Cnm o çiş olayı Ayşe'de olmadı ama çok çocukta oluyormuş. Hatta Duru doğduktan sonra Ayşe'nin sitedeki yakın arkadaşında çok sık olmaya başladı,, ayrıca garip bir kıskançlık anneye yapışma mutsuzluk vs... özellikle bize geldiğinde garip davranışlar sergiliyordu falan.. velhasıl kelam psikoloğa gittiler ve Duru'yu kıskandığı ortaya çıktı... hatta bırak Duru'yu beni bile kıskanmış.. ben Hande teyzemi çok seviyorum, o bana hiç bağırmaz, ağladığımda da hediye verirdi demiş.. aramızda alışkanlık olmuştu,, bizim evden gitmemek için ağlar ben de sözde Ayşe'den gizli ona ufak tefek hediye veririm sakinleşip öyle gider... tabi son zamanlar kafa gittiği ve haliyle arada bir böyle incelikler düşünemeyecek halde olduğum için onu bile mesele etmiş demek çocuk.. düşün ki komşunun kızı bu hale geldi, kendi çocuklarımız elbette kıskanıcak hırçınlaşıcak tepki göstericekler kendilerince.. ama vurma olayı tahammül sınırlarımı aşıyordu,, dünkü tavrımdan mı bilmiyorum bugün hiç yapmadı... bir de çok naif çocuktu normalde,, daha birkaç ay önce arkadaşı bunu itti de "ben de onu dövücem" diye içli içli ağlayıp dövemediği için kendini yedi resmen... vaki değildi birine vursun... bilmezdi yani... Allahtan şimdi de başkasına yapmıyor ama bizden çıkarıyor acısını işteÇok haklısın canım bende bazen sinirlerim çok geriliyor bizim bebe de ekimde 3 yaşını doldurdu ve yaklaşık 6 aydır vurma ve cimcikleme huyu var babaanneye bana. Ve artık bir ara o kadar ileri gitmişti ki parktaki tanımadığı insanlara bile vıruyordu. Kimse anneyle babaanneyle konuşsun istemiyordu düşün artık babaanne nim kolları mor içinde geziyor. Bizi kıskanıyor misafir geldiğinde veya biz gitmişsek kimse bizi öpmeyecek felan. Çok şükür şimdi biraz azaldı şnşallah tamamen geçer . Bizimkide kıskançlığını bu aralar içinde yaşıyor galiba birkaç kez çiş kaçırdı altına birkaç gün önce de oturma odasının ortasına kaka yaptı düşğn artık benim halimi nasıl sinirlerim bozuldu. Annelik zor zanaat öyle böyle büyüyorlar işte.
Hiç korkma sen cnm. Bol bol maşallah de :)Kendimce ilgilenmeye çalışıyorum. Uyumadığı zamanlar aktivite yapmaya çalışıyorum. İnşallah sağlıkla 6. ayını görelim doktoruna soracağım bu konuyu.
