olunca dun geceyi hatirlamak bile istemiyorum.Anneler yardim edin5 gun sonra oglusum 2. Ay asilarini olacak.. kac asi yapiyorlar? Neresinden yapiyorlar ? Aciyacak mi ? atesi olacak mi ? Onceden agri kesici vermeli miyim vermeliysem fitil mi surup mu kullanmali miyim? Uzamis sariligi vardi arastirma hastanesinde bi ton tahlil yaptilar delik desik oldu yavrum uykusundan korkarak uyaniyo simdi de asi.. Bebisim daha cok kucuk korkuyorum nasil dayanacak
Daha erken olur 4 aylık olsunlar .Ben oğlumda 5 ay civarı başlamıştımKızlar çocukları oturtabilir miyiz yavaş yavaş? Yani koltuğa falan değil tabi ama mesela oyun halısında ağladığında oturur pozisyonda yine hali üstünde tutuyorum ben destekliyorum tabi. Sonra hemen aldım kucağıma da size de bir sorayım istedim. Ne zaman başlarlar ya da destekle oturmaya?
Cok agir olmuyor mu ayri ayri yapmiyorlar mi daha cok kucuk bebisler yaCok gecmis olsun. Oglumun 2. Ay asilarini dun yaptirdim. 2 bacak 1 koldan 3 asi yapildi. Rota asisi da agizdan veriliyo. Onunda ilk dozunu yaptirdik. Aksam bi ara atesi 38.3 oldu. Calpol verdim hemen toparladi cok sukur. Sonrasinda butun gece huysuzlandi. Ama her cocukta farklidir. Ins seninkinde olmaz boyle seyler. Gerci bide ben cok hastaydim. Oyle olunca dun geceyi hatirlamak bile istemiyorum.
Aminnn,, çok saol cnmCanim çok ama çok geçmiş olsun ya tüh inşallah en kisa sürede eviniz terk eder pis mikroplar
Kızlar çocukları oturtabilir miyiz yavaş yavaş? Yani koltuğa falan değil tabi ama mesela oyun halısında ağladığında oturur pozisyonda yine hali üstünde tutuyorum ben destekliyorum tabi. Sonra hemen aldım kucağıma da size de bir sorayım istedim. Ne zaman başlarlar ya da destekle oturmaya?
Yaa cok gecmis olsun hic uzulme atlaticak ins.minik de gecmemesi cok zor zaten biz de oleyiz biliyosun.Bu sene boyle gecicek.Alis simdiden dio bizim dr.Allah dermansiz dert vermesin
Geçmiş olsuninşallah hepiniz tez zamanda atlatin
Ay çok geçmiş olsun ya, bir an önce kurtulur inşallah minikcik bebekçik
Limon aldım ben, evet bildiğim kadarıyla 89luklardan sadece. Ama diğerleri var mı varsa indirim miktarı ne emin değilim.
Vişne limonu da beğenmiştim ben ama son karar düz limon oldu
Geçmiş olsuninşallah hepiniz tez zamanda atlatin
Of çok geçmiş olsun canım, umarım kısa zamanda atlatırsınız.
cok gecmis olsun canim
Korktugun oldu yani
Cok cok gecmiş olsun canım yaa,insallah bi an once atlatırsınızz...
Arkadasimin bebegi de 9 aylik yurudu.Yalniz ben bunu gorsem korkarim Caki 5:)https://instagram.com/p/BaGK3B9lJXR/
Hiç bukadar küçük bir bebeğin yürüdüğünü görmemiştimbende doruk 11 aylıkken adım atmaya başladı diye erken yürüdü diyordum ama yok bu başka bişey.
