2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yedi buçuk atağından selamlaaaar

Eklentiler

• Ekran-Resmi-2016-01-19-00.18.03.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 74
@ofelyam evet cnm,, anlaşılan çok zor bi sene olucak bu açıdan immun44'e başladık büyük için biz,, doktor da onayladı,, tavsiye ederim sana da.. çok saol tekrar
İmnun 44 dğn netteki fiyatıyla eczanedeki fiyatının arasında 20 tl olması çok sinir bozucu değilmi aldıktan sonra farkettim de kendimi enayi gibi hissettim

Değildir değildir
Aman olmasın öyle alerji falan Bebeklerimiz
Geçmiş olsun canım
Çok sağ ol canim inşallah.
Darısı başımıza:)))))

Biliyorsunuz kaç gündür uyumadigindan dertliydim bugün misafir geldi onlara da bahsediyordum derken bizim ki hiç olmadık şekilde hemde dizde sağa sola sallanırken birden uyudu

Yogurtlu cevizli kereviz salatasi (kereviz yoktur ki ya)
2 gün önce yaptım onu. Bir de tavsiye vereyim, aşçı bir arkadaştan aldığım süper bir tarif, içine yeşil ekşi elma rendele. Mükemmel lezzetli oluyor.

Yemek öneren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, Defne canavarı uyandığı için hiçbirini yapamadım ama fikir edinmiş oldum güzel güzel :)
Kıymalı patlıcan yemeğini spagetti sosu olarak kullandık, güzel oldu önerebilirim

gecmis olsun canim. hasta olmayan kalmadi sanirim.

6aydan sonra diye biliyorum cnm ben

ben de 6 ay diye biliyorum. mama sandalyelerinde falan da hep 6ay+ yazar

Biliyorsunuz kaç gündür uyumadigindan dertliydim bugün misafir geldi onlara da bahsediyordum derken bizim ki hiç olmadık şekilde hemde dizde sağa sola sallanırken birden uyudu
ya bu çocuklar bizi hep yalancı çıkarıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…