Berbat bi gece daha geçirdik hanımlar... Duru kötüleşti akşam, doktorunu aradık hastaneye geçin buhar verilsin hemen dedi.. acıbadem hastanesine gittik babam ve eşimle... saolsunlar çok çok güzel ilgilendiler... 4-5 kere hava verildi.. çocuk perişan, biz perişan.. arada kah uyudu, kah güldü, kah ağladı... 3-4 saat orada kaldık, Ayşe evde olduğu için yatış yapmadık, bir daha kötüleşirse gelin dediler eve döndük.. hırıltısı epey geçti ama hala biraz varmış... 4 saat kadar uyudu 3 gündür ilk kez... eşim bekledi ben de ilk defa uyudum.. 2-3 saattir tekrar uyanıktı, emzir burnunu temizle vs derken şimdi kucağımda uyuyor yine.. nefesi düzenli ama hala tam anlamıyla rahat değil... her çocuk ayrı bir acemilik, büyükte hiç yaşamadık bu derece bir hastalık, elimiz ayağımız birbirine dolandı.. 11'de tekrar kendi doktorumuza gideceğiz,, artık bırakın saati resmen dakika sayıyorum... ne sinsi ne lanet bir virüsmüş,, biz bulaşmadı derken sessiz sakin ilerlemiş, bir günde ciğerlere kadar inmiş resmen.. çok yorgun ve çok gerginim.. size de tekrar tekrar yazmak istedim,, mümkün olduğunca uzak tutun başka çocuklardan ve hatta büyüklerden.. bunun için de Suriye'den taşınan bir virüs diyorlar çünkü.. tanıdığımız bir sürü kişi şu an ağır derecede grip.. çok üzücü, o kadar perişan olduk ki ailece, hiçbiriniz yaşamayın isterim... hem onun hem ablasının bütün düzeni şaştı... sinirler harapyine de şükretmeye çalışıyorum... ben çok üzülüp korkunca babam çok güzel birşey söyledi, "bak 10 dk da istediğin hastaneye gidebiliyorsun,, herşey elimizin altında,, gık dese hepimiz buraya dikiliriz; kaç çocuk nerelerde ne imkansızlıklarla aynı sıkıntıyı çekiyor şimdi kimbilir" diye... o yüzden Allah beterinden saklasın, Allah ailemi benim beni çocuklarımın başından eksik etmesin diye dua ediyorum... vücudum "uyku" diye bağırıyor ama eşim de uyuduğu için beynimi durduramıyorum tıkanır da duymazsam korkusuyla ( sizlerin çok daha iyi bir gün ve gece geçirmiş olduğunuzu umuyor ve öpüyorum...
Çok geçmiş olsun canmBerbat bi gece daha geçirdik hanımlar... Duru kötüleşti akşam, doktorunu aradık hastaneye geçin buhar verilsin hemen dedi.. acıbadem hastanesine gittik babam ve eşimle... saolsunlar çok çok güzel ilgilendiler... 4-5 kere hava verildi.. çocuk perişan, biz perişan.. arada kah uyudu, kah güldü, kah ağladı... 3-4 saat orada kaldık, Ayşe evde olduğu için yatış yapmadık, bir daha kötüleşirse gelin dediler eve döndük.. hırıltısı epey geçti ama hala biraz varmış... 4 saat kadar uyudu 3 gündür ilk kez... eşim bekledi ben de ilk defa uyudum.. 2-3 saattir tekrar uyanıktı, emzir burnunu temizle vs derken şimdi kucağımda uyuyor yine.. nefesi düzenli ama hala tam anlamıyla rahat değil... her çocuk ayrı bir acemilik, büyükte hiç yaşamadık bu derece bir hastalık, elimiz ayağımız birbirine dolandı.. 11'de tekrar kendi doktorumuza gideceğiz,, artık bırakın saati resmen dakika sayıyorum... ne sinsi ne lanet bir virüsmüş,, biz bulaşmadı derken sessiz sakin ilerlemiş, bir günde ciğerlere kadar inmiş resmen.. çok yorgun ve çok gerginim.. size de tekrar tekrar yazmak istedim,, mümkün olduğunca uzak tutun başka çocuklardan ve hatta büyüklerden.. bunun için de Suriye'den taşınan bir virüs diyorlar çünkü.. tanıdığımız bir sürü kişi şu an ağır derecede grip.. çok üzücü, o kadar perişan olduk ki ailece, hiçbiriniz yaşamayın isterim... hem onun hem ablasının bütün düzeni şaştı... sinirler harapyine de şükretmeye çalışıyorum... ben çok üzülüp korkunca babam çok güzel birşey söyledi, "bak 10 dk da istediğin hastaneye gidebiliyorsun,, herşey elimizin altında,, gık dese hepimiz buraya dikiliriz; kaç çocuk nerelerde ne imkansızlıklarla aynı sıkıntıyı çekiyor şimdi kimbilir" diye... o yüzden Allah beterinden saklasın, Allah ailemi benim beni çocuklarımın başından eksik etmesin diye dua ediyorum... vücudum "uyku" diye bağırıyor ama eşim de uyuduğu için beynimi durduramıyorum tıkanır da duymazsam korkusuyla ( sizlerin çok daha iyi bir gün ve gece geçirmiş olduğunuzu umuyor ve öpüyorum...
