2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mutella ancak bakabildim siteye, kehribar sepeti ile görüşebilir mısın sen müsait olunca ? Bende alicam kısmetse 2 tane. Inşallah seçersem milky limonu bende çok beğendim birde erkek için de vişne rengi almayı düşünüyorum ama bunlari yassı olandan mı normal olandan mı alsam ona karar veremedim. Karar verirsem insallah alacagim bugün yada en geç yarın.

Amiin cnm Allah baska dert vermesin,
Atlatacaktır annesi bunu en hızlı sekilde inan

Himmm guzelmis bak denerim

Evet 2 yas sendromu.Resmen intihar etmeye calisan bi cocugun olumune engel olmaya calistim ben de

Tabi şimdi görüşüyorum

Maalesef kapatmışlar kodu yaa, ama 178 olacağına 158 Tl yapabiliriz diyor 2 tanesini. Ne dersin?

Aynen canim alismasi lazim ama suan sinirden catliyorum ben alisverise qittim ama hep kv'lerin oralardaydim sirf emzirmeye qeri qelirim diye uzaklasmadim.Guzelce kizimin karnini doyurdum uyucakti cocukta direnmis uyumamis ben cikar cikmaz aqlamis veeee kaynana mama vermis zaten basimda dikiliyodu sut var mi diye emdiqinide qordu tok cocuga sirf aqlamasin diye mama vermek nasil bi mantik okadar sinirliyimki anlatamam ya beni arayip sorma qereqi bile duymamis ama verdiqine pisman oldu cok kizdim buda son olsun birakmamaya calisacam artik kimseye

O kadar oyalamayı Nasıl başardınız Can'ım neler yaptınız? Ben de oyalamaya çalışıyorum da pek olmuyor

İyiydi çok şükür burda çok tanıdığımız yok oyüzden kalabalık değildi mis gibi bitti gitti babacığımın ruhunada bağışlandı Rabbim kabul etsin
allah kabul etsin canim.
Bu arada meğer ilk zamanlar bizim ciyaklamaları bütün mahalle dinliyormuş  bugün artık sesiniz gelmiyor dediler e havalar soğudu camlar kapandı dedim bende

Ben kaç tabak yedim bilmiyorum. Yengem yapmıştı üst üste bir oturuşta 4 kase yedim :) akşam yemeği yiyemedim artık düşün.
Sonra annem yaptı. Onu hiç sorma bir orta boy tencere içmişimdir :)

Ohhh ohhh afiyet olsun canim sana ben iki kere yedim ikisindede cirpindi yavrum bidahada cesaret edemedim acayip canim istiyo ama kimyon hic aklima qelmemisti walla eqer qazi enqellerse onu yeyip ole yiyebilirim
Walla ben annemde ölçtüm geçende. Sabah ölçtük sonra doktora gittik hiç de aynı çıkmadı
Bebeği tutul pozisyonu önemli mi acaba? Sonuçta benim kucağımda, farketmemesi Laz'ım aslında
Aslinda farketmemesi lazim cunku senin uzerinde bi aqirlik var yani ben gaz cikarir pozisyonda yuzu bana donuk sekilde tartiyorum mesela qecen sefer cok az bi oynama olmustu saqlik ocaqininkiyle insaAllah simdide doqrudur

Insan merak ediyoya her ciktiqimda kendimde ( - ) kziimda ( + ) qormek istiyorum ama babasiyla olcmek aklima qelmemisti dur bide ole deneyimde iyice emin olayim eqer doqruysa cok iyi almis masaAllah

Tmm canim bide oyle deneyeyim

Maşallah benimkide gece 12 den 3 e kadar ayakta gezdiriyor beni.sonra karnımı doyurup altını değiştirip kucağımda sallıyorum.iyice dalınca beğişine yatırıyorum 7 ye kadar uyuyor.7 e kalkıp karnını doyurup tekrar yatırıyorum 11 e kadar uyuyor.ama gündüz uykusu çok kısaldı.
Deli gibi uykusu var gözleri gidiyor artık ama uyumamak için direniyo sanki.

Sen nasıl uyutuyosun peki?kucağında sallayarak mı beşiğindemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…