2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anneler yardim edin 5 gun sonra oglusum 2. Ay asilarini olacak.. kac asi yapiyorlar? Neresinden yapiyorlar ? Aciyacak mi ? atesi olacak mi ? Onceden agri kesici vermeli miyim vermeliysem fitil mi surup mu kullanmali miyim? Uzamis sariligi vardi arastirma hastanesinde bi ton tahlil yaptilar delik desik oldu yavrum uykusundan korkarak uyaniyo simdi de asi.. Bebisim daha cok kucuk korkuyorum nasil dayanacak

Cok gecmis olsun. Oglumun 2. Ay asilarini dun yaptirdim. 2 bacak 1 koldan 3 asi yapildi. Rota asisi da agizdan veriliyo. Onunda ilk dozunu yaptirdik. Aksam bi ara atesi 38.3 oldu. Calpol verdim hemen toparladi cok sukur. Sonrasinda butun gece huysuzlandi. Ama her cocukta farklidir. Ins seninkinde olmaz boyle seyler. Gerci bide ben cok hastaydim. Oyle olunca dun geceyi hatirlamak bile istemiyorum.

Daha erken olur 4 aylık olsunlar .Ben oğlumda 5 ay civarı başlamıştım

Cok agir olmuyor mu ayri ayri yapmiyorlar mi daha cok kucuk bebisler ya

3 ay bitince kucakta destekle oturabilir cnm. Gelişim tablosunda 3 aylık bebek gelişiminde okumuştum. Bu arada araba tipi anakucaklarında da neredeyse oturur pozisyonda duruyorlar zaten. Sıkıntı olsa onları daha düz formda yaparlardı bence.

Yaa cok gecmis olsun hic uzulme atlaticak ins.minik de gecmemesi cok zor zaten biz de oleyiz biliyosun.Bu sene boyle gecicek.Alis simdiden dio bizim dr.Allah dermansiz dert vermesin

Geçmiş olsun inşallah hepiniz tez zamanda atlatin
Geçmiş olsun inşallah hepiniz tez zamanda atlatin

Of çok geçmiş olsun canım, umarım kısa zamanda atlatırsınız.

cok gecmis olsun canim

Korktugun oldu yani
Cok cok gecmiş olsun canım yaa,insallah bi an once atlatırsınızz...

Çok teşekkürler hanımlar,, inşallah kısa sürer... cumartesi saat 11'de tekrar görmem lazım dedi. Yaptığı iğne hızlı iyileşme sağlıyormuş. Saldırarak meme emdiği için üst dudağında oluşan bilmemne zımbırtısından göbek fıtığının ölçüsüne kadar çok detaylı muayene etti. Benden daha evhamlı bi doktor olduğu için hiç itiraz etmedim uygulamak istediği tedaviye; umarım söylediği gibi hasarsız atlatırız bunu da... Ayşe de ilk ve son kez Duru kadarken antibiyotik kullanmıştı, kızlarımın şansı böyle demek ki yalnız aşırı salgın varmış,, gerçekten çok dikkat edin lütfen bir de bize odasında duran dezenfektandan almamızı söyledi doktor. Evdeki herkes normalde de kullansın dedi. Resmini çekmiştim ekliyorum. Bu arada kuzum hava maskesi ağzındayken bile agu yapıp güldü,, dayanamadım ağladım o an Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin, bunlar gelip geçici,, ama çaresiz dert vermesin inşallah insanın kalbini söküp ellerine bırakası geliyor al kızım bu da senin olsun diye (

Bebekten bebeğe değişir. İpeğin hiç ateşi olmadı. Çok acıdığını da sanmıyorum sadece aşı yapılırken ağladı sonra çok keyifliydi. Ben ateş ölçme ve düşürme taraftarı değilim, çıksaydı da düşürmezdim. Neyle savaştığını öğrenmesi gerekiyor vücudun. Özellikle aşı ateşini düşürmek bana göre çok mantıksız. Ha ille de düşürcem derseniz çoraplarını limon suyuna batırarak, üstünü incelterek, bol bol emzirerek düşürmenizi tavsiye ederim.

Cok agir olmuyor mu ayri ayri yapmiyorlar mi daha cok kucuk bebisler ya
Canim hic sormadim. Ama yanlis hatirlamiyosam burdan arkadaslar sormustu ayiramayiz falan demislerdi galiba.

Cok gecmis olsun canm ya. Ben de sadece asi sonrasi huzursuzluguna bile nasil uzuldum ki sorma. Allahim acil sifalar versin butun bebeklere

ofelyam evet cnm,, anlaşılan çok zor bi sene olucak bu açıdan immun44'e başladık büyük için biz,, doktor da onayladı,, tavsiye ederim sana da.. çok saol tekrar

Biz aldığımız zaman da sonuncuymuş, stokta az tutuyorlar sanırım.

Şarjlı el süpürgelerine bir aparat takarsan daha rahat olur, parmak yetişmez belki
ahaha iyi fikir

Selam analar gece yavrusu ağlayıp uyanan sonra emzirdigini düşünürken tekrar bir ağlama sesiyle uyanan meğer rüyada emzirdigini anlayan anne var mu aranızda
olmaz mi hic o ruyalar yuzunden yeni de emzirmistim ama ne cabuk uyandi dedigim cok oldu

kustugunda atar aslında başının altını yükselterek yatır rahatlasın yavrucak
reflu yastiginda yatiyor zaten ama yetmez mi ki
ahahaha cok guldum. baris da emiyor cocugu salliyorum bi yandan
haha seninki daha iyimis

Ya kizlar resmen asureye aseriyorum yaaa nolurki azicik yesek komsu qetirmis esim qozumun onunde yedi kendinin ciqere baktiqi qibi baktim
Ben kaç tabak yedim bilmiyorum. Yengem yapmıştı üst üste bir oturuşta 4 kase yedim :) akşam yemeği yiyemedim artık düşün.
Sonra annem yaptı. Onu hiç sorma bir orta boy tencere içmişimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…