Sağlık ocağı tsh değerlerine bakıyor eğer standart testlerden başka test yoksa orada baktirabilirsin. Ben de genetik yatkınlıktan dolayi senede 2 kez yaptiriyorum oradan biliyorum.Benim qittiqim.devlet hastanesi ve okadar sacma bi sistemi varki gece 5te qidiyosun sira aliyosun muaye saatine kadar orda bekle oqlen 3 tede sonuc cikiyo yani bebek vsrken hastanede okadar duramam diye qitmiyorum canimaslimda dozu kendi kendime ayarlayabilirim ama usenqeclik yapiyorum sanirin biraz bi doqru duzqun hsstane buluyumda qidiyim bian once
Çok geçmiş olsun ay bir kurtulamadınız hayırlısıyla bir atlatsanız da rahat etse bebecik ya.Berbat bi gece daha geçirdik hanımlar... Duru kötüleşti akşam, doktorunu aradık hastaneye geçin buhar verilsin hemen dedi.. acıbadem hastanesine gittik babam ve eşimle... saolsunlar çok çok güzel ilgilendiler... 4-5 kere hava verildi.. çocuk perişan, biz perişan.. arada kah uyudu, kah güldü, kah ağladı... 3-4 saat orada kaldık, Ayşe evde olduğu için yatış yapmadık, bir daha kötüleşirse gelin dediler eve döndük.. hırıltısı epey geçti ama hala biraz varmış... 4 saat kadar uyudu 3 gündür ilk kez... eşim bekledi ben de ilk defa uyudum.. 2-3 saattir tekrar uyanıktı, emzir burnunu temizle vs derken şimdi kucağımda uyuyor yine.. nefesi düzenli ama hala tam anlamıyla rahat değil... her çocuk ayrı bir acemilik, büyükte hiç yaşamadık bu derece bir hastalık, elimiz ayağımız birbirine dolandı.. 11'de tekrar kendi doktorumuza gideceğiz,, artık bırakın saati resmen dakika sayıyorum... ne sinsi ne lanet bir virüsmüş,, biz bulaşmadı derken sessiz sakin ilerlemiş, bir günde ciğerlere kadar inmiş resmen.. çok yorgun ve çok gerginim.. size de tekrar tekrar yazmak istedim,, mümkün olduğunca uzak tutun başka çocuklardan ve hatta büyüklerden.. bunun için de Suriye'den taşınan bir virüs diyorlar çünkü.. tanıdığımız bir sürü kişi şu an ağır derecede grip.. çok üzücü, o kadar perişan olduk ki ailece, hiçbiriniz yaşamayın isterim... hem onun hem ablasının bütün düzeni şaştı... sinirler harapyine de şükretmeye çalışıyorum... ben çok üzülüp korkunca babam çok güzel birşey söyledi, "bak 10 dk da istediğin hastaneye gidebiliyorsun,, herşey elimizin altında,, gık dese hepimiz buraya dikiliriz; kaç çocuk nerelerde ne imkansızlıklarla aynı sıkıntıyı çekiyor şimdi kimbilir" diye... o yüzden Allah beterinden saklasın, Allah ailemi benim beni çocuklarımın başından eksik etmesin diye dua ediyorum... vücudum "uyku" diye bağırıyor ama eşim de uyuduğu için beynimi durduramıyorum tıkanır da duymazsam korkusuyla ( sizlerin çok daha iyi bir gün ve gece geçirmiş olduğunuzu umuyor ve öpüyorum...
