2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ozaman ben hic almayim sana afiyet bol bol sut olsun canim
Çorbayı içmeden önce yarım dilim ekmeğe tereyağı sür üstüne kimyon dök ve ye. Hiç gaz yapmıyor :)
Gazlı birşey yiyeceğiniz zaman bunu deneyin. Ama 2 dolu çay kaşığı kadar kimyon yiyin yani.

Kizlar ewdeku tartiya bebeyle cikip kac kilo gr almis oqrenmeye cakisan varmi ben qibi simdi baktimda 12 qunde 500 gram almis qorunuyo doqruysa cok sevinecen suan
Walla ben annemde ölçtüm geçende. Sabah ölçtük sonra doktora gittik hiç de aynı çıkmadı
Bebeği tutul pozisyonu önemli mi acaba? Sonuçta benim kucağımda, farketmemesi Laz'ım aslında

Değildir değildir
Aman olmasın öyle alerji falan Bebeklerimiz
Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım
Tez vakitte geçsin

Evet arkadasima eczaci arkadasi solemis bira mayasi tableti almak isteyince sonra ben bi diyetisyenin kitabinda ds okudum sanah ogle aksam 1 tatli kasigi pakmaya biraz pekmez ben koyuyorum kabario sonra yiyorum
Kuru hamur mayası di mi canım?

500 puanlık uzmanlık sorusu. Dünden 1 porsiyon patlıcan yemeği kaldı, 2 gündür de yemekte pilav vardı. Patlıcan yemeğinin yanına ne pişirebilirim sizce pilav hariç, ne yakışır?

Kizlar ewdeku tartiya bebeyle cikip kac kilo gr almis oqrenmeye cakisan varmi ben qibi simdi baktimda 12 qunde 500 gram almis qorunuyo doqruysa cok sevinecen suan
Ben ölçüyorum cnm, aynı çıkıyor doktorla. Ama iyice sarılıp sabitliyorum bebeği, yoksa oynuyor rakamlar sürekli. 100 gr da kıyafet düşüyorum çünkü doktor da öyle yapıyor. Bu durumda her halikarda gayet de iyi almış bebişin. Sağlamasını yapmak için bi kere de babasıyla ölç

500 puanlık uzmanlık sorusu. Dünden 1 porsiyon patlıcan yemeği kaldı, 2 gündür de yemekte pilav vardı. Patlıcan yemeğinin yanına ne pişirebilirim sizce pilav hariç, ne yakışır?
Patates püresi koyar bizim esnaf lokantaları bazen :) ben de severim, yumuşatıyor patlıcanın lezzetini..

İki saat önce kalktım emzirmeye loş ışık ben zaten uyuyorum o emerken bi baktım ucu değil alt tarafı emiyor sesi de çıkmıyor süt gelmiyor diye nasıl bi meme aşkıysa ne denk gelse emmiş çocuk:)

Benimki de öyle yapıyor
Yalandan emdikleri ne kadar da belli
Sırf kucakta dursunlar işte
Süt bahane

Ay çok güldüm
Resmen dil atıyor hakkaten

Korkmana gerek yok. Bende çok endişelenmiştim ama boşunaymış. İğne vurulurken çok bağırdı,üstünü giydirirken gülümsemeye başlamıştı. Bizde ateş olmadı ama 2 gün huysuzlandı ve aşıyla mı ilgiliydi bilmiyorum ama kabız oldu.

Benim de aynı çıkmıyor hiç kendi kilom da aynı çıkmıyor zaten :) babam kendi tartılarımda denedi kendi çıktı sonra arada başkası çıktı sonra çocukla tartıldı o doğru çıktı tartıdan da yöntemden de olabilir Evininhatunu bu şekilde dene istersen

ofelyam evet cnm,, anlaşılan çok zor bi sene olucak bu açıdan immun44'e başladık büyük için biz,, doktor da onayladı,, tavsiye ederim sana da.. çok saol tekrar
Biz de vita glukan ve propolis kullaniyoruz canim vita glukan ekmek mayasiymis zaten gecen dene dr vermisti propolisi de cok ovuyolardi bakalim artik olmadi bi immun44 combosu yapariz artik cocuklara shot seklinde

ÇOK geçmiş olsun canım allah şifa versin yavrularına ve sana . Bir an önce toparlasın kuzular inşallah .

4 aylıkken diye biliyorum ama enin değilim

Canım ben dr tavsiyesi ile ilk oğlumu 4 ayı dolunca destekli oturtmaya başlamıştım.

Merhaba canım bizim gündüx uykuları düzensiz hala düzene girmedi ama genelde uyandıktan en geç 1 saat sonra tekrar uyumuş oluyor bazen ili saat uyuyor bazen gaz yüzünden yarım saat uyuyor uyanıyor ama çok şükür gece ıykuları düzene girdi her akşam 19 da odaya giriyorum uyku zamanı diyorum perdeleri kapatıyoruz aydedeye iyi uylular diliyoruz en geç 20 de uyumuş oluyor kendi kendine uyumasını sağlıyorum (alt değiştirme+önce meme+iyice doysun diye biberonla anne sütü+Gaz çıkarma+yarım kundak+emzik+beyaz gürültü okyanus sesi) genelde ilk uyku 4-7 saat arası uyuyor sonrasında 4-5 saate bir uyanıyor besleniyor geri uyuyor sabahta 7-7:30 arası güne başlıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…