Bebekten bebeğe değişir. İpeğin hiç ateşi olmadı. Çok acıdığını da sanmıyorum sadece aşı yapılırken ağladı sonra çok keyifliydi. Ben ateş ölçme ve düşürme taraftarı değilim, çıksaydı da düşürmezdim. Neyle savaştığını öğrenmesi gerekiyor vücudun. Özellikle aşı ateşini düşürmek bana göre çok mantıksız. Ha ille de düşürcem derseniz çoraplarını limon suyuna batırarak, üstünü incelterek, bol bol emzirerek düşürmenizi tavsiye ederim.Anneler yardim edin5 gun sonra oglusum 2. Ay asilarini olacak.. kac asi yapiyorlar? Neresinden yapiyorlar ? Aciyacak mi ? atesi olacak mi ? Onceden agri kesici vermeli miyim vermeliysem fitil mi surup mu kullanmali miyim? Uzamis sariligi vardi arastirma hastanesinde bi ton tahlil yaptilar delik desik oldu yavrum uykusundan korkarak uyaniyo simdi de asi.. Bebisim daha cok kucuk korkuyorum nasil dayanacak
Ben de 9 aylık yürümüşüm oyuncak bebek gibiArkadasimin bebegi de 9 aylik yurudu.Yalniz ben bunu gorsem korkarim Caki 5:)
Canim hic sormadim. Ama yanlis hatirlamiyosam burdan arkadaslar sormustu ayiramayiz falan demislerdi galiba.Cok agir olmuyor mu ayri ayri yapmiyorlar mi daha cok kucuk bebisler ya
Cok gecmis olsun canm ya. Ben de sadece asi sonrasi huzursuzluguna bile nasil uzuldum ki sorma. Allahim acil sifalar versin butun bebeklereÇok teşekkürler hanımlar,, inşallah kısa sürer... cumartesi saat 11'de tekrar görmem lazım dedi. Yaptığı iğne hızlı iyileşme sağlıyormuş. Saldırarak meme emdiği için üst dudağında oluşan bilmemne zımbırtısından göbek fıtığının ölçüsüne kadar çok detaylı muayene etti. Benden daha evhamlı bi doktor olduğu için hiç itiraz etmedim uygulamak istediği tedaviye; umarım söylediği gibi hasarsız atlatırız bunu da... Ayşe de ilk ve son kez Duru kadarken antibiyotik kullanmıştı, kızlarımın şansı böyle demek kiyalnız aşırı salgın varmış,, gerçekten çok dikkat edin lütfen bir de bize odasında duran dezenfektandan almamızı söyledi doktor. Evdeki herkes normalde de kullansın dedi. Resmini çekmiştim ekliyorum. Bu arada kuzum hava maskesi ağzındayken bile agu yapıp güldü,, dayanamadım ağladım o an Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin, bunlar gelip geçici,, ama çaresiz dert vermesin inşallah insanın kalbini söküp ellerine bırakası geliyor al kızım bu da senin olsun diye (
Aynen ben sormuştumCanim hic sormadim. Ama yanlis hatirlamiyosam burdan arkadaslar sormustu ayiramayiz falan demislerdi galiba.
Amin cnm, çok saolCok gecmis olsun canm ya. Ben de sadece asi sonrasi huzursuzluguna bile nasil uzuldum ki sorma. Allahim acil sifalar versin butun bebeklere
ahaha iyi fikirBiz aldığımız zaman da sonuncuymuş, stokta az tutuyorlar sanırım.
Şarjlı el süpürgelerine bir aparat takarsan daha rahat olur, parmak yetişmez belki
olmaz mi hicSelam analar gece yavrusu ağlayıp uyanan sonra emzirdigini düşünürken tekrar bir ağlama sesiyle uyanan meğer rüyada emzirdigini anlayan anne var mu aranızda
reflu yastiginda yatiyor zaten ama yetmez mi kikustugunda atar aslında başının altını yükselterek yatır rahatlasın yavrucak
ahahaha cok guldum. baris da emiyor cocugu salliyorum bi yandanVar var :)
Bazen uyanıp emzirdim mi acaba diye panikliyorum. Bazen de yatağına koyduğumu hatirlamayip salonda mı bıraktım diye panikliyorum. Hatta yatağına kendisi mi gitti acaba diye düşünmüşlüğüm bile oldu bir kez
haha seninki daha iyimisHahahahahha bende kızımm 2 gün kakasını yapamadıgında rüyamda taa ensesine kadar kakasını yaptıgını görmüstüm hatta yüzüne bile bulasmıstıama malum oldu sabahta miissss gibi yapmıstı kakasını,bende rahatlamıstım:)
Ben kaç tabak yedim bilmiyorum. Yengem yapmıştı üst üste bir oturuşta 4 kase yedim :) akşam yemeği yiyemedim artık düşün.Ya kizlar resmen asureye aseriyorum yaaanolurki azicik yesek komsu qetirmis esim qozumun onunde yedi kendinin ciqere baktiqi qibi baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?