Evet o eller zaten:) Pofuduk poğaça resmenElini de atıyor mu üstüne? İzlemeye doyum olmuyor değil mi ya? Dün gece uykusunda bir iç çekti sanırsın uykusuzluktan pert olan ben değilmişim gibi gidip yanaklarını kollarını kulaklarını ısırıp öpmek istedim manyak gibi
cok gecmis olsun canim.
babanin dedigi cok dogru. halimize sukur.
Çok geçmiş olsun canm
Sağlık ocağı tsh değerlerine bakıyor eğer standart testlerden başka test yoksa orada baktirabilirsin. Ben de genetik yatkınlıktan dolayi senede 2 kez yaptiriyorum oradan biliyorum.
Çok geçmiş olsun ay bir kurtulamadınız hayırlısıyla bir atlatsanız da rahat etse bebecik ya.
Berbat bi gece daha geçirdik hanımlar... Duru kötüleşti akşam, doktorunu aradık hastaneye geçin buhar verilsin hemen dedi.. acıbadem hastanesine gittik babam ve eşimle... saolsunlar çok çok güzel ilgilendiler... 4-5 kere hava verildi.. çocuk perişan, biz perişan.. arada kah uyudu, kah güldü, kah ağladı... 3-4 saat orada kaldık, Ayşe evde olduğu için yatış yapmadık, bir daha kötüleşirse gelin dediler eve döndük.. hırıltısı epey geçti ama hala biraz varmış... 4 saat kadar uyudu 3 gündür ilk kez... eşim bekledi ben de ilk defa uyudum.. 2-3 saattir tekrar uyanıktı, emzir burnunu temizle vs derken şimdi kucağımda uyuyor yine.. nefesi düzenli ama hala tam anlamıyla rahat değil... her çocuk ayrı bir acemilik, büyükte hiç yaşamadık bu derece bir hastalık, elimiz ayağımız birbirine dolandı.. 11'de tekrar kendi doktorumuza gideceğiz,, artık bırakın saati resmen dakika sayıyorum... ne sinsi ne lanet bir virüsmüş,, biz bulaşmadı derken sessiz sakin ilerlemiş, bir günde ciğerlere kadar inmiş resmen.. çok yorgun ve çok gerginim.. size de tekrar tekrar yazmak istedim,, mümkün olduğunca uzak tutun başka çocuklardan ve hatta büyüklerden.. bunun için de Suriye'den taşınan bir virüs diyorlar çünkü.. tanıdığımız bir sürü kişi şu an ağır derecede grip.. çok üzücü, o kadar perişan olduk ki ailece, hiçbiriniz yaşamayın isterim... hem onun hem ablasının bütün düzeni şaştı... sinirler harapyine de şükretmeye çalışıyorum... ben çok üzülüp korkunca babam çok güzel birşey söyledi, "bak 10 dk da istediğin hastaneye gidebiliyorsun,, herşey elimizin altında,, gık dese hepimiz buraya dikiliriz; kaç çocuk nerelerde ne imkansızlıklarla aynı sıkıntıyı çekiyor şimdi kimbilir" diye... o yüzden Allah beterinden saklasın, Allah ailemi benim beni çocuklarımın başından eksik etmesin diye dua ediyorum... vücudum "uyku" diye bağırıyor ama eşim de uyuduğu için beynimi durduramıyorum tıkanır da duymazsam korkusuyla ( sizlerin çok daha iyi bir gün ve gece geçirmiş olduğunuzu umuyor ve öpüyorum...
Ya ben bi hafta filn sağdım attım buzluğa dışarı çıkarken taze sağıyorum işe gitme vs yok kullanmayacam sanırım onları pek ek gıdaya geçince yoğurt peynir yaparım diyorum atayım dursun ne olur ne olmaz diye düşünüyorumBen hiç sağmıyorumda biri fazla boşalmadı doydu tıkanıklık yapmaz sanırım sağsam da buzluğa atıcam ziyan olucak korkusu var böyle giderse hiç biberon vermek istemiyorum çünki
Amin cnm, çok saol.. birazdan çıkıyoruz.. bronsiyolit dedi aynenYa canim cok cok cok gecmis olsun ne dedi yani teshis ne acaba bronsiyolit falan mi neyse bugun gidiceksiniz dimi kendi dr unuza yazarsin yine.Allah size guc onlara da sifa versin tez zamanda ins.
Canım 3 ay saklanmıyormu ek gidaya geçene kadar süreleri bitmiş olucak çöp olucaklar bende kararsız kaldım geçen birini emmedi çok sızlıyordu sağdım koydum buzluğa bir yandan diyorum azalırsa süt veririm sağıyım bir yandanda ziyan olurlar diye korkuyorumYa ben bi hafta filn sağdım attım buzluğa dışarı çıkarken taze sağıyorum işe gitme vs yok kullanmayacam sanırım onları pek ek gıdaya geçince yoğurt peynir yaparım diyorum atayım dursun ne olur ne olmaz diye düşünüyorum
Ya cok teşekkürler süpermiş arsivKartları kendin yapmak istersen şöyle bir arşivimiz var.
https://drive.google.com/folderview?id=0B-dhhwufmkNoMTRHM1h1Q1NBakk
Dur bakalım bu gece de uyursa yapayım
Bi tarif uydursaydın keşke
Adıma adim daha büyük çocuklar için ve içınar etkinlikler var bu aydaki bebeklere daha çok görsel kartlar kullanılıyor yani brbrk kendi eline alip oynamayacak için çok kaliteli almaya gerek yok o yüzden ben printleyip kendim krt yapmayı düşünüyorum.Bende bu konuda araştırma yapıyorum ve adim adim büyüyoruz un aylık eğitim setlerinden sipariş etmeye karar verdim.
Sizin bu konuda nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?
Bende çok sagdim ilk aylarda küvezde kaldi bir hafta hepsini ıcemedi okadar çok sagmisimki şimdi bi yere gidince kullaniyorum onlariCanım 3 ay saklanmıyormu ek gidaya geçene kadar süreleri bitmiş olucak çöp olucaklar bende kararsız kaldım geçen birini emmedi çok sızlıyordu sağdım koydum buzluğa bir yandan diyorum azalırsa süt veririm sağıyım bir yandanda ziyan olurlar diye korkuyorum
Çok geçmiş olsun inan okurken yaşadım resmen . Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin cocuklarimizada bol şifa versin aminnn. Ama ablaları abileri kardeşlerden uzak tutmak imkansız benim kızımda krese gidiyor o burun sürekli akıyor ama kardeşinin dibinde sürekliBerbat bi gece daha geçirdik hanımlar... Duru kötüleşti akşam, doktorunu aradık hastaneye geçin buhar verilsin hemen dedi.. acıbadem hastanesine gittik babam ve eşimle... saolsunlar çok çok güzel ilgilendiler... 4-5 kere hava verildi.. çocuk perişan, biz perişan.. arada kah uyudu, kah güldü, kah ağladı... 3-4 saat orada kaldık, Ayşe evde olduğu için yatış yapmadık, bir daha kötüleşirse gelin dediler eve döndük.. hırıltısı epey geçti ama hala biraz varmış... 4 saat kadar uyudu 3 gündür ilk kez... eşim bekledi ben de ilk defa uyudum.. 2-3 saattir tekrar uyanıktı, emzir burnunu temizle vs derken şimdi kucağımda uyuyor yine.. nefesi düzenli ama hala tam anlamıyla rahat değil... her çocuk ayrı bir acemilik, büyükte hiç yaşamadık bu derece bir hastalık, elimiz ayağımız birbirine dolandı.. 11'de tekrar kendi doktorumuza gideceğiz,, artık bırakın saati resmen dakika sayıyorum... ne sinsi ne lanet bir virüsmüş,, biz bulaşmadı derken sessiz sakin ilerlemiş, bir günde ciğerlere kadar inmiş resmen.. çok yorgun ve çok gerginim.. size de tekrar tekrar yazmak istedim,, mümkün olduğunca uzak tutun başka çocuklardan ve hatta büyüklerden.. bunun için de Suriye'den taşınan bir virüs diyorlar çünkü.. tanıdığımız bir sürü kişi şu an ağır derecede grip.. çok üzücü, o kadar perişan olduk ki ailece, hiçbiriniz yaşamayın isterim... hem onun hem ablasının bütün düzeni şaştı... sinirler harapyine de şükretmeye çalışıyorum... ben çok üzülüp korkunca babam çok güzel birşey söyledi, "bak 10 dk da istediğin hastaneye gidebiliyorsun,, herşey elimizin altında,, gık dese hepimiz buraya dikiliriz; kaç çocuk nerelerde ne imkansızlıklarla aynı sıkıntıyı çekiyor şimdi kimbilir" diye... o yüzden Allah beterinden saklasın, Allah ailemi benim beni çocuklarımın başından eksik etmesin diye dua ediyorum... vücudum "uyku" diye bağırıyor ama eşim de uyuduğu için beynimi durduramıyorum tıkanır da duymazsam korkusuyla ( sizlerin çok daha iyi bir gün ve gece geçirmiş olduğunuzu umuyor ve öpüyorum...
Canim benim çok ama çok üzüldüm Kıyamam kuzulara Allah en acilinden sifasini versin inşallahBerbat bi gece daha geçirdik hanımlar... Duru kötüleşti akşam, doktorunu aradık hastaneye geçin buhar verilsin hemen dedi.. acıbadem hastanesine gittik babam ve eşimle... saolsunlar çok çok güzel ilgilendiler... 4-5 kere hava verildi.. çocuk perişan, biz perişan.. arada kah uyudu, kah güldü, kah ağladı... 3-4 saat orada kaldık, Ayşe evde olduğu için yatış yapmadık, bir daha kötüleşirse gelin dediler eve döndük.. hırıltısı epey geçti ama hala biraz varmış... 4 saat kadar uyudu 3 gündür ilk kez... eşim bekledi ben de ilk defa uyudum.. 2-3 saattir tekrar uyanıktı, emzir burnunu temizle vs derken şimdi kucağımda uyuyor yine.. nefesi düzenli ama hala tam anlamıyla rahat değil... her çocuk ayrı bir acemilik, büyükte hiç yaşamadık bu derece bir hastalık, elimiz ayağımız birbirine dolandı.. 11'de tekrar kendi doktorumuza gideceğiz,, artık bırakın saati resmen dakika sayıyorum... ne sinsi ne lanet bir virüsmüş,, biz bulaşmadı derken sessiz sakin ilerlemiş, bir günde ciğerlere kadar inmiş resmen.. çok yorgun ve çok gerginim.. size de tekrar tekrar yazmak istedim,, mümkün olduğunca uzak tutun başka çocuklardan ve hatta büyüklerden.. bunun için de Suriye'den taşınan bir virüs diyorlar çünkü.. tanıdığımız bir sürü kişi şu an ağır derecede grip.. çok üzücü, o kadar perişan olduk ki ailece, hiçbiriniz yaşamayın isterim... hem onun hem ablasının bütün düzeni şaştı... sinirler harapyine de şükretmeye çalışıyorum... ben çok üzülüp korkunca babam çok güzel birşey söyledi, "bak 10 dk da istediğin hastaneye gidebiliyorsun,, herşey elimizin altında,, gık dese hepimiz buraya dikiliriz; kaç çocuk nerelerde ne imkansızlıklarla aynı sıkıntıyı çekiyor şimdi kimbilir" diye... o yüzden Allah beterinden saklasın, Allah ailemi benim beni çocuklarımın başından eksik etmesin diye dua ediyorum... vücudum "uyku" diye bağırıyor ama eşim de uyuduğu için beynimi durduramıyorum tıkanır da duymazsam korkusuyla ( sizlerin çok daha iyi bir gün ve gece geçirmiş olduğunuzu umuyor ve öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?